25 Nisan 2014, Cuma 17:31:11

'O' DA PİLOT OLMAK İSTİYOR

THY'nin izleyenleri duygulandıran ve köy sahnesi çekimlerinin Antalya Korkuteli İmecik köyünde gerçekleştiği öğrenilen reklamda oyunculuklarıyla izleyenleri duygulandıran Elvan Büyükkursak, Oğuzhan Yavuz, Nihat Küçükkursak ve Kerim Ardıç ilgiden memnun olduklarını belirtti. Minik yıldızlardan gelen uçağa selam vermesiyle ünlenen Kerim Ardıç, ''Hayalim pilot olmak'' dedi.
  • Bir gun o yabanci pilotlar bu ulkede calismaktan vazgectikletinde su an yok gibi saydigi turk pilotlari gerekli dersi verecektir bu kadar kaputilasyonun yabanci kaptanlara verilmesi sirkette yeteri kadar huzursuzluk cikmasina yetecektir
  • Thy de şartlar iyi mi!!!! ( habomcu )
  • İmecik ten yok ama Korkuteli Kırkpınar dan var. Sanki beni anlatmış.
  • Çok başarılı bir çocuk oyunculuk yeteneği yüksek.. Pilotluk felan maaşları düşük işler.. Oyuncu olup hayatını kurtarsın yoksa üç kuruş maaşa pilotluk yapar hayatı heba olur gider..
  • Sn. Yorumcular, bende size kisaca bahsi gecen koyden bahsedeyim. Imecik Antalya ya yaklasik 90 km uzaklikta bir dag koyu. En buyuk problemi su, suyu olmadigindan gorunen ovada sadece arpa, bugday, nohut yetisir. Onun icin doguya benzetilmis.....
  • Kerim inanıyorum pilot olacak,o zaman da inşallah yine reklamda bu sefer pilot olarak oynayacak.Bu haber altına olumsuz şeyler yazanları anlamıyorum hatta kendimce kınıyorum,yeter artık,kininizi başka yerde kusun,bu haberin altına sadece güzel şeyler yazılır.
  • Kerim yeğenim allah yolunu açık etsin ne kerimle,aliler işsiz inşallah hayalini büyüdüğünde gerçekleştirirsin
  • Ne yapacaksın çocuğum pilot olup; kendi ülkende ikinci sınıf vatandaş olduğunu hissedip işsiz mi kalacaksın?
  • Ajitasyon diyorum sonra kızıyorlar arkadaş .Madem o yöreyi anlatacaksın o zaman orda çekeceksin kardeşim.Bu ülkede doğudaki terörü anlatan filmler diziler bile Isparta'da,Afyon'da çekiliyor.Ne kadar samimiyetsiz olduğunuz belli.Ben Iğdır olmadığını hem doğayı görünce hem de çocukları görünce anladım. Samimiyetlikten uzak,tamamıyla ajitasyona yönelik bir reklam. Tipik bir Türk zihniyeti,Ajitasyon bu ülkede her zaman rant sağlar.
  • Şirketin işe alım süreçleri herkese eşit, yerliye de yabancıya da aynı...haa senin seviyen yeterli değilse bahaneyi yabancıya dile vs.atarak rahatlıyorsan devam et. Pilotluğu çalışan beceren alır, o kadar.

Türk Hava Yolları'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda dolaşıma giren reklam filmi izleyenleri duygulandırdı. Çocukların başrolde oynadığı reklam filmi "Türkiye'de uçmadığımız tek bir yer kalsa, dünyada en çok noktaya uçmuşuz ne fayda" sloganıyla sahnelendi THY reklamı internette de izlenme rekorları kırdı.

Ödüllü yönetmen çekti

Yönetmen koltuğuna ise daha önce Cem Yılmaz ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlülerin oynadığı reklamlarda yönetmenlik yapan Bahadır Karataş oturdu. 25. Kristal Elma Ödüllerinde "En iyi Yönetmen" ödülü almasıyla tanınan Karataş'ın bu reklamı da ilgiyle izlendi. Reklamda oynayan 4 küçük çocukta oyunculuklarıyla izleyenleri hayran bıraktı.

İlgiden memnunlar

Reklamın köy sahnelerinin dağlık bir köy olan, yaşayanlarının da hayvancılıkla uğraştığı Antalya Korkuteli İmecik Köyü'nde çekilen reklamın diğer sahneleri ise Antalya merkez ve Iğdır Havalimanı'nda çekildi. Yaklaşık 1 ay önce çekimlerine başlanılan reklam filmindeki minik oyuncular da İmecik Köyü'nden seçildi. Birkaç deneme çekiminin ardından reklamda oynamasına karar verilen ilkokul öğrencileri Elvan Büyükkursak, Oğuzhan Yavuz, Nihat Küçükkursak ve Kerim Ardıç reklamda muhteşem bir performans sergileyerek izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Çekimlerde çok eğlendiklerini belirten minik yıldızlar ilgiden memnun.

