08 Şubat 2009, Pazar 10:24:51

Nevşehir seferleri dolmuyor

Türk Hava Yolları'nın (THY) Nevşehir-İstanbul, İstanbul-Nevşehir seferlerindeki doluluk oranının arttırılması, halkın hava yolunu tercih etmesi için başlatılan girişimler devam ediyor.
  • Sayın THY Yetkilileri! Boş koltukların uçtuğu hatlar yerine sürekli dolu uçan hatlarda sefer sıklığı yapsanız daha iyi değil mi? Mesela İstanbul-Elazığ uçuş sayısını ne zaman arttıracaksınız? Elazığ, Bingöl ve Tunceli halkı Malatya veya Diyarbakırdan seyahet etmekten usandı artık. Elazığ hatlarındaki uçuşları arttıralım lütfen.
  • Sayın Tamer Sislier, Öncelikle Kayseri-İstanbul tarifeli uçuşlerındaki yolcular ile ilgili bir istatistik yapın bakalım.Japon ve uzakdoğulu turistler nereye geliyormuş?Herhalde Kayserinin Tarihi ve kültürel yerlerini görmeye gelmiyorlar!!!!Kayseriye gelen i. hat yolcularının en az%30 Kapadokya Müşterisi.Bu sebeple turizm acentaları ile iyi bir koordinasyon Kapadokya havalimanının doluluk oranını yükseltmek için yeterlidir.Tabi buna Kayseri sivil toplum kuruluşları ve siyasi gücü imkan veriri mi orası bilinmez.Ayrıca Asıl görevi Kayseri THY satış müdürü olan bir kişinin Nevşehir için çalışması da düşünülemez...
  • http://www.dhmi.gov.tr/dhmistatistik/istatistik.aspx Burdan izleyebilirsiniz kac kisi gelmis ve gitmis Bence cok güzel bir kapadokya havalimani 6 defa geldim ve gittim sadace zamanlari farkli olursa harika olur ve yolcu artar.
  • değerli arkadaşlar; o arkadaş; satış,trafik,harekat ve kayıp işlerine ek olarak aynı zamanda bir bayan olarak satış arttırma işlerine bakmaktadır. yolcu doluluk oranının düşmesi ile bayanın dış görünüşünün ne alakası var. bu türkiyenin genel bir durmudur. türkiyede bir çok iç hat karlı değildir. malesefki ulusal havayolumuz olan THY bu hatların ceremesini çekmektedir. nevşehirde kışın kar etmeyen,doluluk oranı düşük bu hatlardan biridir. olaya bilimsel bakmak her zaman daha doğrudur diye düşünüyorum.. her melekete havaalanı açmak doğru bir iş değildir. birbirne yakın havaalanlarını birleştirerek havaşında katkısı ile bir meydana yolcuyu toplayarak uçak kaldırmak bu tür durumlarda yapılacak en doğru iştir.
  • cefakar, isyankar ve kargalar okusa başlıklı arkadaşım! süs kuklası çok kaba bi söz ben o bayanın yerinde olsam ip den tesbit edip size dava açardımm hem dostumu düşmanımı öğrenirdim havacılık sabır işidir . siz gibilerde olmalı !
  • thy ılk once musterı cekmek ıstıyorsa ılk once musterının karsısına dıksıyonu duzgun zekı bırılerını ve ısı bılen bırılerını getırmesı gerekır boyle sus kuklalarıyla daha sonra fıyatları sabıtleyıp her dakıka ayrı bır fıyat musterının karsısına getırmesın ayrıca ucus saatlerını musterıye gore ayarlaması gerekır
  • bıldıdıgı gbı nevsehır turıstık bır yer sonucta kısın muhakkak kı yolcu potansıyelı dusecek tır ama tabı bunu yanıda pazarlama konusunda deneyımlı usta personellerın yonetımınde olması gereken ısler tabııkı becerıde ıster kaldıkı resımde gorunen bayanın dıs gorunusu thy nın olaya ne kadar cıddı bakdıgını gosterır
  • Yurt disindan gelen yolcu kayseriye gidiyor neden saat uygulamasi yanlis en azindan degisik saatlerde konulabilir ucuslar karsilikli olrak.Ilgilen kisilere duyurulur
  • bilhassa yazın antalyadan nevsehire onbinlerce turist gitmektedir ancak otobusle 100 saate yakın sürdügü icin bu sayı bukadar, antalya kayseri yada antalya nevsehir sefeleri olsa bu sayı 100 binleri aşabilir ilgililerin dikkatine...
  • elz dan gelmesi senin bu hanımefendiyi küçümsemeni gerektirmez .. elz çok büyük ilim adamları çıkarmış bir şehir sen gibilerin yolu geçmiş olmalı bu şehirden ! nevşehirde problem olsa bu kadın şimdi problemlerle gündeme gelirdi kalkmış kendi şirketi için hoş bi duruş sergilemiş . bu bayanın thy eğitim merkezinden almış olduğu eğitimler yeterliyse olay bitmiştir , üniversite bitirmesi bir artıdır ama çok büyük avantaj değildir .

