28 Haziran 2012, Perşembe 15:31:39

NEDEN BU HİZMET VIP'TE YOK?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, THY’nin Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki CIP Salonu’nu gezdi. Salondaki 5 yıldızlı hizmet ve ikrama hayran kalan Gül, protokol uçuşları dışında yalnız seyahat ederken THY CIP Salonu’nu kullanabileceğini söyledi.
  • Yeterki siz isteyin biz vergilerimizden keser sizi VIP de rahat ettiririz bacım, hakikaten susunda adam sansınlar
  • Giriste piyano, devaminda zeytin agaci altinda lahmacun ve kebap keyfi. Yazik ettiniz su ulkeye yazik.Yaziklar olsun bu hale getiren görgusuzlere.
  • sivil olunca noluyoki pırlantalar daha mı kolay giriş-çıkış yapıyo. dikkat edin de mühür vurmayı unutmasın resmi polisler.....
  • ah ne guzel ne guzel.... aman efenim aman sultanim aman hasmetmahabim, ne onur ne gurur begenmenizi begendik, like like....
  • Idare mahkemesinin bu haksizligi durdurabilmesi icin öncelikle birilerinin bu anayasa madde 10 a ragmen yapilan haksizliga karsi dava acmasi lazim. Sen thy olarak terminale ayri giris acabilirsin,ayri xray ve özel güvenlik alabilirsin,business yolcularin icin her türlü konfora sahip yerler yapabilirsin. Ancak "thy'ye özel papasaport polisi" saglayamazsin. Ayda yaklasik 50 bin senede 600 bin lira sadece thy business yolcusuna hizmet eden polise verilen maas. Bu polislerin maasi herkesin cebinden cikiyor.
  • Adına VIP denen rezalet dunyada hangi aklı başında ülkede bizim ülkemizdeki gibi? Avrupa da sadece devlet başkanları ve o devletlere resmi ziyarete gelen yabancı ülke devlet başkanları kullanabiliyor.Onun haricinde ne milletvekili ne bakan ne işadamı ne şu ne bu kullanamıyor..Türkiye 80 yıldır hanedan,gösteriş hastaları ve vatandaş vergisiyle vatandaşa hava atma,ayrıcalıklı ve lüks yaşam meraklıları tarafından yönetildiği için kimse de bu rezalete dur demediği için bu halde..Havaalanına VIP kurmuşsun ama dışını unutmuşsun..Taksiciler felaket, yol kenarları açık otopark ,araçlarını park edenler tuvaletlerini gündüz gözü yol kenarına yapıyor,elinde bira kutuları ,çaylar,sandviçler vs olan araç sahipleri dünya ticaret merkezinden gelen yolun üstünde ve benzincinin arkasında üs kurmuşlar ne mülki idare amirinin ne trafik polisinin ne güvenlik amirinin umrunda değil..Siz önce bunları halledin sonra neden VIP te kebap şu bu yok diye hayıflanın ey sözüm ona halka hizmet için yemin edenler!!!
  • Onun icin
  • Anayasa Md. :Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde (…)* kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar. http://www.dpt.gov.tr/PortalDesign/PortalControls/WebIcerikGosterim.aspx?Enc=83D5A6FF03C7B4FC860B65DB5F8F3564 "Kamu görevlileri; tüm eylem ve işlemlerinde yasallık, adalet, eşitlik ve dürüstlük ilkeleri doğrultusunda hareket ederler, görevlerini yerine getirirken ve hizmetlerden yararlandırmada dil, din, felsefi inanç, siyasi düşünce, ırk, cinsiyet ve benzeri sebeplerle ayrım yapamazlar, insan hak ve özgürlüklerine aykırı veya kısıtlayıcı muamelede ve fırsat eşitliğini engelleyici davranış ve uygulamalarda bulunamazlar." Kamu hizmetinde esitsizlik olmaz. Idrak yolu enfeksiyonu olan bazilari okusun,cahilliklerinin farkina varsin. "Biliyorsan konus feyz alsinlar,bilmiyorsan sus adam sansinlar.
  • Evet cok guzel olmus, kullanıcılar acısından hizmet cok iyi.. Ama hayrunnisa gul un begenmesi beni niye ilgilendiriyor, bana ne!
  • Arkadaslar CIP salonu para odenerek te kullanılabiliyor mu? yoksa mutlaka Plus- Elite Plus musteriler mi yararlanabiliyor?

