27 Ekim 2012, Cumartesi 15:53:03

NETWORK ARIZASI AHL'Yİ KARIŞTIRDI (Güncellendi)

THY'nin kullandığı network sisteminde yurt dışı kaynaklı meydana gelen arıza nedeniyle seferlerde gecikmeler yaşandı. Uçaklar kalkamayınca Atatürk Havalimanı’nda park yeri sıkıntısı meydana geldi.
  • asil hainlerin kimler oldugunu anlayamiyorsaniz size soyleyecek bir soz yok !!!
  • bu tarz durumlarda sevinenlere niye kiziyorsunuz?? onlar da tepkilerini boyle dile getirebiliyorlar..o arkadaslarin bunca sene haklarini yiyenlere,onlarin aidiyet duygusunu oldurenlere, sevklerini kiranlara kizmiyorsunuz da tepkisini gosterenlere vatan haini bilmem ne diyorsunuz??? asil sizler hainsiniz..arkadaslarinizin haklari yendi,yeniyor hala isveren yalakaligi,yagciligi yapiyorsunuz!!!! ayip be utanin !!!!
  • Sistem arızası var doğru ama sonrasında sıfır koordinasyon.Hamdi ve Temel operasyondan anlamadığı için maalesef OCC ve GOC nöbetçi müdürleri kendilerini parmaklarında oynatıyorlar.Öte yandan Anadolu Operasyonlarına bakıyoruz;durum daha da vahim.İbrahim Polat sıfır düzeyde bilgi sahip olduğu için anadoluda ki bütün saçma önerilere ve sorunlara inanıyor.Bu ekiple bu iş olmaz.
  • Cok bos konusuyorsunuz.
  • ESB'den hub fln olmaz , Türkiyenin en verimsiz havaalanı orası şehir merkezine çok uzak , ankara güneşli iken esenboğaya kar yağıyor.Gidin bakın sanki türkiyenin başkenti değil de köy havalimanı doğru dürüst uçak trafiği bile yok...
  • vatan haini yöneticiler şirketi bu hale getirdi bilinçsiz büyüme tk yı batırır.inadına meydanın durumunu bile bile sefer ekliyolar adi vatan hainleri.birde bilanço dönemide değil zararı kime yazarlar belli .bayramdan sonra kıyım var.tecnik ve meydanda.asıl bomba (hamdi topçu)yıl başına kadar yolcu demedi demeyin.caminin duvarı fazla ıslandı beyler.diğer yöneticilere ders olsun.
  • Izmir'den hub mub olmaz, ha olur dersiniz 3 gun sonra kitlenir. Tek pisti var, 2. Pist yapilacak yer yok. Hali hazirda bile ucaklar kalkista siraya giriyor. Ayrica havalimani sehir baglantisi cok ciliz 2 seritli, zirt pirt kirmizi isiga takilarak eziyetle aliniyor. Diyarbakir bile daha isabetli tercih olur.
  • Lodos 15 knot u gectigi tum gunlerde bu "dis" kaynakli rotarlari yasayacagiz. Ta ki thy akillanip da 2. Hub acana kadar
  • Ya arkadas ne demek dunyanin %95i Istanbulu baskent saniyor bu nedenle IST tek hub olarak kalmali. Boyle bir durum varsa bu ulke olarak bizim kabahatimiz demekki Ankarayi dunyayla entegre edemiyoruz. Onu gectim artik THY bir Lufthansa bir British Airways ligine girdi. 200 kusur ucaga sahip olan baska hangi havayolunda tek hubli bir yapilanma mevcut. Ikinci hub olarak ESB direk devreye alinmali. Bu alinirken Lufthansa'nin Munich ve Frankfurt havaalanlarini nasil hub olarak kullandigi incelenmeli. Yarim saatte bir ESB-IST arasi sefer olmali. En az 40 ucak ESB'ye verilmeli. Gunde 3 den fazla sefer yaptigin bir havaalanina, seferlerin biri ESB'den olacak sekilde yapilandirilmali. Ornegin gunde 4 adet sefer oluyor IST-TXL. Bunlardan biri ESB-TXL olursa kimse sikayet etmez.
  • Konu HUB tarışmasına dönmüş, IST HUB cıları işlerini kaybetme endişesi falan mı yaşıyor, her tartışmada aynı konuyu dile getiriyorlar,üstlerine kuma mı gelecek sanıyorlar!!??burda basit bir matematik var, sahip olduğun+2-3 sene içinde alacağın uçak sayısı

