11 Temmuz 2008, Cuma 17:22:00

O Pilotun Savunması Yetersiz

Kaptan Pilot Bahadır Altan ile ilgili THY İcra Kurulu’nun aldı kararının ayrıntıları netleşmeye başladı. Savunması istenen Kaptan Pilot Bahadır Altan neden görevden alındı?
  • ARKADAŞLAR BU İŞLER BÖYLE İNTERNETDE BENDE VARIM DEMEKLE OLMAZ REELDE BİŞEYLER YAPAMAZSANIZ TOO LATE...
  • Görüyorumki thy zaten kaynıyor .kendi içinizde bile anlaşlaşmazlıklar var .charter şirketinde çalışan biri olarak işiniz zor ama thy nin kıymetini bilin ahhhh ned diyim .dışarda hayat zor petrol 150 yi geçti şirketimiz sinyalleri verdi başinızın çaresine bakın peki bizz ne yapalım.
  • meğer ne kadar çok boş insan varmış yorum yapan yahuu..hepimiz BAHADIR ALTANız.
  • Bahadir Altan, yolcu guvenligini ve calisanlarin haklarini hic taviz vermeden savunan, esi zor bulunur bir pilottur. Bu olayin, Bahadir Altan'in ilkelerinden ve mucadelesinden rahatsiz olan cevrelerin bir komplosu oldugu cok acik. Ona "sirketini sevmiyorsa gitsin", "herseye siyaset bulastirilmaz ki" diye konusanlar, gercek insan sevgisinin, hayatin her alaninda haksizliklara karsi mucadele etmek oldugunu kavrayamamis insanlardir. Onun sadece kendisinin degil, THY icinde ve disinda calisanlarin haklari icin birlik icinde mucadele etmek ilkesini uygulamanin tam zamanidir. Herkesi, bu karara karsi ona destek olmaya davet ediyorum.
  • DEVLET ÖDÜNÇ MADALYASINI CAN DOSTU AYÇİNE SORUN O İYİ BİLİR YÜCE TÜRK MİLLETİ ONLARA GEREKEN CEVABI VERMEYE DEVAM EDECEKTİR.VATAN KUTSALDIR...
  • Artık çok geç.Bu kaçıncı ikazdı ona yapılan artık evinde rahat oturur karışmaz vazifezi olmayan işlere belkide çok iyi yanar döner bir siyasetçi olur kim bilir.
  • Bahadır Hocam Eskişehirde SHYO da bizlere öğrettiklerini aynı zamanda uygulayan para için meslek kurallarını çiğnemeyen bir Kaptan. Eskişehir Atatürkçü Düşünce Derneğinin de kuruculuğunu, yönetimini yapmış örnek bir aydın.Tarikatçıları da en fazla bu tertemiz geçmişi rahatsız ediyordu galiba. Anadolu Üniversitesinden mezun herkes onu saygıyla karşılar. Ve onun yolunda gideceklerdir.
  • KEMALE EREMEYİP İNSANCIK KALANLAR MEHMETCİK ÜZERİNDEN KENDİLERİNİ PAYELENDİRMEK İSTİYORLAR. BAHADIR KAPTAN'A VURMAK İÇİN KARGA KARDEŞİN İFADE ETTİĞİ GİBİ YANLIŞ YERDEN GİRMİŞSİN.
  • Hârikasin.... yazdiklarin karsisinda umarim artik digerleri daha fazla kendilerini kücük düsürmezler ;) Hey digerleri, LUTFEN "bosuna ugrasmayin"!!!
  • Şu "Hepimiz Mehmetçikiz" yorumunu yapan "Kaptan" rumuzuna bir çift sözüm var. Kimse bilmez ve Bahadır Altan da bunu övünmek için söylemez ama THY'deki birkaç tane DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI sahibi pilottan biridir. Sanırım o da bunu kullanmayı hiç düşünmez ve bu konuda esas övünülecek şeyin işçilerin ona duyduğu sevgi ve saygı olduğunu verdikleri destek olduğunu düşünüyordur. Güneşte çamurun izi bile kalmaz. Boşuna uğraşmayın...

THY İcra Kurulu alelacele yaptığı toplantı ile Kaptan Pilot Bahadır Altan’ın savunmasını görüştü. İcra Kurulu savunmanın yetersiz olduğuna karar vererek iş akdinin feshedilmesine karar verdi.

