16 Aralık 2017, Cumartesi 15:29:20

O haberden sonra THY uçaktaki interneti kapattı

Evinde silahla vurulmuş şekilde bulunan eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Yurtdışından dönen Mesut Yılmaz'ın içerisinde bulunduğu THY uçağındaki internet kesildi. İşte detaylar...
  • Gözlerim yaşardı burada ki yorumlar okuyunca! Meğer ne ince, ne naif, ne nazik ve de merhametli halkımız varmış! Oysa azıcık muhalif düşünenin başının ezildiği, sokak ortasında her gün kadınların katledildiği, magandaların elinde silah adam vurduğu, hırsızların cirit attığı, mafya babalarının çok kana akacak diye tehditler savurduğu, katil ve tecavüzcülerin eli kolunu sallayarak dolaştığı ne ülkeler var...iyi ki oralarda yaşamıyoruz. Bizim insanımız çok ince be...
  • Ciddi bir şirket adamına göre "hassasiyet" göstermez! Fakir fukara olsa hiç acımazsınız. Kural dersiniz ama bir zengin, ensesi kalın karşınıza çıkınca hemen rükuya, secdeye kapanıyorsunuz. Kural-mural tanımıyorsunuz. Burada bir de insaniyetten bahsetmişsiniz. Bir gariban aynı durumda olsa o interneti kapatırmısınız? yoksa bangır bangır yüzüne karşı Allah rahmet eylesin mi dersiniz...?
  • Yorumlarda bazıları türk insanının inceliginden, insanlık değerlerini herşeyin üstünde tutmasından falan bahsedince sanki başka bir ülkede yaşıyorum sandım. Demek ki haberlerde seyrettiğimiz gazetelerde okuduğumuz olaylar başka ülkelerde oluyor.
  • Bir annenin,bir babanin bir kardesin en son duymak isteyen bir haber. Mekani cennet olsun insallah.
  • Çok zor ve acı bir durum ancak yabancı adamın uçakta internetle özel,ticari vs işi varsa, bileti alırken uçak içinde bu hizmet var diye bilgisi varsa ve thy'den bilet almasında bu da bir etkense ve de bu hizmeti herhangi bir sebepten alamazsa mahkemeye de gider herşeyi yapar. Herkes biz değil,yabancılar hakkını sonuna kadar ararlar unutmayın. Öyle herkese bilgi verildi,bir sonraki uçuş için ücretsiz internet verildi falan palavrasını da boşa atmayın. Ya adam bir daha uçmayacaksa ya da internette çok önemli bir işini halledemediyse ne olacak? Eski başbakanın oğlu vefat etti kendisi de uçakta o yüzden interneti kestik diye bir mazereti sunsanız adam da size o zaman onun için özel uçak kaldırsaydınız ya da eski başbakanın parası vardır özel uçak tutsaydı dese ne dersiniz? Olay acı bir olay kabul ama kurumsal şirketler de bunlar mazeret olmuyor ne yazık ki.
  • İnternet için 200 dolar fazla veriyoruz. Kimsenin kesmeye hakkı yok.
  • İsabetli karar.... Allah kimseye evlat acısı vermesin...
  • Allah rahmet eylesin cok uzucu ve yaradan kimseyi evlat acisiyla sinamasin fakat THY uluslararasi bir firma o ucakta farkli millet farkli sebeple seyahat eden yolcu ve is amacli seyahat eden kisiler fark, kisiye ozel muamele cok yanlis, bu demektir ki hala ulusal devam ediyor. Ileride sebep sunan her yolcusu icin bu veya farkli uygulamami yapacak
  • Doğru bir karar alınmış, insanlıl ölmedi.
  • Allah kimseye evlat acısı vermesin, sabırlar diliyorum.

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, bu sabah saatlerinde Beykoz'daki evinde silahla vurulmuş şekilde bulundu.

Hayatını kaybeden Yavuz Yılmaz'ın silahla vurulduğu haberini alan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz Amerika Birleşik Devletleri'nden dönüşe geçti.

THY uçağı ile ABD'den dönen çiftin Yavuz Yılmaz'ın yaralı olduğunu bildiği için olaydan etkilenmemeleri adına THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, uçaktaki internetin erişime kapatılması talimatı verdi.

TK10 sefer sayısı ile ABD'nin Los Angeles kentinden İstanbul'a gelen Yılmaz çiftini taşıyan THY uçağının yaklaşık 4 saat sonra Atatürk Havalimanı'na teker koyması bekleniyor.