THY Kayseri Satış Müdürü Tamer Sislier, Nevşehir'de bir dizi temaslarda bulunarak, doluluk oranının artması için destek istedi.

Sislier, ilk olarak Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı ziyaret etti. Kılıç'ı makamında ziyaret eden Sislier, THY'nin Nevşehir seferlerinin 8 Mart 2007 tarihinde başladığını anımsatarak, doluluk oranının arzu ettikleri seviyeye henüz ulaşmadığını belirtti. Seferlerin iptalinin gündeme gelmemesi için Nevşehir halkını havayolunu tercih etmeye davet eden Sislier, THY Nevşehir-İstanbul, İstanbul-Nevşehir tarifeli seferleri için başlatılan tüm vergiler dahil 79 TL kampanyasının da devam ettiğini vurguladı.

Sislier, ''Gerek zaman tasarrufu, gerekse ekonomik yönden karayolu yerine havayolunu tercih etmek çok cazip. Ancak buna rağmen doluluk oranını arttırma yönünde sıkıntı çekiyoruz. Bu konuda Nevşehir halkının, sanayicilerimizin, iş adamlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Herkesi THY ile yolculuk yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Rektör Kılıç ise üniversite olarak THY'ye destek vermeye her zaman hazır olduklarını, öğretim görevlileri, öğretim elemanları, idari ve akademik personel olarak kendilerinin İstanbul ve Nevşehir arasında havayolunu tercih ettiklerini kaydetti. Nevşehir'in Türkiye'nin en modern havalimanlarından birine sahip olduğuna dikkati çeken Kılıç, Nevşehir Üniversitesi'nde havayolu yolculuğunu teşvik etmek için ellerinden gelen gayreti gösterme sözünü verdi.

Sislier, ziyaretin anısına Kılıç'a, THY model uçağı hediye etti. THY Kayseri Satış Müdürü Tamer Sislier, daha sonra İl Emniyet Müdürü Ömer Gurulkan'ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette Gurulkan'a THY'nin hizmetlerini ve kurumun kalitesini anlatan Sislier, burada da doluluk oranının düşük olmasından yakındı. Nevşehir'deki kurum ve kuruluşların desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Sislier, turizm ve seyahat acentelerinin, bölgeye gelen turistleri karayolu yerine havayolunu tercih etmelerini sağlamaları halinde doluluk oranında artış gözleneceğini tahmin ettiklerini kaydetti.

Gurulkan'da kendi teşkilatına gerekli duyuruyu yapacaklarını, çeşitli ortamlarda bunu dile getireceğini ve THY'nin Nevşehir-İstanbul, İstanbul-Nevşehir seferlerindeki doluluk oranının arttırılmasını sağlamak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Sislier, burada da ziyaretin anısına Gurulkan'a THY model uçağı armağan etti.

