07 Mart 2012, Çarşamba 15:05:44

NERGİZ'E SON VEDA... FERYATLAR YÜREKLERİ DAĞLADI

Türk Hava Yolları’nda kabin memuru olarak görev Nergiz Çakıroğlu Tınç’a olan son vazife yerine getirildi…
  • tüm yakınlarına,sevdiklerine allah sabır versin.mekanı cennet olsun.
  • Kızımıza Allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.Kolay bir olay değil.Ateş düştüğü yeri yakıyor.. C.Kusanç
  • Sevgili nergizin babasını phukete cenazeyi alması için göndermişler...Her yerde bu yazıyor...Sanki bana atla deve..Göndereceksiniz tabi...Bunun haberlerde ve başka yerlerde bahsi geçmesi bile ne büyük saçmalık...Serkana bakalım ne kadar ücretli izin verilecek?
  • çok acı Allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum
  • Havacılıkta hergün aslında bir risktir ve uçuşta tanıştığın insanla kader birliği yaparsın ve diğer mesleklerden çok farklıdır. Burda kim gelmiş kim gitmiş olayına bakılmamalıdır. Bu üzücü olayın ardından ne yazılsa boştur. Bu olayın üstünden facebook ve twitter da ben tanıyoduk o tanıyodu bak bu fotoğrafım var gibi yapılacağı yerde zor gününde destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Müdürü, Başkanı Elçiyi geçin ve biraz elinizi vicdanınıza koyun acaba bu acıyı çeken biri bunun hesabını mı yapar? Gözü orada Başkan, müdür mü arar? Havacılık camiyası olarak 2 kişinin havacılık sektöründen evli olup böyle bi üzücü olayda ayrılmasının ne demek olduğunı herkez bilir. Allah rahmet eylesin.
  • böyle bir günde nasıl o gelmedi bu gelmedi diyerek asılsız yorumlar yapabiliyorsunuz, lutfen aklı Selim davranın .ayrıca bu kadar Kabın hizmetleri başkanlığından nefret edercesine yazılan yorumlara anlam veremiyorum .anlaşılan birileri birilerin gölgesinde kalarak spekülasyon yaratmak istiyor.nedense?
  • thy uçaklara çalışanlarının resimlerini giydireceğine, kaybettiklerinin resimlerini giydirsin; hem vefa borcunu öder, hem de unutulmamış olurlar; anlam bütünlüğü sağlanır ki zaten belki de o çalışan resimlerinde olanlar yarın kimbilir işten de atılabilirler, değil mi...kimsenin bu şirkette garantisi yok, reklama da ihtiyaç yok, söylediğim ahirete inanan bu yöneticiler için daha anlamlı değil mi... hadi şimdi biraz da ağlayın...yöneticiler.
  • GENCECİK BİR KIZ RAHMETLİ OLMUŞ SİZ HALA MÜDÜR GELDİ BAŞKAN ORDAYDI YAZIYORSUNUZ NE BİÇİM İNSANLARSINIZ YAZIK GERÇEKTEN
  • EMİNE LİM HANIM VAR DİYEN ACİZ ARKADAŞLAR. HADİ AİRPORTHABER MUHABİRİ ÇEKMEDİ, BAKIN TÜM HAVACILIK SİTELERİNE-WEB SAYFALARINA HERKEZİ GÖRÜNTÜLEMİŞLER AMA NE YAZIKKİ HEPSİ EMİNE LİM HANIMI TANIMALARINA RAGMEN NEDEN HİÇBİR KAREDE YOK. çünki gelmedi...T E N E Z Ü L E T M E D İ. süslensin,gezsin..SAHİP ÇIKIN BAŞKANINIZA..EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN..
  • Allah rahmet etsin....
Kendisi gibi kabin memuru olan eşiyle, geciken balayı tatilini geçirmek için gitmişti Tayland’a genç hostes. Ancak o balayı tatili 26 yaşındaki Nergiz’in sonu oldu. Kocasıyla birlikte bindikleri turist otobüsüne balık taşıyan bir komyonet çarpınca ağır yaralanmıştı genç kadın. Daha sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Acı haberi alır almaz baba İsmail Çakıroğlu THY uçağıyla Tayland’ın Phuket Adası’na gitti. Bu sabah kızı Nergiz ve kazada hafif yaralanan damat Serkan Tınç ile birlikte İstanbul’a döndü. Havalimanında ve sonrasında gözyaşları adeta sel oldu.


 
Talihsiz kazadan sonra bugün Nergiz Tınç için sevenleri son kez toplandı bir araya. Bu sabah saat 05:30’da Atatürk Havalimanı’na getirilen genç hostesin naaşı, öğlen saatlerinde Beylikdüzü’ndeki Fatih Sultan Mehmet Camii’ine getirildi. Tabutu gören eşi Serkan Tınç, kardeş Uğur Çakıroğlu ve baba İsmail Çakıroğlu gözyaşlarına boğuldu. Baba Çakıroğlu’nun feryatları yürekleri dağladı.



