23 Ekim 2009, Cuma 16:03:21

Onlar da artık göklerde...

Türk Havayolları bugün uçuş eğitim başkanlığında düzenlenen törenle kabin memurlarına da sertifikalarını verdi…
  • Tüm kabin görevlilerine başarılar diliyorum,ben de pilot olacağım inşallah :)
  • Allah Hostes sevgili vermesin çok zor varsa yeni başladıysanız direk ayrılın size de yazık bakın bana sürünüyorum yeminlen!!!
  • Meltem'cim, dereceye girdiğin için mi yoksa güzelliğinden dolayı mı yakın çekim resmini en başa koymuşlar... Her iki halde de seninle gurur duyduk... Not : Yorumunu bekliyoruz... :)
  • Arkadaşlar BU SAYFALARDA YER ALAN YORUMLARI OKUYUNCA O KADAR ŞAŞIRDIM Kİ.. SİZİN ANNENİZ, KIZ KARDEŞİNİZ, KARINIZ YOK MU? RESMEN KABİN MEMURLARINA SANKİ KÖTÜ YOLA DÜŞMÜŞLER GİBİ YORUMLAR YAZMIŞLAR. ÜLKEDE HERKES NAMUS BEKÇİSİ KESİLMİŞ. KABİN MEMURLARININ TIRNAĞI OLAMAYACAK İNSANLAR İNTERNET SAYESİNDE YORUM YAPMAYA BAŞLADILAR. ALLAH BELANIZI VERSİN. İNSANLARIN NAMUSLARINA LAF ATANLARIN.
  • kusura bakmasın kimse ama hostes dediğin bi çok kriteri beraberinde taşır. eğitim,dil,görsellik gibi. bakıyorumda yazık bi kaç tane haricinde hepsi yanlışlıkla alınmış gibi.
  • Yeni gördüm haberi . Çoook sevindim.. Tebrik ediyorum
  • arkadaşlar lütfen hostes olmuş arkadaşları kıskanmayın..onlar çok özel insanlar..birçok elemeyi geride bırakarak buraya kadar geldiler..nazar etmeyin nolur çalışın sizinde olurrr....son olarak kıskananlar çatlasın.....
  • kokpitten uzak durun kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:))
  • FOTOĞRAFTAKİ AIRPORTHABER MİKROFONUNA KONUŞAN KABİN MEMURUDA YENİ ALINANLARDAN MI ACABA ? YÜZÜNDEKİ ZORAKİ GÜLÜMSEMENİN ARDINDA BİR YORGUNLUK BELİRTİSİ VE MAKYAJLA KAPATILMAYA ÇALIŞILMIŞ GÖZALTI TORBALARI HEMEN DİKKAT ÇEKİYOR.EĞER BU MESLEKTAŞIMIZ YENİ İSE DAHA ŞİMDİDEN BELİRGİNLEŞMİŞ OLAN YORGUNLUK BELİRTİSİ YAKINDA SAĞLIĞI AÇISINDAN SORUN YARATABİLİR.AMAN DİKKAT!
  • BU MUDUR DİYE YAZAN KİŞİYE İSTİNADEN CEVAP YAZMIŞSIN.BEN DE BU MUDUR DİYE YAZAN KİŞİYLE AYNIGÖRÜŞTEYİM.EMİNİM BİRÇOK KİŞİDE BİZLERLE AYNI DÜŞÜNCEYİ PAYLAŞIYOR.YAZINIZDA SİZE KARŞI GÖRÜŞTE OLANLAR İÇİN HERHALDE THY'YE GİREMEDİĞİNİZ İÇİN BÖYLE DÜŞÜNÜYORSUNUZ TARZINDA ÇEŞİTLİ SÖYLEMLERDE BULUNMUŞSUNUZ.ŞAHSEN BEN YILLARDIR HAVACILIK CAMİASININ İÇİNDE OLAN BİRİ OLARAK(DÜNYADAKİ EN İYİ HAVAYOLLARINDAN BİRİNDE)THY'YE BAŞVURMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM BİLE .YABANCI DİLİMİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANABİLMEK İÇİN TERCİHİMİ YABANCI BİR ŞİRKETTEN YANA KULLANDIM.YANİ THY'YE GİRMEK GİBİ BİR İSTEĞİM OLMADI .HELE Kİ ŞU ORTAMDA HİÇ OLMAZ.AYRICA THY'YE GİRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK GEREK DEMİŞSİNİZ.BUNU HERHALDE İYİ BİR TORPİL BULMAK ANLAMINDA SÖYLEDİN. YOKSA NEYİN ÇALIŞMA

Bugün ikinci kez mezuniyet töreni düzenleyen Türk Hava Yolları pilotların ardından kabin memurlarına da sertifikalarını teslim etti.

Yaklaşık 2 ay eğitim gören ve mezun olma sevinci yaşayan çiçeği burnunda 80 kabin memuru sertifikalarını büyük bir heyecanla aldı.

