31 Ocak 2018, Çarşamba 09:30:50

New York borsasında açılış zilini THY çaldı

Bu sene 41'incisi düzenlenecek 102 katlı Empire State Binası'na çıkma koşusuna ana sponsor olan THY, bu kapsamda New York borsasında düzenlenen törende açılış zilini çaldı.
  • Cenk bey buyuk bir ilham kaynagi olmalidir liyakat ile terfi bekleyen butun genclere. 10-15 sene icinde kabin memurlugundan THY’nin en prestijli, en onemli, TK si bile 001 olan ucus noktasi ve dunyanin finans baskenti NY’a genel mudur olmustur. Azmin zaferi bu olsa gerek! Tebrikler.. bu ustun performans ve yetenek ile 2-3 sene sonra kendisini GM Ticari Yardimcisi 4-5 sene sonra da CEO olarak gorursek sasirmayalim.
  • thy de aynı bınada 10 yıldır kıracı
  • Neyse bu sefer biraz daha medeni gibi görünen insanları göndermişler.
  • Cenk Öcal müdürümüzün Backraundunu merak ederiz. kendisini tanitir ya da bu konuda bilgisi olan var ise paylasabilir mi?
  • Bu adam çok farklı diğerlerinden, İletişim gücüne inanamıyorum, bir gün Birleşmiş Milletler’de bir gün New York Borsası bir gün Beyaz Saray’da görebilirsiniz.Thy ile değil kendi yaptıkları ile ön planda olmak ve bu bireysel yeteneklerini şirketi için emek sarfetmek ,helal olsun. Yolunuz daima açık olsun inşallah...
  • Cenk öcal adamdır Kabin memurluğundan başlamış yıllardır çalışan biri helal olsun
  • Cenk Reisss devam et boyle, yolun acik olsun, namin yuruyor genel mudurlukte.
  • Kolay bir iş değil, son derece başarılı bir çalışma, tebrikler Cenk Bey ve JFK ekibi
  • Aynı cümleyi geri zekalılar için mi 3 kere yaziyorsunuz.
  • Tebrik ediyorum, çok büyük iş, New York Borsası ne demek! kapısından geçemezdik, nerelerden nerelere geldi. Vizyon sahibi, iletişimi güçlü en değerli yurt dışı müdürlerinden biri Cenk Bey. Gerçekten helal olsun!
Bu sene 41'incisi düzenlenecek 102 katlı Empire State Binası'na çıkma koşusuna ana sponsor olan THY, bu kapsamda New York borsasında düzenlenen törende açılış zilini çaldı.

Bu sene 41'incisi düzenlenecek 102 katlı Empire State Binası'na çıkma koşusuna "ana sponsor" (presenting sponsor) olan THY, dünyanın en yüksek işlem hacmine sahip borsası olan ve piyasa değeri en büyük şirketlere ev sahipliği yapan New York borsasında düzenlenen törende açılış zilini çaldı.

ABD iş dünyasının kalbi Wall Street'teki New York borsası binasında düzenlenen törene, THY New York Genel Müdürü Cenk Öcal, Empire State Realty Trust Başkanı ve Operasyon Direktörü (COO) John Kessler ve NYSE Başkan Yardımcısı Chris Taylor katıldı.

Öcal, törenden önce yaptığı konuşmada, THY olarak Empire State Binası'na çıkma koşusunun bir parçası olmaktan gurur duyduklarını belirterek, koşunun dünya genelinde spor tutkusuna sahip insanları bir araya getirdiğini ifade etti.

Empire State Binası'na çıkma koşusunun resmi hayırseverlik kuruluşu Challenged Athletes Foundation sayesinde engelli kişilerin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürdüğüne dikkati çeken Öcal, koşunun bu alanda farkındalık yaratılmasına da katkıda bulunduğunu vurguladı.

Öcal, dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu olan THY'nin toplumları bir araya getiren ve rekabet ruhunu destekleyen organizasyonlara katkıda bulunmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Kessler ise, konuşmasında, Empire State Binasının 75'inci katında ofisinin yer aldığı THY'nin koşuya ana sponsor olduğu için mutlu olduklarını söyledi.

Bu yılki koşuda dünyanın farklı yerlerinden yaklaşık 250 atletin mücadele edeceğini bilgisini veren Kessler, sporcuların Empire State Binası'nda 1576 merdiven çıkarak 86'ıncı katta bulunan bitiş çizgisine ulaşmaya çalışacağını kaydetti.