 

Öte yandan AirportHaber’e gelen bilgilere göre Bahadır Altan Kaptan’ın bundan önceki savunmaları da göz önüne alınarak verilen bu kararın perde arkasında da başka nedenler yatıyor. Bahadır Altan kaptanın sendika temsilcisi olması ve Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde THY’yi zor durumda bırakmasından dolayı bu kararda etkisi olduğu ifade ediliyor.

O Pilotun Savunması Yetersiz

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

PROF ~ 16 yıl önce
ARKADAŞLAR BU İŞLER BÖYLE İNTERNETDE BENDE VARIM DEMEKLE OLMAZ REELDE BİŞEYLER YAPAMAZSANIZ TOO LATE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
charter ~ 16 yıl önce
Görüyorumki thy zaten kaynıyor .kendi içinizde bile anlaşlaşmazlıklar var .charter şirketinde çalışan biri olarak işiniz zor ama thy nin kıymetini bilin ahhhh ned diyim .dışarda hayat zor petrol 150 yi geçti şirketimiz sinyalleri verdi başinızın çaresine bakın peki bizz ne yapalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fadec ~ 16 yıl önce
meğer ne kadar çok boş insan varmış yorum yapan yahuu..hepimiz BAHADIR ALTANız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elif ~ 16 yıl önce
Bahadir Altan, yolcu guvenligini ve calisanlarin haklarini hic taviz vermeden savunan, esi zor bulunur bir pilottur. Bu olayin, Bahadir Altan'in ilkelerinden ve mucadelesinden rahatsiz olan cevrelerin bir komplosu oldugu cok acik. Ona "sirketini sevmiyorsa gitsin", "herseye siyaset bulastirilmaz ki" diye konusanlar, gercek insan sevgisinin, hayatin her alaninda haksizliklara karsi mucadele etmek oldugunu kavrayamamis insanlardir. Onun sadece kendisinin degil, THY icinde ve disinda calisanlarin haklari icin birlik icinde mucadele etmek ilkesini uygulamanin tam zamanidir. Herkesi, bu karara karsi ona destek olmaya davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan ~ 16 yıl önce
DEVLET ÖDÜNÇ MADALYASINI CAN DOSTU AYÇİNE SORUN O İYİ BİLİR YÜCE TÜRK MİLLETİ ONLARA GEREKEN CEVABI VERMEYE DEVAM EDECEKTİR.VATAN KUTSALDIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FLY ~ 16 yıl önce
Artık çok geç.Bu kaçıncı ikazdı ona yapılan artık evinde rahat oturur karışmaz vazifezi olmayan işlere belkide çok iyi yanar döner bir siyasetçi olur kim bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ES ES ~ 16 yıl önce
Bahadır Hocam Eskişehirde SHYO da bizlere öğrettiklerini aynı zamanda uygulayan para için meslek kurallarını çiğnemeyen bir Kaptan. Eskişehir Atatürkçü Düşünce Derneğinin de kuruculuğunu, yönetimini yapmış örnek bir aydın.Tarikatçıları da en fazla bu tertemiz geçmişi rahatsız ediyordu galiba. Anadolu Üniversitesinden mezun herkes onu saygıyla karşılar. Ve onun yolunda gideceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALACAKARGA ~ 16 yıl önce
KEMALE EREMEYİP İNSANCIK KALANLAR MEHMETCİK ÜZERİNDEN KENDİLERİNİ PAYELENDİRMEK İSTİYORLAR. BAHADIR KAPTAN'A VURMAK İÇİN KARGA KARDEŞİN İFADE ETTİĞİ GİBİ YANLIŞ YERDEN GİRMİŞSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
just! ~ 16 yıl önce
Hârikasin.... yazdiklarin karsisinda umarim artik digerleri daha fazla kendilerini kücük düsürmezler ;) Hey digerleri, LUTFEN "bosuna ugrasmayin"!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karga ~ 16 yıl önce
Şu "Hepimiz Mehmetçikiz" yorumunu yapan "Kaptan" rumuzuna bir çift sözüm var. Kimse bilmez ve Bahadır Altan da bunu övünmek için söylemez ama THY'deki birkaç tane DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI sahibi pilottan biridir. Sanırım o da bunu kullanmayı hiç düşünmez ve bu konuda esas övünülecek şeyin işçilerin ona duyduğu sevgi ve saygı olduğunu verdikleri destek olduğunu düşünüyordur. Güneşte çamurun izi bile kalmaz. Boşuna uğraşmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000