Türk Hava Yolları (THY), içerisinde 15 ayrı etkinliğin yapılabildiği dünyanın en iyi CIP Salonu’nu 19 Temmuz 2011’de hizmete açmıştı.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali gidiş katında yer alan ve dünyada eşi benzeri olmayan 5 yıldızlı THY CIP Salonu, dünyanın seçkin işadamı, sanatçı ve siyasetçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül de yakın çevresindeki bazı dostlarının sık sık övdüğü THY CIP Salonu’nu çok merak ettiğini ve bir gün gezmek istediğini havalimanı yönetimine bildirdi. 

Bunun üzerine gereken hazırlıklar yapıldı ve Gül, Atatürk Havalimanı’na davet edildi. Dış Hatlar Terminali’ni az sayıda korumayla mütevazi şekilde gelen Hayrünnisa Gül, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu tarafından karşılandı. Gül, doğrudan THY’nin CIP Salonu’na geçti. Salonu yaklaşık iki saat boyunca gezerek bütün bölümlerini inceleyen Hayrünnisa Gül, salonun işletmecisi Turkish&Doco Genel Müdürü Atilla Doğu’dan da ayrıntılı bilgi aldı.

Gül, sıcak kebap reyonu başta olmak üzere bütün ikram ünitelerini, dinlenme alanlarını ve salonun tefrişatını çok beğendiğini dile getirdi. Gül, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’ya CIP Salonu’nda verilen bu hizmetin VIP Salonu ve Devlet Konukevi’nde niçin verilmediğini sordu.

Hayrünnisa Gül ayrıca, THY uçaklarının ve CIP Salonu’nun ikramlarını hazırlayan Turkish&Doco yemek üretim merkezini de gezerek bilgi aldı.

Aşçılarla ve diğer personelle sohbet eden Gül, hijyenik şartlara dikkat edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yemeklerin çok sıhhatli ortamda hazırlandığını gören Hayrünnisa Gül, bu yemeklerin ikram edildiği THY’nin Dış Hatlar’daki CIP Salonu’nu protokol uçuşları dışında kullanabileceğini dile getirdi.

ZEYTİN AĞACI ALTINDA LAHMACUN KEYFİ

THY’nin Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde 3 milyon dolarlık tadilatla yenilerek hizmete açılan CIP Salonu, sunduğu hizmet ve muhteşem konforuyla 5 yıldızlı otelleri aratmıyor. Yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerine kurulan THY’nin yeni CIP Salonu’nda aynı anda bin yolcu ağırlanabiliyor. Girişinde nostaljik bir piyano ve büyük bir zeytin ağacı bulunan salonda, kelimenin tam anlamıyla yok yok. Lahmacundan pideye, mantıdan kebap çeşitlerine, Türk lokantasından pastaneye kadar toplam 15 sosyal etkinliğin yapılabileceği lüks mekanlar yer alıyor. Sıcak yaz aylarında vatandaşlara duş imkanının da sağlandığı CIP Salonu’nda ayrıca yatak odaları da bulunuyor. Uzun yoldan gelip yorgunluk atmak isteyenler için masaj salonu, okuma merakı olanlara dev bir kütüphane, çocuklar için oyun salonu, büyükler için bilardo salonu da tesiste yer alıyor. Yurtdışına seyahat edecek olan yolcular için CIP Salonu girişinde iki adet pasaport bankosu yer alıyor. Bazı milletvekillerinin de VIP Salonu’ndan geçme hakkı varken, verilen hizmet ve salonun güzelliği nedeniyle CIP Salonu’nu kullandıkları belirtildi.

