09 Aralık 2015, Çarşamba 07:40:13

'Nürnberg'i dünyaya bağlıyoruz'

Türk Hava Yolları'nın Almanya Nürnberg Müdürlüğü tarafından partnerler tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
  • mudur efendi thy'na nasil girdin ne zaman mudur oldun onu da aciklasana!

Türk Hava Yolları Nürnberg Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. Partnerler Tanıtım Programı'na Türkiye ve Almanya'dan kamu ve özel kuruluş yetkilileri katıldı.

Türk Hava Yolları Kuzey Bavyera Genel Müdürü Osman Nuri Hasırcı, toplantıda yaptığı konuşmada, Nürnberg'in Türk Hava Yolları'nın Almanya'daki 14 destinasyonundan biri olduğunu söyledi.

Tur operatörlerinin özellikle grup seyahatlerini Nürnberg'e yönlendirmeleri önerisinde bulunan Hasırcı, Türk Hava Yolları'nın Nürnberg'de futbol, basketbol, golf ve bowling gibi farklı spor dallarındaki sponsorluk faaliyetlerine değindi.

Türk Hava Yolları'nın Nürnberg'e konfor kazandırdığını ifade eden Hasırcı, "Bizim aracılığımızla acenteler, partnerler, havalimanı ve bütün bölge kazanıyor. Dolayısıyla Türk Hava Yolları Nürnberg'e yüksek katma değer olarak geliyor. Nürnberg'i dünyaya bağlayarak, dünyayı da Nürnberg'e taşıyarak bir fonksiyon üstlenmiş oluyoruz" dedi.

"Kazan-kazan ilişkisi oluşturmak istiyoruz"

Nürnberg Belediyesi Ekonomiden Sorumlu Yetkilisi Michael Fraas ise Türk Hava Yolları ve Nürnberg arasında kazan-kazan ilişkisi oluşturmak istediklerini söyledi.

Önemli bir ekonomi merkezi olan Nürnberg'de birçok uluslararası fuar düzenlendiğini ve yüzde 50'si dünya çapında faaliyet gösteren bölgedeki şirketlerin Türkiye ile de yakın ilişkileri bulunduğunu anlatan Fraas, "Bu açıdan Türk Hava Yolları, bizim için dünyaya açılan kapı ve kalitenin ifadesidir. Nürnberg olarak Türkiye ile ilişkileri çok önemsiyoruz" diye konuştu.

Nürnberg Albrecht Dürer Havalimanı Üst Yöneticisi (CEO) Michael Hupe ise Türkiye'nin Nürnbergliler için önemli bir tatil destinasyonu olduğunu belirterek, Türk Hava Yolları'nın dünyanın her yerine İstanbul üzerinden ulaşmaları için önemli bir yardımcı konumunda bulunduğunu söyledi.

Uluslararası fuar katılımcılarının yanı sıra Nürnberg'de yaşayan Türk kökenli insanların ulaşımı için de Türk Hava Yolları'nın kritik bir rolü olduğuna işaret eden Hupe, Almanya'ya ziyaretleri zor ve zahmetli kılan vize konusunun iyileştirilmesi yönündeki taleplerini ülkedeki hükümet yetkililerine her zaman ilettiklerini aktardı.

Hupe, "Biz büyümek istiyoruz. Türk Hava Yolları ile iş birliğimiz sayesinde büyüyeceğimizden eminiz" dedi.

Toplantıda, Nürnberg Kongre ve Turizm Merkezi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Wolfram Zilk, Frankonya Turizm Birliği Satış Müdürü Jörg Hentsschel, Bayern Tourismus Marketing Temsilcisi Silvia Aral Hoffmann, Frankfurt Tourismus-Congress Yetkilisi Anette S. Biener, TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Direktör Yardımcısı Gülberk Aşyapar da bir sunum yaptı.

Toplantıda gerçekleştirilen çekilişle katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

'Nürnberg'i dünyaya bağlıyoruz'

Yorumlar

fra ~ 8 yıl önce
mudur efendi thy'na nasil girdin ne zaman mudur oldun onu da aciklasana!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000