08 Şubat 2010, Pazartesi 09:51:18

NEDEN THY'Yİ SEÇİYORLAR?

AirportHaber yazarı ve Airport TV Haber Müdürü Murat Herdem, pilotların Türk Hava Yolları'na transfer olmalarını köşesine taşıdı. Peki, pilotlar neden THY'yi tercih ediyor?
  • hemen o THY ye geçelim biz yanlış THY de uçuyoruz herhalde eger maaşlar buysa benim maaşımıda arttırın !!!!!
  • tebrikler, umarım bu konuyu thy ve oteki sirketlerde calısanlarn maasları esitleninceye kadar dile getirmeye devam edersiniz.
  • Bu iş Türk, yabancı demekle olmuyor. Bileğinin hakkıyla o koltuğa oturdun mu kralı gelsin seni oradan kaldıramaz.
  • rumuzlu arkadaşım sana aynen katılıyorum eski bir planlamacı olarak neler çıkar neler ama ne yazıkki sghm de planlama denetcileri işi bilmiyor oysa o kadar kolayki bir çok şeyi çıkarmak cenk saysel
  • TEK SÖZ DEVRELERIN YERI......
  • Yolunu bilmedikleri bir kurum var.O kurumun adı HAVA İŞ Sendikası.O Kurum yıllardır Her türlü baskı,karalama,yok etme çalışmalarına rağmen hala ayakta ve dim dik,üyesinin gücü yönetimlerinin iradesi ve mücadele azmi ile.İş de o yolunu bimedikleri sendika ve örgütlülüğü dür Pilotların THY de uçmak isteme sebebi.
  • GÜZEL HOSTESLERİ VAR ONLARLA UÇUŞ YAPMAK BİR HAYİ KEYİFLİDİR HELEKİ 330 ,340VE 777 ,LERDE ;)
  • Sayın SHGM Yetkilileri, Türk Sivil Havacılığı ve yolcular tehlikede , Yorgun olarakve zorlama ile mecburen uçuşa gönderilen uçuş ekipleri, ne yapsın. Sayın SHGM YETKİLİLERİ LÜTFEN şirketlerin EKİP Planlama departmanlarını denetleyin. Eğer size herşey sahte gösteriliyorsa, Bünyenizde bir SHGM İHBAR HATTI açın bakın gerçekler size nekadar çabuk ulaşıyo.....
  • Mesleki yeterlilige sahip ve türk şirketlerinde uçan kaç yabancı pilot varmış.OPC,LPC lerde fail olanların ve yabancı meydanlarda devamlı olay yaratan kaptanların sayısını biliyormusunuz.Kötü bir havada bu arkadaşlarla kokpitte yanlız kalınca anlarsınız..
  • Bence pilotları Türk ve Yabancı diye ayırmamak lazım. Mesleki olarak yeterli mi, değil mi diye bakmak lazım. Bir de inkar edilemeyecek gerçek var ki; o da pilot açığı fazla olunca çalışanların patronlarını köşeye şıkıştırma ve taleplerini realize etme konusunda elleri güçlü oluyor. Mesleki yeterlilikteki yabancı pilotların sayısının artması bu durumu zayıflatmakta, bu da bugune kadar ne dersek o olur diyen bazı arkadaşları cildirttıyor. Bu arada kim daha rahat nerede çalışırsa, daha çok nerede kazanırsa orada çalışmaya karar verebilir. Kime ne?

Özel havayolu şirketlerinden Türk Hava Yolları'na geçen pilotlara suç bulmak, onları günah keçisi ilan etmek bana göre büyük fotoğrafı  görmemektir.

Her yıl bu dönemlerde ortaya çıkıp 'Türk Hava Yolları bizim pilotlarımızı ayartıyor, bize darbe vuruyor" derken şu soruyu düşünmek kanımca yerinde olacaktır.

Acaba pilotlar neden Türk Hava Yolları'nı tercih ediyor?

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

NEDEN THY'Yİ SEÇİYORLAR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
hemen o THY ye geçelim biz yanlış THY de uçuyoruz herhalde eger maaşlar buysa benim maaşımıda arttırın !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tebrikler, umarım bu konuyu thy ve oteki sirketlerde calısanlarn maasları esitleninceye kadar dile getirmeye devam edersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu iş Türk, yabancı demekle olmuyor. Bileğinin hakkıyla o koltuğa oturdun mu kralı gelsin seni oradan kaldıramaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
rumuzlu arkadaşım sana aynen katılıyorum eski bir planlamacı olarak neler çıkar neler ama ne yazıkki sghm de planlama denetcileri işi bilmiyor oysa o kadar kolayki bir çok şeyi çıkarmak cenk saysel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TEK SÖZ DEVRELERIN YERI......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yolunu bilmedikleri bir kurum var.O kurumun adı HAVA İŞ Sendikası.O Kurum yıllardır Her türlü baskı,karalama,yok etme çalışmalarına rağmen hala ayakta ve dim dik,üyesinin gücü yönetimlerinin iradesi ve mücadele azmi ile.İş de o yolunu bimedikleri sendika ve örgütlülüğü dür Pilotların THY de uçmak isteme sebebi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GÜZEL HOSTESLERİ VAR ONLARLA UÇUŞ YAPMAK BİR HAYİ KEYİFLİDİR HELEKİ 330 ,340VE 777 ,LERDE ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın SHGM Yetkilileri, Türk Sivil Havacılığı ve yolcular tehlikede , Yorgun olarakve zorlama ile mecburen uçuşa gönderilen uçuş ekipleri, ne yapsın. Sayın SHGM YETKİLİLERİ LÜTFEN şirketlerin EKİP Planlama departmanlarını denetleyin. Eğer size herşey sahte gösteriliyorsa, Bünyenizde bir SHGM İHBAR HATTI açın bakın gerçekler size nekadar çabuk ulaşıyo.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mesleki yeterlilige sahip ve türk şirketlerinde uçan kaç yabancı pilot varmış.OPC,LPC lerde fail olanların ve yabancı meydanlarda devamlı olay yaratan kaptanların sayısını biliyormusunuz.Kötü bir havada bu arkadaşlarla kokpitte yanlız kalınca anlarsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence pilotları Türk ve Yabancı diye ayırmamak lazım. Mesleki olarak yeterli mi, değil mi diye bakmak lazım. Bir de inkar edilemeyecek gerçek var ki; o da pilot açığı fazla olunca çalışanların patronlarını köşeye şıkıştırma ve taleplerini realize etme konusunda elleri güçlü oluyor. Mesleki yeterlilikteki yabancı pilotların sayısının artması bu durumu zayıflatmakta, bu da bugune kadar ne dersek o olur diyen bazı arkadaşları cildirttıyor. Bu arada kim daha rahat nerede çalışırsa, daha çok nerede kazanırsa orada çalışmaya karar verebilir. Kime ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000