21 Mayıs 2013, Salı 14:36:06

O İDDİAYA THY’DEN YALANLAMA

Türk Hava Yolları’nda geçen yıl işten çıkarılan 305 kişi hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. İddianın sahibi Barbaros Şansal, işten çıkarılan 305 kişinin çoğunun ortak noktası ne dedi?
  • kendisini severim ama saçmalamış
  • Aman sen bari eksik kal şu grev olayından.. Olaya yaklaştığı bakış açısına bak uğraştığı konulara bak ya... Şahsen ben greve destek veren biri olsam sırf sen bizi destekliyorsun diye grevi terk ederim...
  • THY nda konu Alevi Sunni sorunu değil, sorun kendileri gibi olmamak ve Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Liberal olmaktır.
  • Ne oldu Koç'um(?) kıyafet işimi olmadı?
  • Bizzat calisan tanidigim Milyonlar var uydurma!!!!kimsenin mehsebi kimliginde yada alninda yazmiyo bu ne sacma yazidir
  • Bu tipe söylenecek çok şey var, Ama en önemlisi başka konular hakkında yorum yapmadan önce sen kalkta iş yaptırdıklarının parasını öde....
  • thy de hiç kimse dini eğilimi ve dili nedeniyle işe alınmaz veya çıkartılmaz eleman alımları sınavla olur yoksa bunun yakınıymış şunun tanıdığı bizim partiden gibi şeyler olmaz .hiç müdürün hamdi beyin veya partiye yakın diye işe alınmaz yarın biri falanca bakanın kartıyla gitsin işe alınmaz bunu buraya yazı yazan thy yeye gönül vermiş her haysiyetli şerefli yüksek karakterli çalışanlar bilir aksini ispat edemessiniz helede bu kadar allah korkusu olan üst yönetim ve elemanlar varken herkesin içi rahat olsun saygılarımla..
  • Bir parti lideri, iktidar partisi mitinginde alevi diye yaftalanır ve yuhlatılırsa, o ülkede hiçbir şeye şaşırmam.
  • Greve gercekten onuru ve gururu ve haklari icin katilan arkadaslara cok uzuluyorum.greviniz masa haline geldi.ve cok seviyesiz amacindan sapti.herkes icin cok cok uzgunum.grevdekilerle gurur duyarken gun gectikce acimaya basladik.kullanildiniz ve hala bu dvm ediyor.herkesin hakkinda hayirlisi olsun.
  • Ben bir hristiyan olarak 305ten biriyim raporluydum davayi kazandim ama bu sebeplerden oturu isten cikarildigimi dusunmek bile istemiyorum...

Türk Hava Yolları’nda geçen yıl 29 Mayıs’ta eyleme katıldıkları gerekçesiyle işten çıkarılan 305 kişiye ilişkin modacı Barbaros Şansal’dan ilginç bir iddia geldi.

THY karşıtı eylemleri ve özellikle sosyal medyadaki muhalif çıkışlarıyla tanınan Barbaros Şansal’ın son iddiası bu kadarına da pes dedirtti.

Şansal, 30 bin kişinin takip ettiği Facebook’taki sayfasında 29 Mayıs 2012’de THY’den çıkarılan 305 çalışanın çoğunun alevi kökenli olduğunu ve bu yüzden işten çıkarıldıklarını iddia etti.


Şansal ayrıca THY’de gayri müslimlerin çalıştırılmadığını da öne sürdü. Barbaros Şansal’ın son derece kışkırtıcı bu iddiasına cevap da yine listesindeki üyelerden geldi.

Ünlü modacının kastettiği gibi işten çıkarılanların çoğunun alevi olması gibi bir durumun sözkonusu olmadığını vurgulayan bazı üyeler, “Biz de çıkarıldık ama alevi değiliz” açıklamasında bulundu. Bazı üyelerse Barbaros Şansal’ı doğru olmayan bilgilerle kamuoyunu yanlış yönlendirmekle suçladı.

THY ise iddiaları kesin bir dille yalanladı. İddiaların hatırlatılması üzerine THY yetkilileri, böyle bir ayrımın sözkonusu olmadığını, iddiaların gerçekdışı olduğunu vurguladı.

O İDDİAYA THY’DEN YALANLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

xman ~ 11 yıl önce
kendisini severim ama saçmalamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terzi yamağı!!!! ~ 11 yıl önce
Aman sen bari eksik kal şu grev olayından.. Olaya yaklaştığı bakış açısına bak uğraştığı konulara bak ya... Şahsen ben greve destek veren biri olsam sırf sen bizi destekliyorsun diye grevi terk ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guzel ~ 11 yıl önce
yamak bile olamaz bu olsa olsa bulasikci olr kendini bir .... saniyor
asıl sorun ~ 11 yıl önce
THY nda konu Alevi Sunni sorunu değil, sorun kendileri gibi olmamak ve Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Liberal olmaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıyafet ~ 11 yıl önce
Ne oldu Koç'um(?) kıyafet işimi olmadı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sansal!! ~ 11 yıl önce
Bizzat calisan tanidigim Milyonlar var uydurma!!!!kimsenin mehsebi kimliginde yada alninda yazmiyo bu ne sacma yazidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tip'e ~ 11 yıl önce
Bu tipe söylenecek çok şey var, Ama en önemlisi başka konular hakkında yorum yapmadan önce sen kalkta iş yaptırdıklarının parasını öde....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sevgili şansal ~ 11 yıl önce
thy de hiç kimse dini eğilimi ve dili nedeniyle işe alınmaz veya çıkartılmaz eleman alımları sınavla olur yoksa bunun yakınıymış şunun tanıdığı bizim partiden gibi şeyler olmaz .hiç müdürün hamdi beyin veya partiye yakın diye işe alınmaz yarın biri falanca bakanın kartıyla gitsin işe alınmaz bunu buraya yazı yazan thy yeye gönül vermiş her haysiyetli şerefli yüksek karakterli çalışanlar bilir aksini ispat edemessiniz helede bu kadar allah korkusu olan üst yönetim ve elemanlar varken herkesin içi rahat olsun saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cenk saysel ~ 11 yıl önce
hadi ya ciddimisin :)
gerçek ~ 11 yıl önce
Bir parti lideri, iktidar partisi mitinginde alevi diye yaftalanır ve yuhlatılırsa, o ülkede hiçbir şeye şaşırmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur gurur ~ 11 yıl önce
Greve gercekten onuru ve gururu ve haklari icin katilan arkadaslara cok uzuluyorum.greviniz masa haline geldi.ve cok seviyesiz amacindan sapti.herkes icin cok cok uzgunum.grevdekilerle gurur duyarken gun gectikce acimaya basladik.kullanildiniz ve hala bu dvm ediyor.herkesin hakkinda hayirlisi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Ben bir hristiyan olarak 305ten biriyim raporluydum davayi kazandim ama bu sebeplerden oturu isten cikarildigimi dusunmek bile istemiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000