12 Şubat 2010, Cuma 12:21:47

NEDEN TEHDİT TELEFONLARI GELDİ?

Havacılık gündeminin öne çıkanlarının masaya yatırıldığı Fikir Fırtınası bu hafta da dopdolu…
  • Onceki yorumu tam degerlendirmediniz. THY nin ozel sirketlerden aldıgı KAC ADET İKİNCİ PİLOT var. THY ihtiyacı olan pilotu iyi bir planlama ile kendisi yetistirseydi sorun olurmuydu ve yabancıya ihtiyac duyulurmuydu
  • Pilot alımları konusunda sizi bilgilendirmek istiyorum.Neden yabancı ikinci pilot tercih ediliyorun cevabını bulmak icin su soruyu sormak lazım.THYde ozel sirketlerden gecen kac F/O var. THY yabancı ikinci pilot almıyor cunki ozel sirketlerden alıyor.Ozel sirketler neden yabancı alıyor cunku sımdıye kadar emek ve masraf yapıp yetiştirdiği yuzlerce ikinci pilot THY ye gecti.
  • Ne Lyon'u yahu? Balık hafızalıyız amma bu kadarı da olmaz. İlk Ermeni anıtı orada dikilmişti ve hala orada duruyor. Bu adamlar ne yapıyorlar?
  • Küfür yayından sonra aranarak edilmiş,öyle yazıyor.Yayında küfür edilmedi. Aksine saf salak ayagına yatıp biz bilmiyorduk demeye getirildi.Sonradan ötmüş demekki
  • Gerçekten o yayında küfürler mi edildi ? İçeriği neydi acaba, bilenler aydınlatabilirse çok iyi olur

Sefa İnan, Ali Kıdık ve Murat Herdem’in katılımıyla gerçekleşen Fikir Fırtınası’nda bu hafta yine önemli konular ele alınacak.

Bölgesel havacılık yapmak üzere yola çıkan Borajet, neden THY ile işbirliğine gitti? Havacılık Güvenlik Denetimi Belgesi IOSA’sı olmayan Borajet, IATA üyesi ve IOSA belgeli THY’nin yolcularını uçurabilir mi?

Atatürk Havalimanı VIP Salonu’ndaki emniyet görevlilerinin tayinlerinin arkasında neler var?

THY, Barselona ve Manchester United’dan sonra Fransız futbol kulübü Lyon’un peşine düştü. İspanyol Atletico Madrid’e de ulaşım sponsoru olan THY, futbol pazarından ne hedefliyor?

Pilot broker şirketi Bilen Havacılık’ın sahibi Hakan Cent, geçen hafta canlı telefon bağlantısıyla katıldığı Fikir Fırtınası programından sonra Airport TV’yi arayarak neden ağıza alınmayacak küfürler etti, neden tehditler savurdu?

Daha fazlası bu akşam saat 21:00’de Fikir Fırtınası’nda...

NEDEN TEHDİT TELEFONLARI GELDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Onceki yorumu tam degerlendirmediniz. THY nin ozel sirketlerden aldıgı KAC ADET İKİNCİ PİLOT var. THY ihtiyacı olan pilotu iyi bir planlama ile kendisi yetistirseydi sorun olurmuydu ve yabancıya ihtiyac duyulurmuydu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pilot alımları konusunda sizi bilgilendirmek istiyorum.Neden yabancı ikinci pilot tercih ediliyorun cevabını bulmak icin su soruyu sormak lazım.THYde ozel sirketlerden gecen kac F/O var. THY yabancı ikinci pilot almıyor cunki ozel sirketlerden alıyor.Ozel sirketler neden yabancı alıyor cunku sımdıye kadar emek ve masraf yapıp yetiştirdiği yuzlerce ikinci pilot THY ye gecti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne Lyon'u yahu? Balık hafızalıyız amma bu kadarı da olmaz. İlk Ermeni anıtı orada dikilmişti ve hala orada duruyor. Bu adamlar ne yapıyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Küfür yayından sonra aranarak edilmiş,öyle yazıyor.Yayında küfür edilmedi. Aksine saf salak ayagına yatıp biz bilmiyorduk demeye getirildi.Sonradan ötmüş demekki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gerçekten o yayında küfürler mi edildi ? İçeriği neydi acaba, bilenler aydınlatabilirse çok iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000