30 Mayıs 2014, Cuma 14:57:08

O UÇAK YAKIT İKMALİ İÇİN GERİ DÖNMÜŞ!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yolcuları arasında bulunduğu THY uçağının yaklaşık 2 saat rötarlı kalkmasına açıklık getirdi.
  • Bu CHP 'liler neden hep kendilerine birşeyler yapılması gerektiğine inanırlar anlamam ,otomobille uçağı birbirine karıştırmayın pistbaşında sıradaki herhangibir uçakta sorun çıkarsa ,tüm uçakları etkiler dolayısı ilede birçok uçakta yakıt ihtiyacı doğar ,bu tedbir yazılanların tam aksine,o uçakta uçanların emniyeti içindir .
  • yalandan kim ölmüş !
  • Dispatch/pilot:Daha neler gorecem acaba
  • göstermiş oldugunuz gerekçeler bile igrenç bir yalan unutmayın rüzgar eken fırtına biçer yarının ne getirecegi bilinmez kendinizi bu kurumların sahibimi sanıyorsunuz yarının ne getirecegi belli olmaz ama görünen oki yarınlarda bu kurumların kapısından içeri bile giremezsiniz sayın yöneticiler
  • O uçağın pilotu 17. sırada olduğunu ve bu durumda 30 - 45 dakika bekledi olabileceğini, yakıtını ona göre alması gerektiğini hesap edememiş mi?
  • Diğer başlıkta birisi uçakta görevliydim rötar falan olmadı yazmıştı, eee ne oldu şimdi demek ki 2 saat gecikme olmuş. Bir de 14:30 da motor çalıştıran uçak 15:03 de yakıt az diye nasıl geri dönüyor anlamadım, yarım saat taxide bu kadar tüketim olur mu? Bu işte bir gariplik var ama hadi hayırlısı diyelim

DHMİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, THY'nin TK-2154 sefer sayılı İstanbul'dan Ankara'ya gidecek uçağının, 14.30'da kuleden motor çalıştırma müsaadesi istediği ve iznin ardından 14.41'de pistte ilerlemeye başladığı belirtildi.

Açıklamada, şui bilgilere yer verildi:

"17. sırada olan uçağın, önündeki iki uçağın farklı problemler sebebiyle (uyuşturucu şüphesi ve teknik arıza) aprona geri dönme talebi, arkasında bulunan tüm uçakları geciktirmiştir. Bahse konu uçak 15.03'te yakıt sorunu nedeniyle park yerine dönme talebini iletmiş ve 15.16'da park ederek yakıt ikmaline başlamıştır. 16.07'de tekrar motor çalıştırma izni isteyerek, 6. sırada ilerlemeye başlamış ve 16.28'de kalkış yapmıştır.

Atatürk Havalimanı'ndaki sürekli artan trafiğe rağmen, gerekli önlemleri titizlikle alarak gecikmeleri asgariye indirmek için yoğun çaba gösteren ve bunda başarılı olan DHMİ olarak, elimizde olmayan nedenlerle meydana gelen gecikmeden ötürü üzüntülerimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz."

O UÇAK YAKIT İKMALİ İÇİN GERİ DÖNMÜŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu CHP 'liler neden hep kendilerine birşeyler yapılması gerektiğine inanırlar anlamam ,otomobille uçağı birbirine karıştırmayın pistbaşında sıradaki herhangibir uçakta sorun çıkarsa ,tüm uçakları etkiler dolayısı ilede birçok uçakta yakıt ihtiyacı doğar ,bu tedbir yazılanların tam aksine,o uçakta uçanların emniyeti içindir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan ~ 10 yıl önce
yalandan kim ölmüş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dispatch/pilot:Daha neler gorecem acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
göstermiş oldugunuz gerekçeler bile igrenç bir yalan unutmayın rüzgar eken fırtına biçer yarının ne getirecegi bilinmez kendinizi bu kurumların sahibimi sanıyorsunuz yarının ne getirecegi belli olmaz ama görünen oki yarınlarda bu kurumların kapısından içeri bile giremezsiniz sayın yöneticiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hesap ~ 10 yıl önce
O uçağın pilotu 17. sırada olduğunu ve bu durumda 30 - 45 dakika bekledi olabileceğini, yakıtını ona göre alması gerektiğini hesap edememiş mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rötar ~ 10 yıl önce
Diğer başlıkta birisi uçakta görevliydim rötar falan olmadı yazmıştı, eee ne oldu şimdi demek ki 2 saat gecikme olmuş. Bir de 14:30 da motor çalıştıran uçak 15:03 de yakıt az diye nasıl geri dönüyor anlamadım, yarım saat taxide bu kadar tüketim olur mu? Bu işte bir gariplik var ama hadi hayırlısı diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ff ~ 10 yıl önce
olur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000