08 Haziran 2009, Pazartesi 13:51:49

OLAY MÜDÜR TERFİ ETTİ!

THY uçağına Erzurum Havaalanı'nda 45 dakika havada tur attıran müdür, Samsuna'a atandı. Bu atama ödül olarak nitelendirildi.
  • arkadaşlar, müspet veya menfi pek çok yorum yapıldı ama gerçek gözardı ediliyor. yeni müdürün geliş sebebi ve misyonunu anlamadıkça bunlar devam eder. yıllardır rafa kaldırılmış problemlerin birer birer "çözülmesi", bazı birimlerin mobilya kataloglarıyla bu kadar haşır neşir olması tesadüf müdür? siz oyalanmaya devam edin, herşey planlandığı gibi yürümekte.
  • hamit bey samsuna müdür olmuş arkadaşlar muhalifseniz kimseyi yalamyor yalakalık karakterinizin bir vazgeçilmezi olmuyorsa vallah müdür de olamazsınız müdrülerin hışmından da kurtulamazsınız boşuna uğraşmayın
  • ne hikmetse aradan iki yıl geçmesine rağmen hamit anıl ve ekibine iftira atanların kuyruk acısı belliki bitmemiştir.devlete öz veri ile çalışan ve bararılar elde eden insanların neyazıkkki düşmanları eksik olmuyor.hamit anılın götevden alınmasından yaklaşık bir hafta sonra thy uçağı 1,5 ssat havada kalarak iniş yapmaması ve içindede deönemin akp millet vekli mustafa ılıcanın bulunması ve bu konuda dhmi genel müdürlüğüne konu ile ilgili şikayattte bulunmasına rağmen hiçkimse eleştiride bulunmamıştır.Buda gösteriyorki olay tamamen kötüniyetli ve kuyruk acısı olanların bir iftirası olup,inşallah bu tür insanlar yaradandan ötürü cezalarını bulacaklardır.
  • Hamit Bey Erzurum'daki olayda çok doğru söylemiş. DHMİ Meydan Müdürü'nün gelecek uçaktan haberi olacak ve o uçağı indirmek için hazırlık yaptırmayacak öylemi yani. Sanki sırtına indirecek. Olay bir telefona bakar. Ayrıca indirmemekte amacı ne olur, eline ne geçecek. Çok komik bir iftira olmuş. Bunu anlamayıpta ''Çamur at izi kalsın'' mantığını kullanma çabasında olanlara şaşıyorum ve gülüyorum. Ezbere yazılar yazıp eleştiride bulunanlar çıkarlarının peşine düşmüşler, herhalde kuyruk acıları var. Çünkü yaptıkları eleştiriler akıla, mantığa ters olmuş. Başka birşeylerin peşinde oldukları çok açık. Şu bir gerçek Hamit Bey bırakın Samsun Meydan Müdürlüğünü en az Limanlara Başmüdür olacak kapasitede bir lider ve yöneticidir. S
  • müdürüm gene zülfiyane dokunmuşsun anlaşılan. ben sana demedim mi etliye sütlüye karışma diye. seni seviyoruz.
  • Kurum içinden biri olarak objektif bir gözle değerlendirmek gerekirse açıkçası azimli ve yetenekli bir idareci, havaalanında kısmen düzeni sağladı ve havaalanının çehresini nispeten güzel yönde değiştirdi. Personele karşı biraz sert ve mesafeli birisi fakat Samsun için hayırlı bir atama olduğu açık.
  • hamit beyi savunanların tümü samsunda göreve başlar başlamaz yazı tura şefi olarak görevlendirdiği kişilerdir.ancak unutmayın doğru bir tanedir.
  • işini özünde sevmeyenler.odasına iki tane koltuk masa alınmasına seviniyorlar.siz işinizimi yoksa oturduğunuz koltuğumu seviyorsunuz.kuruma gereksiz külfet doğuracak lüzumsuz malzeme alımları insanı müdür yapmaz.yada duvarları boyatmak.gittiği heryerde önce kendine bir ekip kuran hamit bey.önce onlara kafasınca şeflik dağıtır.sonrası mı.atadığı şefler 6 ay sonra görürler....
  • Müdürümüz göreve başlayalı yaklaşık 6 ay oldu. DÜRÜST çalışanlar memnun ,işine gelmeyenler dedikodu çıkarıyor. Müdürümüzü destekliyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.
  • böyle işi gücü fesatlıklarla dolu kişilerden DHMİ verim alabiliyorsa helal olsun kendileri bir işe yaramadığı gibi müdürleri genel müdürlere çamur atmaktan başka ne işe yararlar önce aldığın paranın karşılığını ver helalinden evine ekmek götür rakı masalarında sözleşerek başkalarının ekmeğiyle suyuyla haram götürme kuyruğunuzamı bastılar biz müdürümüzle genel müdürümüzle gurur duyuyoruz beğenmeyen geldiği yere geri gitsin o kadarrr...

