21 Temmuz 2011, Perşembe 08:32:08

O UÇAK KAFE OLMAYACAK

Aksaraylı bir girişimci tarafından yaklaşık 1 yıl önce THY'den satın alınan RJ 70 tipi yolcu uçağı, yerleştirilecek simülatörle Aksaraylılara uçuş heyecanı yaşatacak.
  • RJ'ler gitti diye deve kesilmemis miydi?
  • THY RJ simülatörünü satsın işte bu kardeşimize :))
  • tutkularinin pesinden giden bazi insanl;ari tebrik etmeli.
2000 yılında Siirt'e iniş yaptığı sırada pistten çıkması sonucu ağır hasar gören RJ 70 tipi uçağı 2010 yılında Aksaraylı bir girişimci satın alarak, E-90 karayolundan TIR'larla Aksaray'a getirdi. Kafe yapılması planlanan uçak, Aksaray-Adana E-90 Karayolu üzerinde bulunan Kampus Dinlenme Tesisi'nin yanına yerleştirdi. Kafe konusunda tesiste eksik olmaması üzerine yeni bir fikir üzerinde çalışmaya başlayan Aksaraylı girişimci Sıtkı Yılmaz, uçağa uçuş simülatörü yaptırmaya karar verdi.

Uçuş simülatörüne bindiğini ve kendisini çok etkilediğini ifade eden Yılmaz, "Uçuş simülatörünü test ettim ve o heyecana 2 dakika dayanabildim. Müthiş bir heyecan var. Onun için hemen uçağımıza bu simülatörü getirmeye karar verdik. Aksaray'da havaalanı yokken biz bir uçak getirdik. Şimdi de havaalanı olmayan Aksaray'da isteyen vatandaşlarımıza uçuş tecrübesi yaşatacağız. Hatta bazı adrenalin yükselten uygulamalar ile Aksaraylılara heyecan dolu bir deneyim yaşatmak istiyoruz" dedi.
O UÇAK KAFE OLMAYACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
RJ'ler gitti diye deve kesilmemis miydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY RJ simülatörünü satsın işte bu kardeşimize :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tutkularinin pesinden giden bazi insanl;ari tebrik etmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000