27 Eylül 2011, Salı 12:57:15

NATO'DAN THY'YE İZİN ÇIKTI (GÜNCELLENDİ)

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Trablus seferlerine güvenlik gerekçesiyle izin vermeyen NATO dün akşam THY'ye gönderdiği yazıyla seferlerin yapılabileceğini bildirdi.
  • ben libya heberlerinde okudum libya hava uçuşlarından sorumlu yetkili THY trablus seferlerine karşı çıktığı türkiyenin buradan büyük kazanç sağlamak peşinde olduğunu açıklayarak libyada 2 tane hava yolları şirketi olduğunu öncelikle onları devreye nsokacaklarını açıklamıştır.( NE DERECE DOĞRU BİLEMİYORUM TABİİ BİRİLERİMİ VAR BUİŞİN ARKASINDA)
  • THY sitesinden baktım İPTAL yazıyor , olsun sorun değil göreceksiniz Libya ya uçan ilk ülke biz olacağız.
  • üstteki yazıdaki hangi ifadeyi dikkate alacağız , seferler açıldı mı ? / açılmadı mı ?
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • Hayırlı olsun. Milli Havayolumuz yine ilklere imza atıyor. Sanırım gerekli önlemler alınmıştır. Tekrar hayırlı olsun ve olabıldıgınce seferlerini arttırmalı. Fransız Cumhurbaşkanı ve İngiliz Başbakanı Başbakanımızın ziyaretinden önce gitme çabaları neydi. Gecmişte oraları zaten bizm degılmıydı , sahıp çıkalım.
  • riskli ama bir o kadar da karlı bir uçuş olacak.çünkü libya şuan yeniden yapılanma döneminde.yabancı müteahitler ve yatırımcılar akbaba gibi libya üzerinde uçuyor.herkes yeniden inşa edilen libyadan pay kapma telaşında.doluluk oranları %90'ın altına düşmez diye umuyorum.keşke thy yönetimi bu fırsatçılığını başka alanlarda da gösterebilse.
  • kazasız ve karlı uçuşlar
  • Sevgili kaptanlarım aman piste köpek möpek çıkar, araba gibi direksiyon kırmayın. :D Uçak bu ezip geçin.
Türk Hava Yolları'nın Libya'nın Trablus kenti yakınlarındaki Mitiga kentine yapacağı seferlerin önündeki NATO engeli kalktı.

Dün akşam THY'nin izin başvurusunu değerlendiren NATO, seferlerin yapılabileceğini bildirdi.

Bugün TK635 sefer sayılı İstanbul-Mitiga seferinin karşılıklı olarak gerçekleştirileceği kaydedildi.

Editörün notu: Sevgili okuyucular, bu sabah Türk Hava Yolları Teknik Anonim Şirketi'ndeki basketbol turnuvası açılış törenine katılan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY'nin Libya'nın Trablus kentine seferlerine NATO tarafından izin verildiğini açıklamıştır. Ancak daha sonra Hamdi Topçu'nun bu açıklamasının yanlış bilgilendirilmeden dolayı gerçeği yansıtmadığı, sözkonusu seferlerin başlamasına izin verilmediği anlaşılmıştır. Airporthaber olarak bizim dışımızda sebeplerden kaynaklanan hatadan dolayı siz okuyucularımızdan özür diler, İstanbul-Mitiga (Trablus) seferlerinin halen yapılamadığını hatırlatırız.


Airporthaber.com
NATO'DAN THY'YE İZİN ÇIKTI (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
ben libya heberlerinde okudum libya hava uçuşlarından sorumlu yetkili THY trablus seferlerine karşı çıktığı türkiyenin buradan büyük kazanç sağlamak peşinde olduğunu açıklayarak libyada 2 tane hava yolları şirketi olduğunu öncelikle onları devreye nsokacaklarını açıklamıştır.( NE DERECE DOĞRU BİLEMİYORUM TABİİ BİRİLERİMİ VAR BUİŞİN ARKASINDA)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY sitesinden baktım İPTAL yazıyor , olsun sorun değil göreceksiniz Libya ya uçan ilk ülke biz olacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
üstteki yazıdaki hangi ifadeyi dikkate alacağız , seferler açıldı mı ? / açılmadı mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayırlı olsun. Milli Havayolumuz yine ilklere imza atıyor. Sanırım gerekli önlemler alınmıştır. Tekrar hayırlı olsun ve olabıldıgınce seferlerini arttırmalı. Fransız Cumhurbaşkanı ve İngiliz Başbakanı Başbakanımızın ziyaretinden önce gitme çabaları neydi. Gecmişte oraları zaten bizm degılmıydı , sahıp çıkalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
riskli ama bir o kadar da karlı bir uçuş olacak.çünkü libya şuan yeniden yapılanma döneminde.yabancı müteahitler ve yatırımcılar akbaba gibi libya üzerinde uçuyor.herkes yeniden inşa edilen libyadan pay kapma telaşında.doluluk oranları %90'ın altına düşmez diye umuyorum.keşke thy yönetimi bu fırsatçılığını başka alanlarda da gösterebilse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kazasız ve karlı uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili kaptanlarım aman piste köpek möpek çıkar, araba gibi direksiyon kırmayın. :D Uçak bu ezip geçin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000