NEDEN BU HİZMET VIP'TE YOK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Ne demek bacım ~ 12 yıl önce
Yeterki siz isteyin biz vergilerimizden keser sizi VIP de rahat ettiririz bacım, hakikaten susunda adam sansınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 12 yıl önce
Giriste piyano, devaminda zeytin agaci altinda lahmacun ve kebap keyfi. Yazik ettiniz su ulkeye yazik.Yaziklar olsun bu hale getiren görgusuzlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 12 yıl önce
sivil olunca noluyoki pırlantalar daha mı kolay giriş-çıkış yapıyo. dikkat edin de mühür vurmayı unutmasın resmi polisler.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 12 yıl önce
ah ne guzel ne guzel.... aman efenim aman sultanim aman hasmetmahabim, ne onur ne gurur begenmenizi begendik, like like....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 12 yıl önce
Idare mahkemesinin bu haksizligi durdurabilmesi icin öncelikle birilerinin bu anayasa madde 10 a ragmen yapilan haksizliga karsi dava acmasi lazim. Sen thy olarak terminale ayri giris acabilirsin,ayri xray ve özel güvenlik alabilirsin,business yolcularin icin her türlü konfora sahip yerler yapabilirsin. Ancak "thy'ye özel papasaport polisi" saglayamazsin. Ayda yaklasik 50 bin senede 600 bin lira sadece thy business yolcusuna hizmet eden polise verilen maas. Bu polislerin maasi herkesin cebinden cikiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önce.. ~ 12 yıl önce
Adına VIP denen rezalet dunyada hangi aklı başında ülkede bizim ülkemizdeki gibi? Avrupa da sadece devlet başkanları ve o devletlere resmi ziyarete gelen yabancı ülke devlet başkanları kullanabiliyor.Onun haricinde ne milletvekili ne bakan ne işadamı ne şu ne bu kullanamıyor..Türkiye 80 yıldır hanedan,gösteriş hastaları ve vatandaş vergisiyle vatandaşa hava atma,ayrıcalıklı ve lüks yaşam meraklıları tarafından yönetildiği için kimse de bu rezalete dur demediği için bu halde..Havaalanına VIP kurmuşsun ama dışını unutmuşsun..Taksiciler felaket, yol kenarları açık otopark ,araçlarını park edenler tuvaletlerini gündüz gözü yol kenarına yapıyor,elinde bira kutuları ,çaylar,sandviçler vs olan araç sahipleri dünya ticaret merkezinden gelen yolun üstünde ve benzincinin arkasında üs kurmuşlar ne mülki idare amirinin ne trafik polisinin ne güvenlik amirinin umrunda değil..Siz önce bunları halledin sonra neden VIP te kebap şu bu yok diye hayıflanın ey sözüm ona halka hizmet için yemin edenler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivil olmak guzeldir de ~ 12 yıl önce
Onun icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"ey cahiller" ve benzerlerine. ~ 12 yıl önce
Anayasa Md. :Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde (…)* kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar. http://www.dpt.gov.tr/PortalDesign/PortalControls/WebIcerikGosterim.aspx?Enc=83D5A6FF03C7B4FC860B65DB5F8F3564 "Kamu görevlileri; tüm eylem ve işlemlerinde yasallık, adalet, eşitlik ve dürüstlük ilkeleri doğrultusunda hareket ederler, görevlerini yerine getirirken ve hizmetlerden yararlandırmada dil, din, felsefi inanç, siyasi düşünce, ırk, cinsiyet ve benzeri sebeplerle ayrım yapamazlar, insan hak ve özgürlüklerine aykırı veya kısıtlayıcı muamelede ve fırsat eşitliğini engelleyici davranış ve uygulamalarda bulunamazlar." Kamu hizmetinde esitsizlik olmaz. Idrak yolu enfeksiyonu olan bazilari okusun,cahilliklerinin farkina varsin. "Biliyorsan konus feyz alsinlar,bilmiyorsan sus adam sansinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bana ne!? ~ 12 yıl önce
Evet cok guzel olmus, kullanıcılar acısından hizmet cok iyi.. Ama hayrunnisa gul un begenmesi beni niye ilgilendiriyor, bana ne!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xL ~ 12 yıl önce
Arkadaslar CIP salonu para odenerek te kullanılabiliyor mu? yoksa mutlaka Plus- Elite Plus musteriler mi yararlanabiliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000