05 Haziran 2012, Salı 15:50:29

ÖĞRENCİLERDEN THY ZİYARETİ

Sivas Merkez Kazancılar İlköğretim Okulu öğrencileri,Sivas Nuri Demirağ Havalimanında Türk Hava Yolları Satış Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

 

Minik misafirlerini ağırlayarak onlara çeşitli hediyeler dağıtan Satış Müdürü Hüseyin Şaşmazer, konuklarına havalimanını tanıttı.Özellikle itfaiye aracının çalışması çocukların bir hayli ilgisini çekti.

Öğle arasında Devlet Hava Meydanları Müdürlüğü’nün kek ve meyvesuyu ikramıyla serinleyen minik konuklar bu günün anısına havalimanının bahçesine ağaç dikti.

Bu geziyle ilgili olarak THY Satış Müdürü Şaşmazer, "Çok keyifli bir ziyaretti. Yarınımız olan çocuklarımızı vizyon sahibi yapmak,onların ufuklarını açmak hepimizin görevidir, ayrıca çocukların havacılığa olan ilgisi de bizleri çok heyecanlandırdı.Tam da karne haftasına denk gelen bu ziyaret eminim ki çocuklarımıza güzel bir karne hediyesi oldu. Okulumuz ve THY adına havalimanına dikilen ağaç da çocuklarımızın çevreci bir bilinçle yetiştiklerinin güzel bir göstergesi oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Kazancılar İlköğretim Okulu yöneticilerine de bu vesileyle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

ÖĞRENCİLERDEN THY ZİYARETİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000