Hayali pilot olmak

Reklamda gelen uçağa selam vermesiyle ünlenen Kerim Ardıç, reklam filminin yayınlanmasının ardından okuldaki arkadaşlarının ve köylülerin kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini belirtirken o anları şöyle anlattı:"Çekimlerde çok eğlendik. Kendimizi reklamlarda görmek çok güzel bir duygu. İlgiden memnunuz. Reklam sonrası köylüler ve okuldaki arkadaşlarımın yoğun ilgisiyle karşılaştım. Oyunculuk yapmak çok güzeldi. Ama hayalim pilot olmak" dedi.

Reklam tıklanma rekoru kırdı

THY reklamı, Iğdır'da çekildiği söylenen bir köyde 4 çocuğun THY uçağını görmesiyle başlıyor. Çocukların THY uçağı için toprak alana pist yapmasıyla THY reklamı devam ediyor. Daha sonra THY uçağının rotası çocukların çizdiği pist üzerinden devam ederek Iğdır Havalimanı'na ulaşıyor. Uçağın inmesiyle THY'nin dünyanın en çok noktasına uçma özelliğine vurgu yapılarak önceliğin Türkiye’nin her bir noktasına uçmak olduğu belirtiliyor. (Vatan)

'O' DA PİLOT OLMAK İSTİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir gun o yabanci pilotlar bu ulkede calismaktan vazgectikletinde su an yok gibi saydigi turk pilotlari gerekli dersi verecektir bu kadar kaputilasyonun yabanci kaptanlara verilmesi sirkette yeteri kadar huzursuzluk cikmasina yetecektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
coldwarm'a cevap ~ 10 yıl önce
Thy de şartlar iyi mi!!!! ( habomcu )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İmecik ten yok ama Korkuteli Kırkpınar dan var. Sanki beni anlatmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tiyatrocu ~ 10 yıl önce
Çok başarılı bir çocuk oyunculuk yeteneği yüksek.. Pilotluk felan maaşları düşük işler.. Oyuncu olup hayatını kurtarsın yoksa üç kuruş maaşa pilotluk yapar hayatı heba olur gider..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
imecik li ~ 10 yıl önce
Sn. Yorumcular, bende size kisaca bahsi gecen koyden bahsedeyim. Imecik Antalya ya yaklasik 90 km uzaklikta bir dag koyu. En buyuk problemi su, suyu olmadigindan gorunen ovada sadece arpa, bugday, nohut yetisir. Onun icin doguya benzetilmis.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-9 ~ 10 yıl önce
Kerim inanıyorum pilot olacak,o zaman da inşallah yine reklamda bu sefer pilot olarak oynayacak.Bu haber altına olumsuz şeyler yazanları anlamıyorum hatta kendimce kınıyorum,yeter artık,kininizi başka yerde kusun,bu haberin altına sadece güzel şeyler yazılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
* ~ 10 yıl önce
Kerim yeğenim allah yolunu açık etsin ne kerimle,aliler işsiz inşallah hayalini büyüdüğünde gerçekleştirirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işsiz pilot ~ 10 yıl önce
Ne yapacaksın çocuğum pilot olup; kendi ülkende ikinci sınıf vatandaş olduğunu hissedip işsiz mi kalacaksın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
Ajitasyon diyorum sonra kızıyorlar arkadaş .Madem o yöreyi anlatacaksın o zaman orda çekeceksin kardeşim.Bu ülkede doğudaki terörü anlatan filmler diziler bile Isparta'da,Afyon'da çekiliyor.Ne kadar samimiyetsiz olduğunuz belli.Ben Iğdır olmadığını hem doğayı görünce hem de çocukları görünce anladım. Samimiyetlikten uzak,tamamıyla ajitasyona yönelik bir reklam. Tipik bir Türk zihniyeti,Ajitasyon bu ülkede her zaman rant sağlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SONUCA BAK ~ 10 yıl önce
Arkadaşım,öküz altında koyun aramaktan vazgeçip sonuca bakmak gerekir.Siz bırakın Türk zihniyetini falan eleştirmeyi,bizim zihniyetimiz iyidir,sen boşver gerisini vede sen ne yapacaksın filmin çevrildigi yeri falan,,bide kameramanın boyu kısaymış onuda araştır .Sonuç çok çok çok güzel,çıkın şu karanlık dünyanızdan....
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şirketin işe alım süreçleri herkese eşit, yerliye de yabancıya da aynı...haa senin seviyen yeterli değilse bahaneyi yabancıya dile vs.atarak rahatlıyorsan devam et. Pilotluğu çalışan beceren alır, o kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
O kadar eşittir ki aldığınız 100 e yakın lise mezunu Alman pilotu Türkleri soktuğunuz 1 tane sınava sokmadan direk olarak alır;bedavaya Türk adaylardan istenen 30.000 EU luk tip eğitimini maaşlarından kesmeden verir, zati muhteremlerin diplomalarının MEB ya da YÖK onayını bile sormazsınız.Pilotluğu Türkiye'de çalışan değil ne olursa olsun TC vatandaşı değilsen alırsın.
... ~ 10 yıl önce
Yabanci her bir pilot üzerinden aldığın komisyon ne TÜRGEV'ci seni.
** ~ 10 yıl önce
Nerde eşit hangi kafadasın arkadaş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000