16 Haziran 2012, Cumartesi 10:32:37

ONUR AIR HAVALANAMADI

Türk Hava Yolları'nın sözleşmeleri bittiği için ILFC'ye geri gönderdiği uçağı Onur Air kiralamıştı. ILFC'den kiralanan uçağın ilk seferinde evrakların yetişmemesi nedeniyle uçak 4 saat rötar yaptı. Yolcuları çileden çıkarttı.
  • bu uçaktaydım ve rötar bildirimi ile rezalet silsilesi başladı, onlarca insan kapı kapı dolaştırıldık, yetkililer zahmet edip açıklamaya gelmediler uzun zaman. sonra gelenlerin de yolcularla kavga etmedikleri kaldı. yer hizmetlerinden olduğunu sandığım biri tepki gösteren yolcuya " onur air'in merkezi yukarıda çıkın kendiniz kavga edin" dedi. her anlamda rezalet bir yolculuktu, havayolunun hatasından kaynaklanan gecikme olduğu için tazminat hakkı doğmaz mı yolcular için?
  • Tam ONURAIR'lik bir durum. Tüm işlemleri bitmemiş bir uçağa uçuş programı yapmak tam da ONURAIR'lik bir yönetim biçimi. Bu tür oyunlar SHGM'ye baskı yapmak içindir. Yolcu uçağın içerisinde bekliyor. Sen uçuş iznini ver biz evrakları daha sonra getiririz biz havacılıkta buna veresiye (birbaşka deyimle Nisiye) iş yapma deriz. İşi yap veresiye defterine yaz biz aybaşı eksiklerini getiririz. Kafa bu kafa işte bu kafayla bırakın havacılığı bu çağda çerçilik bile yapılmaz.
  • sorunlar?
  • bu uçaklar hakikaten çok ama çok sorunlu uçaklar.. Kabin içide en son gördüğümde rezaletti. defalarca bu iki uçakta görev yapmış biri olarak söylüyorum. Umarım Onur Air sıkıntı yaşamaz

Türk Hava Yolları’nın kirası bittiği için ILFC’ye geri gönderdiği uçaklardan TC-JMD yeni tescili ile TC-OBY, ilk seferinde evrak eksikliği yüzünden 4 saat rötar yaptı.

Onur Air'in ILFC'den kiraladığı ve TC-OBY tescilini alan yolcu uçağı bu sabah ilk seferini gerçekleştirerek, İstanbul'dan Adana'ya uçacaktı.

AirportHaber’in yetkililerden edindiği bilgilere göre ILFC’den yeni kiralanan uçağın evraklarında eksiklik olduğu için kalkışına izin verilmedi.

140’a yakın yolcusu bulunan Airbus A321 tipi yolcu uçağının, evrak eksikliğinin giderildiği öğrenilirken, seferin şu sıralarda yapılması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere yine AirportHaber’in duyurduğu “http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/o-ucaklar-gidiyor.html” Türk Hava Yolları’na 7 sene hizmet veren TC-JMD ve TC-JMC kuyruk tescilli uçaklar kira sözleşmeleri bittiği ve yenilenmediği için ILFC’ye geri gönderilmiş, gönderildiği hafta Onur Air tarafından kiralanmıştı.

©AirportHaber.com

ONUR AIR HAVALANAMADI

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
bu uçaktaydım ve rötar bildirimi ile rezalet silsilesi başladı, onlarca insan kapı kapı dolaştırıldık, yetkililer zahmet edip açıklamaya gelmediler uzun zaman. sonra gelenlerin de yolcularla kavga etmedikleri kaldı. yer hizmetlerinden olduğunu sandığım biri tepki gösteren yolcuya " onur air'in merkezi yukarıda çıkın kendiniz kavga edin" dedi. her anlamda rezalet bir yolculuktu, havayolunun hatasından kaynaklanan gecikme olduğu için tazminat hakkı doğmaz mı yolcular için?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Tam ONURAIR'lik bir durum. Tüm işlemleri bitmemiş bir uçağa uçuş programı yapmak tam da ONURAIR'lik bir yönetim biçimi. Bu tür oyunlar SHGM'ye baskı yapmak içindir. Yolcu uçağın içerisinde bekliyor. Sen uçuş iznini ver biz evrakları daha sonra getiririz biz havacılıkta buna veresiye (birbaşka deyimle Nisiye) iş yapma deriz. İşi yap veresiye defterine yaz biz aybaşı eksiklerini getiririz. Kafa bu kafa işte bu kafayla bırakın havacılığı bu çağda çerçilik bile yapılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne gibi ~ 12 yıl önce
sorunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
bu uçaklar hakikaten çok ama çok sorunlu uçaklar.. Kabin içide en son gördüğümde rezaletti. defalarca bu iki uçakta görev yapmış biri olarak söylüyorum. Umarım Onur Air sıkıntı yaşamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000