(Baba İsmail ve kardeş Uğur Çakırkoğlu)
 
Nergiz’in eşi Serkan Tınç’ın tabuta başını yaslayarak dakikalarca ağlaması acının tarif edilemez boyutunu işaret ediyordu.



Öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sırasında en önde baba ve kardeş Çakıroğlu ile genç eş Serkan Tınç birbirlerine sarılarak  saf tuttu. Camii İmamı’nın sabır telkin etmesinden sonra dua için ellerini kaldıran yakınlar bir kez daha gözyaşlarını tutamadı.



(Genç hostesin eşi Serkan Tınç)
 
Namazın ardından Beylikdüzü’ndeki Kavaklı Park Mezarlığı’na defnedilen genç hostes, sevenleri tarafından ebediyete uğurlandı.
 
Cenaze namazında Nergiz Tınç’ı kabin memuru arkadaşları da yalnız bırakmadı. Camii avlusuna gelenler arasında yer alan THY'nin kaptan pilotu İnanç Ersoy basın mensuplarına kısaca yaptığı açıklamada, genç hostes ile birçok uçuşta beraber görev yaptığını ve derin üzüntü içinde olduğunu ifade etti.









































©AirportHaber
NERGİZ'E SON VEDA... FERYATLAR YÜREKLERİ DAĞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Misafir ~ 12 yıl önce
tüm yakınlarına,sevdiklerine allah sabır versin.mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kızımıza Allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.Kolay bir olay değil.Ateş düştüğü yeri yakıyor.. C.Kusanç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sevgili nergizin babasını phukete cenazeyi alması için göndermişler...Her yerde bu yazıyor...Sanki bana atla deve..Göndereceksiniz tabi...Bunun haberlerde ve başka yerlerde bahsi geçmesi bile ne büyük saçmalık...Serkana bakalım ne kadar ücretli izin verilecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok acı Allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havacılıkta hergün aslında bir risktir ve uçuşta tanıştığın insanla kader birliği yaparsın ve diğer mesleklerden çok farklıdır. Burda kim gelmiş kim gitmiş olayına bakılmamalıdır. Bu üzücü olayın ardından ne yazılsa boştur. Bu olayın üstünden facebook ve twitter da ben tanıyoduk o tanıyodu bak bu fotoğrafım var gibi yapılacağı yerde zor gününde destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Müdürü, Başkanı Elçiyi geçin ve biraz elinizi vicdanınıza koyun acaba bu acıyı çeken biri bunun hesabını mı yapar? Gözü orada Başkan, müdür mü arar? Havacılık camiyası olarak 2 kişinin havacılık sektöründen evli olup böyle bi üzücü olayda ayrılmasının ne demek olduğunı herkez bilir. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
böyle bir günde nasıl o gelmedi bu gelmedi diyerek asılsız yorumlar yapabiliyorsunuz, lutfen aklı Selim davranın .ayrıca bu kadar Kabın hizmetleri başkanlığından nefret edercesine yazılan yorumlara anlam veremiyorum .anlaşılan birileri birilerin gölgesinde kalarak spekülasyon yaratmak istiyor.nedense?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy uçaklara çalışanlarının resimlerini giydireceğine, kaybettiklerinin resimlerini giydirsin; hem vefa borcunu öder, hem de unutulmamış olurlar; anlam bütünlüğü sağlanır ki zaten belki de o çalışan resimlerinde olanlar yarın kimbilir işten de atılabilirler, değil mi...kimsenin bu şirkette garantisi yok, reklama da ihtiyaç yok, söylediğim ahirete inanan bu yöneticiler için daha anlamlı değil mi... hadi şimdi biraz da ağlayın...yöneticiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
GENCECİK BİR KIZ RAHMETLİ OLMUŞ SİZ HALA MÜDÜR GELDİ BAŞKAN ORDAYDI YAZIYORSUNUZ NE BİÇİM İNSANLARSINIZ YAZIK GERÇEKTEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
EMİNE LİM HANIM VAR DİYEN ACİZ ARKADAŞLAR. HADİ AİRPORTHABER MUHABİRİ ÇEKMEDİ, BAKIN TÜM HAVACILIK SİTELERİNE-WEB SAYFALARINA HERKEZİ GÖRÜNTÜLEMİŞLER AMA NE YAZIKKİ HEPSİ EMİNE LİM HANIMI TANIMALARINA RAGMEN NEDEN HİÇBİR KAREDE YOK. çünki gelmedi...T E N E Z Ü L E T M E D İ. süslensin,gezsin..SAHİP ÇIKIN BAŞKANINIZA..EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allah rahmet etsin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000