4. dönem mezunu olan kabin memurlarından birinci olanlara sertifikalarını Uçuş Eğitim Başkanı Kaptan Pilot Halil Üstün, ikincilere Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim Aydaşgil, üçüncülere ise Uçuş Eğitim Müdürü Kaptan Pilot Menderes Çakıcı verdi.

Mezun olan 80 kabin memuru hayallerinin gerçekleştiğini ve Türk Hava Yolları’nda olmanın gurur verici olduğunu ifade ettiler.

THY Mezun Kabin Memurları

THY Mezun Kabin Memurları

THY Mezun Kabin Memurları

THY Mezun Kabin Memurları

THY Mezun Kabin Memurları

THY Mezun Kabin Memurları

THY Mezun Kabin Memurları

Onlar da artık göklerde...

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 14 yıl önce
Tüm kabin görevlilerine başarılar diliyorum,ben de pilot olacağım inşallah :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah Hostes sevgili vermesin çok zor varsa yeni başladıysanız direk ayrılın size de yazık bakın bana sürünüyorum yeminlen!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Meltem'cim, dereceye girdiğin için mi yoksa güzelliğinden dolayı mı yakın çekim resmini en başa koymuşlar... Her iki halde de seninle gurur duyduk... Not : Yorumunu bekliyoruz... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar BU SAYFALARDA YER ALAN YORUMLARI OKUYUNCA O KADAR ŞAŞIRDIM Kİ.. SİZİN ANNENİZ, KIZ KARDEŞİNİZ, KARINIZ YOK MU? RESMEN KABİN MEMURLARINA SANKİ KÖTÜ YOLA DÜŞMÜŞLER GİBİ YORUMLAR YAZMIŞLAR. ÜLKEDE HERKES NAMUS BEKÇİSİ KESİLMİŞ. KABİN MEMURLARININ TIRNAĞI OLAMAYACAK İNSANLAR İNTERNET SAYESİNDE YORUM YAPMAYA BAŞLADILAR. ALLAH BELANIZI VERSİN. İNSANLARIN NAMUSLARINA LAF ATANLARIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kusura bakmasın kimse ama hostes dediğin bi çok kriteri beraberinde taşır. eğitim,dil,görsellik gibi. bakıyorumda yazık bi kaç tane haricinde hepsi yanlışlıkla alınmış gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yeni gördüm haberi . Çoook sevindim.. Tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar lütfen hostes olmuş arkadaşları kıskanmayın..onlar çok özel insanlar..birçok elemeyi geride bırakarak buraya kadar geldiler..nazar etmeyin nolur çalışın sizinde olurrr....son olarak kıskananlar çatlasın.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kokpitten uzak durun kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
FOTOĞRAFTAKİ AIRPORTHABER MİKROFONUNA KONUŞAN KABİN MEMURUDA YENİ ALINANLARDAN MI ACABA ? YÜZÜNDEKİ ZORAKİ GÜLÜMSEMENİN ARDINDA BİR YORGUNLUK BELİRTİSİ VE MAKYAJLA KAPATILMAYA ÇALIŞILMIŞ GÖZALTI TORBALARI HEMEN DİKKAT ÇEKİYOR.EĞER BU MESLEKTAŞIMIZ YENİ İSE DAHA ŞİMDİDEN BELİRGİNLEŞMİŞ OLAN YORGUNLUK BELİRTİSİ YAKINDA SAĞLIĞI AÇISINDAN SORUN YARATABİLİR.AMAN DİKKAT!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU MUDUR DİYE YAZAN KİŞİYE İSTİNADEN CEVAP YAZMIŞSIN.BEN DE BU MUDUR DİYE YAZAN KİŞİYLE AYNIGÖRÜŞTEYİM.EMİNİM BİRÇOK KİŞİDE BİZLERLE AYNI DÜŞÜNCEYİ PAYLAŞIYOR.YAZINIZDA SİZE KARŞI GÖRÜŞTE OLANLAR İÇİN HERHALDE THY'YE GİREMEDİĞİNİZ İÇİN BÖYLE DÜŞÜNÜYORSUNUZ TARZINDA ÇEŞİTLİ SÖYLEMLERDE BULUNMUŞSUNUZ.ŞAHSEN BEN YILLARDIR HAVACILIK CAMİASININ İÇİNDE OLAN BİRİ OLARAK(DÜNYADAKİ EN İYİ HAVAYOLLARINDAN BİRİNDE)THY'YE BAŞVURMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM BİLE .YABANCI DİLİMİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANABİLMEK İÇİN TERCİHİMİ YABANCI BİR ŞİRKETTEN YANA KULLANDIM.YANİ THY'YE GİRMEK GİBİ BİR İSTEĞİM OLMADI .HELE Kİ ŞU ORTAMDA HİÇ OLMAZ.AYRICA THY'YE GİRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK GEREK DEMİŞSİNİZ.BUNU HERHALDE İYİ BİR TORPİL BULMAK ANLAMINDA SÖYLEDİN. YOKSA NEYİN ÇALIŞMA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000