©AirportHaber

O haberden sonra THY uçaktaki interneti kapattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

incelik!! ~ 6 yıl önce
Gözlerim yaşardı burada ki yorumlar okuyunca! Meğer ne ince, ne naif, ne nazik ve de merhametli halkımız varmış! Oysa azıcık muhalif düşünenin başının ezildiği, sokak ortasında her gün kadınların katledildiği, magandaların elinde silah adam vurduğu, hırsızların cirit attığı, mafya babalarının çok kana akacak diye tehditler savurduğu, katil ve tecavüzcülerin eli kolunu sallayarak dolaştığı ne ülkeler var...iyi ki oralarda yaşamıyoruz. Bizim insanımız çok ince be...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ciddi... ~ 6 yıl önce
Ciddi bir şirket adamına göre "hassasiyet" göstermez! Fakir fukara olsa hiç acımazsınız. Kural dersiniz ama bir zengin, ensesi kalın karşınıza çıkınca hemen rükuya, secdeye kapanıyorsunuz. Kural-mural tanımıyorsunuz. Burada bir de insaniyetten bahsetmişsiniz. Bir gariban aynı durumda olsa o interneti kapatırmısınız? yoksa bangır bangır yüzüne karşı Allah rahmet eylesin mi dersiniz...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
Yorumlarda bazıları türk insanının inceliginden, insanlık değerlerini herşeyin üstünde tutmasından falan bahsedince sanki başka bir ülkede yaşıyorum sandım. Demek ki haberlerde seyrettiğimiz gazetelerde okuduğumuz olaylar başka ülkelerde oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atv seyret ~ 6 yıl önce
Sabah oku mutlu ol
Gr ~ 6 yıl önce
Bir annenin,bir babanin bir kardesin en son duymak isteyen bir haber. Mekani cennet olsun insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olay acı ama ~ 6 yıl önce
Çok zor ve acı bir durum ancak yabancı adamın uçakta internetle özel,ticari vs işi varsa, bileti alırken uçak içinde bu hizmet var diye bilgisi varsa ve thy'den bilet almasında bu da bir etkense ve de bu hizmeti herhangi bir sebepten alamazsa mahkemeye de gider herşeyi yapar. Herkes biz değil,yabancılar hakkını sonuna kadar ararlar unutmayın. Öyle herkese bilgi verildi,bir sonraki uçuş için ücretsiz internet verildi falan palavrasını da boşa atmayın. Ya adam bir daha uçmayacaksa ya da internette çok önemli bir işini halledemediyse ne olacak? Eski başbakanın oğlu vefat etti kendisi de uçakta o yüzden interneti kestik diye bir mazereti sunsanız adam da size o zaman onun için özel uçak kaldırsaydınız ya da eski başbakanın parası vardır özel uçak tutsaydı dese ne dersiniz? Olay acı bir olay kabul ama kurumsal şirketler de bunlar mazeret olmuyor ne yazık ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He canim he ~ 6 yıl önce
Zırvalamışsın. Nokta.... insanlık değerleri herşeyin üzerindedir bizim kültürümüzde. Tebrikler thy.
Yok ~ 6 yıl önce
Bunu yazan da bir km , ka değilse bende neyim . Boş yapmayın insanlığınızı kaybetmeyin ki insanlık bekleyin .
Asıl sen zırvalamışsın ~ 6 yıl önce
İnsanlık değerlerimiz iyi ki yüksek ya aksi olsaymış ne olurmuş acaba ? Duyan da memlekette hak yeme, adaletsizlik, yolsuzluk, hırsızlık, torpil, tecavüz, taciz,sahtekarlık, suç oranı yüksekliģi yok sanacak !!!
17:02:54 e ~ 6 yıl önce
Bu dediklerine kendin sahipsin ki herkesi kendin gibi sanıyorsun. Reisimiz bütün hainlerin hakkından gelir evelallah. Tebrikler thy.ince davranışın için. Insan olmayanlar da insamlik dersi almışlar da ders ağır gelmiş. Zırvalıyorlar bu yüzden.
çok doğru ~ 6 yıl önce
İşgüzarlık ve yalakalık bu yapılan.
17.02.54'e diyene ~ 6 yıl önce
Sahibinin sesi olma diyeceğim de sen ve senin gibiler de haklısınız zira reis'e yalakalık yapmasanız ne iş bulursunuz ne para ne şu ne bu...Memlekette suç rekorları kırılıyor, adalet kalmamış, saygısızlık almış başını gitmiş böyle yalakalar abuk sabuk yorum yapıyorlar...
Selcan Afacan ~ 6 yıl önce
İnternet için 200 dolar fazla veriyoruz. Kimsenin kesmeye hakkı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yhm ~ 6 yıl önce
Keşke senin gibiler hiç uçmasa. Aklınız fikriniz paranız da
Tekar tekrar yazıyorum ~ 6 yıl önce
Gider başvurursun paranı alırsın.thy nin internet sağlamak gibi bir zorunluluğu yok
İsabetli karar... ~ 6 yıl önce
İsabetli karar.... Allah kimseye evlat acısı vermesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aciii ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin cok uzucu ve yaradan kimseyi evlat acisiyla sinamasin fakat THY uluslararasi bir firma o ucakta farkli millet farkli sebeple seyahat eden yolcu ve is amacli seyahat eden kisiler fark, kisiye ozel muamele cok yanlis, bu demektir ki hala ulusal devam ediyor. Ileride sebep sunan her yolcusu icin bu veya farkli uygulamami yapacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jakku ~ 6 yıl önce
Doğru bir karar alınmış, insanlıl ölmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli K/A ~ 6 yıl önce
Allah kimseye evlat acısı vermesin, sabırlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000