Türk Hava Yolları'nda (THY) kullanılan uçuş network sisteminde yurt dışı kaynaklı bir arıza meydana geldi. Oluşan arıza sonucu birçok seferde gecikmeler yaşandı.

THY’nin kullandığı network sistemlerinde yurt dışı kaynaklı bir arıza meydana geldi. Sistemde oluşan arıza nedeniyle uçakların kalkış yapabilmeleri için gerekli tüm işlemler manuel olarak yapılınca seferlerde gecikmeler yaşandı. Gecikmeden dolayı yolcular havalimanında beklerken, THY uçakları ise Atatürk Havalimanı apronunda beklemek zorunda kaldı. THY uçaklarının apronda uzun bir süre beklemesinden dolayı Atatürk Havalimanı’ndan mevcut park yerleri ihtiyacı karşılamaması nedeniyle park yeri sıkıntı ortaya çıktı. Meydana gelen sıkıntıdan dolayı Devlet Hava Meydanları İşletmesi yetkilileri 17-35 pistine çıkış yapılan B4 ve B5 numaralı taksi yolları trafiğe kapatıldı. Bu alanlar ise uçak park yeri olarak kullanılacak. THY yetkilileri, yolcuların arızanın en kısa sürede giderileceğini söylediler.

(17:20) Türk Hava Yolları'nın sistemlerindeki arızanın giderildiği ve yolcuların 2 saatlik beklemenin ardından uçaklara alınmaya başlandığı öğrenildi.

NETWORK ARIZASI AHL'Yİ KARIŞTIRDI (Güncellendi)