THY’nin Kurban Bayramı’nda Erzurum’a yaptığı ek seferde, Erzurum Havaalanı’nın kapalı olduğunu belirterek 180 yolculu uçağın uzun bir süre havada dolaşmasına ve bu nedenle büyük paniğe yolaçtığı için Erzurum Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Müdürlüğünden alınıp Tokat DHMİ Müdürlüğünde görevlendirilen Hamit Anıl terfi ettirilerek Samsun DHMİ Müdürlüğüne atandı.

SORUŞTURMA SONUNDA CEZA ALMIŞTI

THY, 3 Ocak 2007 tarihinde Erzurum’a ek sefer düzenledi. İstanbul’dan hareket eden yolcu uçağı saat 08.20’de Erzurum semalarına geldi. Uçağın pilotu iniş izni almak için kuleyle bağlantıya geçmek istedi. Ancak verdiği mesajlara kuleden yanıt gelmedi. Bunun üzerine pilot uçağı Erzurum semalarında yaklaşık 45 dakika dolaştırdı, bu süre içinde kuleyle defalarca temas kurmayı denedi. Sonunda kuleye ulaşan pilot, uçağı havalanına indirmeyi başardı.

Uçak personeli ve yolcuları arasında büyük korku ve endişeye yolaçan olayla ilgili olarak Erzurum DHMİ Müdürü Hamit Anıl, "THY bu uçuş hakkında bize bilgi vermedi. Bu yüzden meydanı zamanında açmadık" savunmasını yaptı.

Bu ilginç olayın ardından Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım’ın talimatıyla soruşturma açıldı. Ulaştırma Bakanlığı Teftiş Kurulu müfettişleri tarafından başlatılan soruşturma sırasında Hamit Anıl açığa alındı. Soruşturma sonunda ise Anıl’a kınama cezası verildi ve kendisi Tokat DHMİ Müdürlüğünde görevlendirildi. Anıl’ın bu görevinin ardından Samsun DHMİ Müdürlüğüne atanması şaşkınlık yarattı.

Bu arada, olay günü Erzurum Hava Meydanı’nda Hamit Anıl ile birlikte nöbetçi olan İşletme Şefi Bekir Haşan, Şef iken Müdür Vekili yapıldı. Hasılat Şefi Yılmaz Hacıoğulları ise, Hasılat Şefliğinden Hasılat müdürlüğüne terfi etti.