Kessler, ayrıca, Challenged Athletes Foundation, THY, medya, New York polisi ve itfaiyesi ekiplerinden katılımcılar için Empire State Binası'nda ayrı koşu turları düzenleneceğini sözlerine ekledi.

Empire State Binası'na çıkma koşusu 7 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek.

 

New York borsasında açılış zilini THY çaldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Ilham kaynagi ~ 6 yıl önce
Cenk bey buyuk bir ilham kaynagi olmalidir liyakat ile terfi bekleyen butun genclere. 10-15 sene icinde kabin memurlugundan THY’nin en prestijli, en onemli, TK si bile 001 olan ucus noktasi ve dunyanin finans baskenti NY’a genel mudur olmustur. Azmin zaferi bu olsa gerek! Tebrikler.. bu ustun performans ve yetenek ile 2-3 sene sonra kendisini GM Ticari Yardimcisi 4-5 sene sonra da CEO olarak gorursek sasirmayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para kaynagi ~ 6 yıl önce
10 yil önce kabin memuru olan bir insan hangi liyakat gerektiren basamaklari atlamis da bu Kadar kisa sürede oraya gelmis. Hayalimizi zorlayalim... yil 2008 kabin memuru olarak calismaya basladi.. yapilan is malum.. yolculara yemek ve diger hizmet servisi yapmak...ben su anda bulundugu mevki ile ilk basladigi görev arasinda bir köprü olusturacak baska bir görev düsünemiyorum.. zira ilk basladigi is ile simdi yaptigi is arasinda en ufak bir baglanti yok..
yuhhh ~ 6 yıl önce
yalakalıkta son noktasın bee !
Ironi vs yalakalik ~ 6 yıl önce
Ironi nedir duydun mu?? Yalakalik sananlara atfen :)))
ironi ~ 6 yıl önce
bu ironiyse o zaman ironi de son noktasın..))
:)) ~ 6 yıl önce
:) ironide son nokta yakisirdi boyle bir yukselise de
empıre ~ 6 yıl önce
thy de aynı bınada 10 yıldır kıracı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimin ~ 6 yıl önce
Sahibi Thrumb
1:15 ~ 6 yıl önce
1:15 de inip 2:20 de ki Houston ucagina nasil yetisecegim
Neyse ~ 6 yıl önce
Neyse bu sefer biraz daha medeni gibi görünen insanları göndermişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vick ~ 6 yıl önce
Cenk Öcal müdürümüzün Backraundunu merak ederiz. kendisini tanitir ya da bu konuda bilgisi olan var ise paylasabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenk ~ 6 yıl önce
Profosyeneldir,sıcak kanlıdır,insan ilişkileri son derece iyidir.
Cenk Öcal ~ 6 yıl önce
Bu adam çok farklı diğerlerinden, İletişim gücüne inanamıyorum, bir gün Birleşmiş Milletler’de bir gün New York Borsası bir gün Beyaz Saray’da görebilirsiniz.Thy ile değil kendi yaptıkları ile ön planda olmak ve bu bireysel yeteneklerini şirketi için emek sarfetmek ,helal olsun. Yolunuz daima açık olsun inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Newyork ~ 6 yıl önce
Cenk öcal adamdır Kabin memurluğundan başlamış yıllardır çalışan biri helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C.O ~ 6 yıl önce
Cenk Reisss devam et boyle, yolun acik olsun, namin yuruyor genel mudurlukte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
New York ~ 6 yıl önce
Kolay bir iş değil, son derece başarılı bir çalışma, tebrikler Cenk Bey ve JFK ekibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anladik ~ 6 yıl önce
Aynı cümleyi geri zekalılar için mi 3 kere yaziyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyon Budur! ~ 6 yıl önce
Tebrik ediyorum, çok büyük iş, New York Borsası ne demek! kapısından geçemezdik, nerelerden nerelere geldi. Vizyon sahibi, iletişimi güçlü en değerli yurt dışı müdürlerinden biri Cenk Bey. Gerçekten helal olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahahahaha ~ 6 yıl önce
gercekten hahahahahahaha hadi bir kez daha : hahahahahahahaha
LoL ~ 6 yıl önce
Sesli güldüm.
Tk ~ 6 yıl önce
Nedense bana samki sipariş üzerine yazılmış bir yorum gibi geldi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000