THY Nevşehir seferleri sıkıntılı

THY Nevşehir seferleri sıkıntılı

THY Nevşehir seferleri sıkıntılı

Nevşehir seferleri dolmuyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın THY Yetkilileri! Boş koltukların uçtuğu hatlar yerine sürekli dolu uçan hatlarda sefer sıklığı yapsanız daha iyi değil mi? Mesela İstanbul-Elazığ uçuş sayısını ne zaman arttıracaksınız? Elazığ, Bingöl ve Tunceli halkı Malatya veya Diyarbakırdan seyahet etmekten usandı artık. Elazığ hatlarındaki uçuşları arttıralım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Tamer Sislier, Öncelikle Kayseri-İstanbul tarifeli uçuşlerındaki yolcular ile ilgili bir istatistik yapın bakalım.Japon ve uzakdoğulu turistler nereye geliyormuş?Herhalde Kayserinin Tarihi ve kültürel yerlerini görmeye gelmiyorlar!!!!Kayseriye gelen i. hat yolcularının en az%30 Kapadokya Müşterisi.Bu sebeple turizm acentaları ile iyi bir koordinasyon Kapadokya havalimanının doluluk oranını yükseltmek için yeterlidir.Tabi buna Kayseri sivil toplum kuruluşları ve siyasi gücü imkan veriri mi orası bilinmez.Ayrıca Asıl görevi Kayseri THY satış müdürü olan bir kişinin Nevşehir için çalışması da düşünülemez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
http://www.dhmi.gov.tr/dhmistatistik/istatistik.aspx Burdan izleyebilirsiniz kac kisi gelmis ve gitmis Bence cok güzel bir kapadokya havalimani 6 defa geldim ve gittim sadace zamanlari farkli olursa harika olur ve yolcu artar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
değerli arkadaşlar; o arkadaş; satış,trafik,harekat ve kayıp işlerine ek olarak aynı zamanda bir bayan olarak satış arttırma işlerine bakmaktadır. yolcu doluluk oranının düşmesi ile bayanın dış görünüşünün ne alakası var. bu türkiyenin genel bir durmudur. türkiyede bir çok iç hat karlı değildir. malesefki ulusal havayolumuz olan THY bu hatların ceremesini çekmektedir. nevşehirde kışın kar etmeyen,doluluk oranı düşük bu hatlardan biridir. olaya bilimsel bakmak her zaman daha doğrudur diye düşünüyorum.. her melekete havaalanı açmak doğru bir iş değildir. birbirne yakın havaalanlarını birleştirerek havaşında katkısı ile bir meydana yolcuyu toplayarak uçak kaldırmak bu tür durumlarda yapılacak en doğru iştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
cefakar, isyankar ve kargalar okusa başlıklı arkadaşım! süs kuklası çok kaba bi söz ben o bayanın yerinde olsam ip den tesbit edip size dava açardımm hem dostumu düşmanımı öğrenirdim havacılık sabır işidir . siz gibilerde olmalı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy ılk once musterı cekmek ıstıyorsa ılk once musterının karsısına dıksıyonu duzgun zekı bırılerını ve ısı bılen bırılerını getırmesı gerekır boyle sus kuklalarıyla daha sonra fıyatları sabıtleyıp her dakıka ayrı bır fıyat musterının karsısına getırmesın ayrıca ucus saatlerını musterıye gore ayarlaması gerekır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bıldıdıgı gbı nevsehır turıstık bır yer sonucta kısın muhakkak kı yolcu potansıyelı dusecek tır ama tabı bunu yanıda pazarlama konusunda deneyımlı usta personellerın yonetımınde olması gereken ısler tabııkı becerıde ıster kaldıkı resımde gorunen bayanın dıs gorunusu thy nın olaya ne kadar cıddı bakdıgını gosterır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yurt disindan gelen yolcu kayseriye gidiyor neden saat uygulamasi yanlis en azindan degisik saatlerde konulabilir ucuslar karsilikli olrak.Ilgilen kisilere duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bilhassa yazın antalyadan nevsehire onbinlerce turist gitmektedir ancak otobusle 100 saate yakın sürdügü icin bu sayı bukadar, antalya kayseri yada antalya nevsehir sefeleri olsa bu sayı 100 binleri aşabilir ilgililerin dikkatine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
elz dan gelmesi senin bu hanımefendiyi küçümsemeni gerektirmez .. elz çok büyük ilim adamları çıkarmış bir şehir sen gibilerin yolu geçmiş olmalı bu şehirden ! nevşehirde problem olsa bu kadın şimdi problemlerle gündeme gelirdi kalkmış kendi şirketi için hoş bi duruş sergilemiş . bu bayanın thy eğitim merkezinden almış olduğu eğitimler yeterliyse olay bitmiştir , üniversite bitirmesi bir artıdır ama çok büyük avantaj değildir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000