Milliyet

OLAY MÜDÜR TERFİ ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar, müspet veya menfi pek çok yorum yapıldı ama gerçek gözardı ediliyor. yeni müdürün geliş sebebi ve misyonunu anlamadıkça bunlar devam eder. yıllardır rafa kaldırılmış problemlerin birer birer "çözülmesi", bazı birimlerin mobilya kataloglarıyla bu kadar haşır neşir olması tesadüf müdür? siz oyalanmaya devam edin, herşey planlandığı gibi yürümekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hamit bey samsuna müdür olmuş arkadaşlar muhalifseniz kimseyi yalamyor yalakalık karakterinizin bir vazgeçilmezi olmuyorsa vallah müdür de olamazsınız müdrülerin hışmından da kurtulamazsınız boşuna uğraşmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne hikmetse aradan iki yıl geçmesine rağmen hamit anıl ve ekibine iftira atanların kuyruk acısı belliki bitmemiştir.devlete öz veri ile çalışan ve bararılar elde eden insanların neyazıkkki düşmanları eksik olmuyor.hamit anılın götevden alınmasından yaklaşık bir hafta sonra thy uçağı 1,5 ssat havada kalarak iniş yapmaması ve içindede deönemin akp millet vekli mustafa ılıcanın bulunması ve bu konuda dhmi genel müdürlüğüne konu ile ilgili şikayattte bulunmasına rağmen hiçkimse eleştiride bulunmamıştır.Buda gösteriyorki olay tamamen kötüniyetli ve kuyruk acısı olanların bir iftirası olup,inşallah bu tür insanlar yaradandan ötürü cezalarını bulacaklardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hamit Bey Erzurum'daki olayda çok doğru söylemiş. DHMİ Meydan Müdürü'nün gelecek uçaktan haberi olacak ve o uçağı indirmek için hazırlık yaptırmayacak öylemi yani. Sanki sırtına indirecek. Olay bir telefona bakar. Ayrıca indirmemekte amacı ne olur, eline ne geçecek. Çok komik bir iftira olmuş. Bunu anlamayıpta ''Çamur at izi kalsın'' mantığını kullanma çabasında olanlara şaşıyorum ve gülüyorum. Ezbere yazılar yazıp eleştiride bulunanlar çıkarlarının peşine düşmüşler, herhalde kuyruk acıları var. Çünkü yaptıkları eleştiriler akıla, mantığa ters olmuş. Başka birşeylerin peşinde oldukları çok açık. Şu bir gerçek Hamit Bey bırakın Samsun Meydan Müdürlüğünü en az Limanlara Başmüdür olacak kapasitede bir lider ve yöneticidir. S

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
müdürüm gene zülfiyane dokunmuşsun anlaşılan. ben sana demedim mi etliye sütlüye karışma diye. seni seviyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kurum içinden biri olarak objektif bir gözle değerlendirmek gerekirse açıkçası azimli ve yetenekli bir idareci, havaalanında kısmen düzeni sağladı ve havaalanının çehresini nispeten güzel yönde değiştirdi. Personele karşı biraz sert ve mesafeli birisi fakat Samsun için hayırlı bir atama olduğu açık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hamit beyi savunanların tümü samsunda göreve başlar başlamaz yazı tura şefi olarak görevlendirdiği kişilerdir.ancak unutmayın doğru bir tanedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
işini özünde sevmeyenler.odasına iki tane koltuk masa alınmasına seviniyorlar.siz işinizimi yoksa oturduğunuz koltuğumu seviyorsunuz.kuruma gereksiz külfet doğuracak lüzumsuz malzeme alımları insanı müdür yapmaz.yada duvarları boyatmak.gittiği heryerde önce kendine bir ekip kuran hamit bey.önce onlara kafasınca şeflik dağıtır.sonrası mı.atadığı şefler 6 ay sonra görürler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Müdürümüz göreve başlayalı yaklaşık 6 ay oldu. DÜRÜST çalışanlar memnun ,işine gelmeyenler dedikodu çıkarıyor. Müdürümüzü destekliyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
böyle işi gücü fesatlıklarla dolu kişilerden DHMİ verim alabiliyorsa helal olsun kendileri bir işe yaramadığı gibi müdürleri genel müdürlere çamur atmaktan başka ne işe yararlar önce aldığın paranın karşılığını ver helalinden evine ekmek götür rakı masalarında sözleşerek başkalarının ekmeğiyle suyuyla haram götürme kuyruğunuzamı bastılar biz müdürümüzle genel müdürümüzle gurur duyuyoruz beğenmeyen geldiği yere geri gitsin o kadarrr...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000