30 Mayıs 2008, Cuma 18:47:46

'Namahrem Krizi' Meclis Gündeminde

İlk kez Airporthaber’in yazdığı bugün de ulusal gazetelerde yer alan Türk Hava Yolları uçağında yaşanan ‘namahrem krizi’ meclis gündemine taşındı.
  • haberinizden etkilendim. her dine saygı duyulmalı. zaten laikliğin anlamıda bu değilmi. dinleri korumak. inaç ve vijdan özgürlüğü.
  • Sayın yöneticiler Hakanca rumuzunun ifadelerine lütfen dikkat edin ve hakaretlerine engel olun.
  • SAYIN HAKANCA; INANC DUSMANI CHP'LILER DIYE YAZDIGINIZ GENELLEME,FAŞIZAN VE AYRIMCILIK DOLU SOZLERINIZI KINIYOR BU TIP HAKARET ICEREN YORUMLARI YAYINLAYAN AIRPORTHABER'DEN DAHA SECICI VE DIKKATLI OLMASINI RICA EDIYORUM
  • 21. yy da bu namahrem kafasi da nereden cikti
  • peygamber efendımıze hakaret eden inanç düşmanı chp lilerden de bu beklenırdı zaten içine düştüklekleri gayya kuyusundan çıkamazlar dikili ağaçları yok bunların böyle boş işlerle meşgul olurlar.
  • Çok merak ediyorum sayın YILDIZ yabancı gurupların ayrı yerlerde oturmaları sonucu çıkan tatsızlıklarda neden bu güne kadar hiç soru önergesi vermedi?
  • Ne yanıt vermesini bekliyorsunuz? Lütfen bir zahmet TBMM sitesine girin ve her konuyla ilgili soru önergelerine verilen yada verilmeyen yanıtları okuyun.
  • biz de yazmasaydınız cok şaşırırdık sanane rumuzlu vatandaş.susalım di mi sizde at koşturun sonra.unuttugunuz birsey var; burası TURKIYE iran degil !!
  • Yorumunuz...
  • sormasaydı çokşaşırırdık

THY’nin İstanbul-Ankara uçağında yaşanan namahrem koltuk krizini dün ilk kez AirportHaber’de yazarak okuyucularımıza duyurmuştuk. Haberin ardından bazı ulusal yayın organlarında da bugün konuyla ilgili haberler yer aldı.  Medyada yer alan haberlerin ardından CHP İstanbul Milletvekili Sacit Yıldız, Ulaştırma Bakanı Binali Binali Yıldırım'ın cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na  yazılı soru önergesi verdi.

'Namahrem Krizi' Meclis Gündeminde

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

SAYGI DUYULMALI ~ 16 yıl önce
haberinizden etkilendim. her dine saygı duyulmalı. zaten laikliğin anlamıda bu değilmi. dinleri korumak. inaç ve vijdan özgürlüğü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing ~ 16 yıl önce
Sayın yöneticiler Hakanca rumuzunun ifadelerine lütfen dikkat edin ve hakaretlerine engel olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DENGE ~ 16 yıl önce
SAYIN HAKANCA; INANC DUSMANI CHP'LILER DIYE YAZDIGINIZ GENELLEME,FAŞIZAN VE AYRIMCILIK DOLU SOZLERINIZI KINIYOR BU TIP HAKARET ICEREN YORUMLARI YAYINLAYAN AIRPORTHABER'DEN DAHA SECICI VE DIKKATLI OLMASINI RICA EDIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SiatIl ~ 16 yıl önce
21. yy da bu namahrem kafasi da nereden cikti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKANCA ~ 16 yıl önce
peygamber efendımıze hakaret eden inanç düşmanı chp lilerden de bu beklenırdı zaten içine düştüklekleri gayya kuyusundan çıkamazlar dikili ağaçları yok bunların böyle boş işlerle meşgul olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türk ~ 16 yıl önce
Çok merak ediyorum sayın YILDIZ yabancı gurupların ayrı yerlerde oturmaları sonucu çıkan tatsızlıklarda neden bu güne kadar hiç soru önergesi vermedi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing ~ 16 yıl önce
Ne yanıt vermesini bekliyorsunuz? Lütfen bir zahmet TBMM sitesine girin ve her konuyla ilgili soru önergelerine verilen yada verilmeyen yanıtları okuyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 16 yıl önce
biz de yazmasaydınız cok şaşırırdık sanane rumuzlu vatandaş.susalım di mi sizde at koşturun sonra.unuttugunuz birsey var; burası TURKIYE iran degil !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HIRBO ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanane ~ 16 yıl önce
sormasaydı çokşaşırırdık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000