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

soz yok... ~ 11 yıl önce
asil hainlerin kimler oldugunu anlayamiyorsaniz size soyleyecek bir soz yok !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asil sizler hainsiniz!!! ~ 11 yıl önce
bu tarz durumlarda sevinenlere niye kiziyorsunuz?? onlar da tepkilerini boyle dile getirebiliyorlar..o arkadaslarin bunca sene haklarini yiyenlere,onlarin aidiyet duygusunu oldurenlere, sevklerini kiranlara kizmiyorsunuz da tepkisini gosterenlere vatan haini bilmem ne diyorsunuz??? asil sizler hainsiniz..arkadaslarinizin haklari yendi,yeniyor hala isveren yalakaligi,yagciligi yapiyorsunuz!!!! ayip be utanin !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
doğru diyorsunuz yalakalık yapanlar halen thy adı altında çalışmakta.2010 yılında iş akti fes olanmı hain oluyo.yoksa mesai arkadaşını fişleyenmi.ayıp eden utanmaz olan sizsiniz sanırım.
OCC!!! ~ 11 yıl önce
Sistem arızası var doğru ama sonrasında sıfır koordinasyon.Hamdi ve Temel operasyondan anlamadığı için maalesef OCC ve GOC nöbetçi müdürleri kendilerini parmaklarında oynatıyorlar.Öte yandan Anadolu Operasyonlarına bakıyoruz;durum daha da vahim.İbrahim Polat sıfır düzeyde bilgi sahip olduğu için anadoluda ki bütün saçma önerilere ve sorunlara inanıyor.Bu ekiple bu iş olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CENGİZ ~ 11 yıl önce
bravo ağzınıza sağlık ne de güzel yazmışınız işten anlamayan torpilli kadroların işbaşında olduğu THY'nin içine düştüğü acınası zavallı durumunu ve acizliğini.Muhtemeln içerden bir personelsiniz ve dürüstçe doğruları belirtmişiniz.THY hergün biraz daha çöküşe yaklaşıyor yani durumu vahimleşiyor ....
Ali Rami Bey'e ~ 11 yıl önce
Cok bos konusuyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Rami ~ 11 yıl önce
ESB'den hub fln olmaz , Türkiyenin en verimsiz havaalanı orası şehir merkezine çok uzak , ankara güneşli iken esenboğaya kar yağıyor.Gidin bakın sanki türkiyenin başkenti değil de köy havalimanı doğru dürüst uçak trafiği bile yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trafige bak ~ 11 yıl önce
Esenbogaya Havas ile ASTI'den 45 dk'da. Kizilaydan EGO ile 60 dakikada en peak mesai saatlerinde de ulasabiliyorsun. Kendi aracinla zaten 30 dakikada Ankaranin obur ucundan ulasabiliyorsun. Istanbullular mesafe sizi yaniltmasin Ankarada trafik denen sey yok. Koy havalimani gibi olmasinin tek sebebi THY'dir.
?? ~ 11 yıl önce
vatan haini yöneticiler şirketi bu hale getirdi bilinçsiz büyüme tk yı batırır.inadına meydanın durumunu bile bile sefer ekliyolar adi vatan hainleri.birde bilanço dönemide değil zararı kime yazarlar belli .bayramdan sonra kıyım var.tecnik ve meydanda.asıl bomba (hamdi topçu)yıl başına kadar yolcu demedi demeyin.caminin duvarı fazla ıslandı beyler.diğer yöneticilere ders olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
www ~ 11 yıl önce
yahu nediyosun sen diye kısa bişey sana yeterli.Bende günahım kadar sevmem onları ama herşeyde saldırıp kendinizi küçük düşürmeyin biraz metanetli olun.oy verdigim parti chp gibi devamlı karsıya saldırmayın.
Izmir? ~ 11 yıl önce
Izmir'den hub mub olmaz, ha olur dersiniz 3 gun sonra kitlenir. Tek pisti var, 2. Pist yapilacak yer yok. Hali hazirda bile ucaklar kalkista siraya giriyor. Ayrica havalimani sehir baglantisi cok ciliz 2 seritli, zirt pirt kirmizi isiga takilarak eziyetle aliniyor. Diyarbakir bile daha isabetli tercih olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruzgar ~ 11 yıl önce
Lodos 15 knot u gectigi tum gunlerde bu "dis" kaynakli rotarlari yasayacagiz. Ta ki thy akillanip da 2. Hub acana kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB devreye girmeli ~ 11 yıl önce
Ya arkadas ne demek dunyanin %95i Istanbulu baskent saniyor bu nedenle IST tek hub olarak kalmali. Boyle bir durum varsa bu ulke olarak bizim kabahatimiz demekki Ankarayi dunyayla entegre edemiyoruz. Onu gectim artik THY bir Lufthansa bir British Airways ligine girdi. 200 kusur ucaga sahip olan baska hangi havayolunda tek hubli bir yapilanma mevcut. Ikinci hub olarak ESB direk devreye alinmali. Bu alinirken Lufthansa'nin Munich ve Frankfurt havaalanlarini nasil hub olarak kullandigi incelenmeli. Yarim saatte bir ESB-IST arasi sefer olmali. En az 40 ucak ESB'ye verilmeli. Gunde 3 den fazla sefer yaptigin bir havaalanina, seferlerin biri ESB'den olacak sekilde yapilandirilmali. Ornegin gunde 4 adet sefer oluyor IST-TXL. Bunlardan biri ESB-TXL olursa kimse sikayet etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HUB mı ~ 11 yıl önce
Konu HUB tarışmasına dönmüş, IST HUB cıları işlerini kaybetme endişesi falan mı yaşıyor, her tartışmada aynı konuyu dile getiriyorlar,üstlerine kuma mı gelecek sanıyorlar!!??burda basit bir matematik var, sahip olduğun+2-3 sene içinde alacağın uçak sayısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000