18 Ocak 2010, Pazartesi 13:52:30

NOU CAMP'TA İMZALAR ATILDI

Türk Hava Yolları ve Barselona takımı arasında İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen bir törenle sponsorluk anlaşması imzalandı...
  • Sanirim Barca renklerinin de BORDO-MAVI olmasi Temel beyin ilgisini cekti. Hayirli olsun, tebrikler THY
  • TEMEL BEYİN BAŞARILARI BİRİLERİNE KOCCAMAN KAPAK OLSUN
  • viva barcelona... domestic takımlar umrumda değil.... artık avrupa bu vatandaşları iyi biliyo..yakında bizi yok ediyo eziyo bu ortam diyecekler ...rasyonel olacaklar..bütün çaba buna dair... üzüntülerimle...
  • THY için adam seçer,adam tutar,bunlar işi bilmez,ancak terlikle dolaşır deve keser diyenler. RESİMLERE BİR KERE DAHA BAKIN !
  • ÖNCEDEN ANLAŞMANIN BÖYLE OLMASI GEREKTİĞİNİ ELEŞTİREL YORUMLARIMDA BELİRTMİŞTİM.BU ŞEKİLDE İMZALARIN ATILMASINA ELEŞTİRİLERİMLE KATKI SAĞLADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.ANLAŞMA OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ SONLANDIRILMIŞTIR.Bazılarının kulaklarına küpe olsun çok seslilik ancak güzellikleri getirir.Müzakere etmek her zaman faydalıdır.
  • trabzon nireee barcelona nireee
  • başarılarından dolayı sayın genel müdürümüzü tebrik ediyorum şirketimiz büyüdükçe iyi şlere imza attıkça bizimde imkanlarımız genişletilcek daha ultra imkanlar içersinde çalışıcaz çok iyi işler becericez inşalalh
  • Bu pozlar, mayhoş bakışlar beni öldürecek. Yapılana bir itirazım yok, takdir edilesi bir iş başarılmıştır.

Küresel krize rağmen Avrupa’nın dördüncü büyük havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları ve futbol efsanesi FC Barselona arasındaki sponsorluk anlaşmasını THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ve FC Barselona Kulüp Başkanı Joan Laporta imzaladı.

Havacılıkta global bir oyuncu haline gelen Türk Hava Yolları, Barselona takımı sponsorluğu ile uluslararası markalaşma yolunda dünya çapında bir atılım daha gerçekleştirdi.

Sponsorluk anlaşması çerçevesinde, Türk Hava Yolları Barselona’nın “resmi sponsoru” ünvanı ile Barselona’nın kendi sahası Nou Camp stadındaki reklam panoları başta olmak üzere tüm mecralarında reklam ve logoları ile yer alacak, Barselonalı futbolcularla reklam filmi çekebilecek, tüm dünyada bu sponsorluğun iletişim ve reklamını yapabilecek. Türk Hava Yolları Barselona’yı İspanya dışında gerçekleştirilecek turnuvalara ve kamplara taşıyacak.

Türk Hava Yolları sponsorluk anlaşması ile ayrıca bir sezonda (2008-2009) 6 kupa birden alarak tarihe geçen Barselona'nın İspanya dışından “3.Uluslararası Resmi Sponsoru” unvanını almış oldu.

Törene Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Büyükekşi, Denetim Kurulu Üyeleri Naci Ağbal ve İsmail Gerçek de katıldı. Törende ayrıca, Barselona takımından oyuncular, Türkiye’den, İspanya’dan ve Türk Hava Yolları’nın sefer düzenlediği diğer ülkelerden 100’ü aşkın medya mensubu da hazır bulundu.

İmza töreninden çok özel görüntüler bu akşam saat 20:00'de Airport TV'de...

THY - Barcelona

THY - Barcelona

THY - Barcelona

THY - Barcelona

NOU CAMP'TA İMZALAR ATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sanirim Barca renklerinin de BORDO-MAVI olmasi Temel beyin ilgisini cekti. Hayirli olsun, tebrikler THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TEMEL BEYİN BAŞARILARI BİRİLERİNE KOCCAMAN KAPAK OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
viva barcelona... domestic takımlar umrumda değil.... artık avrupa bu vatandaşları iyi biliyo..yakında bizi yok ediyo eziyo bu ortam diyecekler ...rasyonel olacaklar..bütün çaba buna dair... üzüntülerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY için adam seçer,adam tutar,bunlar işi bilmez,ancak terlikle dolaşır deve keser diyenler. RESİMLERE BİR KERE DAHA BAKIN !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÖNCEDEN ANLAŞMANIN BÖYLE OLMASI GEREKTİĞİNİ ELEŞTİREL YORUMLARIMDA BELİRTMİŞTİM.BU ŞEKİLDE İMZALARIN ATILMASINA ELEŞTİRİLERİMLE KATKI SAĞLADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.ANLAŞMA OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ SONLANDIRILMIŞTIR.Bazılarının kulaklarına küpe olsun çok seslilik ancak güzellikleri getirir.Müzakere etmek her zaman faydalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
trabzon nireee barcelona nireee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
başarılarından dolayı sayın genel müdürümüzü tebrik ediyorum şirketimiz büyüdükçe iyi şlere imza attıkça bizimde imkanlarımız genişletilcek daha ultra imkanlar içersinde çalışıcaz çok iyi işler becericez inşalalh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu pozlar, mayhoş bakışlar beni öldürecek. Yapılana bir itirazım yok, takdir edilesi bir iş başarılmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000