01 Temmuz 2014, Salı 16:46:54

MY TECHNIC'TE KOLTUKLAR DEĞİŞTİ!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyet gösteren My Teknik’te görev değişimi oldu. Şirketin yeni genel müdürü kim oldu?
  • Garibanlarin babasi, mytechnic i artik acilarin cocuklari ile doldurur. Diger gariban olmayanlarin abiye, babaya ihtiyaci yok kendi ayaklari uzerinde durabilirler nasil olsa!
  • Çizmeciye Allah yardım etsin Oflaz gerçi süreci hızlandırır bqtmak için
  • Bem my technicte stajyerim. Teknik kokekenli Huseyin Oflaza yeni gorevinde basarilar diliyorum. Acaba stajyere az bir para vermezmi cok iyi olur :)
  • İkisi için de hayırlı olsun. Başarılar dilerim....
  • Şimdi profesyonel yöneticimi abimi lazım bir MRO ya onu anlamadım. Ama en iyisi abi olarak tanınıp gerisini bildiğin gibi yapmak, sanırım. Yani ne şiş yansın ne kebap. Sektör değişti personel profili değişti hala abilik (ki tartışılır çünkü belli bir grubun abisi var ortada zaten pratiktede herkesin abisi olmayı seçerse olmaz, mümkün değil) ile yol bir yere kadar...
  • huseyin abi yeni gorevin hayirli olsun garibanlarin babasisin sen
  • akan ne oldu?
  • Cem İpek ile 4 seneye yakın birlikte mesai yaptık. mytechnic ve şirketin bekası için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığına bizzat şahidim. Hüseyin Bey ise SKY havayolları zamanındaki tavrı ve öncesi ile bende dahil bir çoğumuz için "abi" sıfatı taşıyan bir kimlik ve teknik bilgisine de kimsenin bir şey diyebileceğini sanmıyorum. Sektördeki herkesin bildiği bazı sorunları yaşayan o güzel firmayı dilerim hak ettiği yere el birliği ile taşırlar çünkü bu sektörde çalışan aklı başında herkesin bildiği gibi ülkemizin bir tane değil birden fazla başarılı part145 kuruluşuna ihtiyacı var. Çeşitlilik başta sektörden ekmek kazanan bizlerin lehine. Tekrar her ikisine de hayırlı olsun.
  • Hüseyin Kardeşim hayırlı olsun başarılar
  • Yavuz Bey mytechnic bir türlü batıramadı, fakat sımdıkı hamilesi gayet başarılı :).

Sabiha Gökçen Merkezli uçak bakım ve onarım şirketi My Teknik’te genel müdür koltuğuna Hüseyin Oflaz getirildi. 2009’tan bu yana My Teknik Genel Müdürü olarak görev yapan Cem İpek, geçen yıl Ağustos ayında genel müdür yardımcısı olarak şirkette görev almaya başlayan Hüseyin Oflaz ile yer değiştirdi.

Cem İpek, genel müdür yardımcılığı görevine getirilirken Hüseyin Oflaz, genel müdürlük koltuğuna oturdu.

Çinli Hainan grubun ortağı olduğu My Teknik’te önceki yıllarda yaşanan maddi sorunların aşıldığı belirtilirken görev değişimiyle şirkete yeni bir sinerji katılmasının hedeflendiği bildirildi. Görev değişimini Airporthaber’e değerlendiren Cem İpek, “ 2009’dan bu yana  görev yaptım. Bir görev değişikliği oldu. Bu şirketin başarısı için Hüseyin Oflaz’ın doğru isim olduğunu düşünüyorum. Sektör tecrübesi olan bir isim. Daha dinamik ve daha hırslı bir şekilde My Teknik’i daha iyi noktalara ulaştırabileceğine inanıyorum. Daha çok satış ve pazarlama kısmına odaklanacağım. Bu değişim yeni bir sinerji yaratacak” dedi.

Teknisyen kökenli Hüseyin Oflaz, daha önce THY ve İstanbul Havayolları’nda da görev almıştı. Oflaz, 2013 Ağustos’ta My Teknik’te genel müdür yardımcılığı görevine getirilmişti.

Bu arada My Teknik’te farklı birimlerde de görev değişimi olduğu kaydedildi.

©AirportHaber

MY TECHNIC'TE KOLTUKLAR DEĞİŞTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Acilarin cocugu ~ 10 yıl önce
Garibanlarin babasi, mytechnic i artik acilarin cocuklari ile doldurur. Diger gariban olmayanlarin abiye, babaya ihtiyaci yok kendi ayaklari uzerinde durabilirler nasil olsa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky ~ 10 yıl önce
Çizmeciye Allah yardım etsin Oflaz gerçi süreci hızlandırır bqtmak için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bem my technicte stajyerim. Teknik kokekenli Huseyin Oflaza yeni gorevinde basarilar diliyorum. Acaba stajyere az bir para vermezmi cok iyi olur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Levent Açıkalın ~ 10 yıl önce
İkisi için de hayırlı olsun. Başarılar dilerim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abi ~ 10 yıl önce
Şimdi profesyonel yöneticimi abimi lazım bir MRO ya onu anlamadım. Ama en iyisi abi olarak tanınıp gerisini bildiğin gibi yapmak, sanırım. Yani ne şiş yansın ne kebap. Sektör değişti personel profili değişti hala abilik (ki tartışılır çünkü belli bir grubun abisi var ortada zaten pratiktede herkesin abisi olmayı seçerse olmaz, mümkün değil) ile yol bir yere kadar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mesut ayt ~ 10 yıl önce
huseyin abi yeni gorevin hayirli olsun garibanlarin babasisin sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokan ~ 10 yıl önce
akan ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖMÜR BAŞOL ~ 10 yıl önce
Cem İpek ile 4 seneye yakın birlikte mesai yaptık. mytechnic ve şirketin bekası için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığına bizzat şahidim. Hüseyin Bey ise SKY havayolları zamanındaki tavrı ve öncesi ile bende dahil bir çoğumuz için "abi" sıfatı taşıyan bir kimlik ve teknik bilgisine de kimsenin bir şey diyebileceğini sanmıyorum. Sektördeki herkesin bildiği bazı sorunları yaşayan o güzel firmayı dilerim hak ettiği yere el birliği ile taşırlar çünkü bu sektörde çalışan aklı başında herkesin bildiği gibi ülkemizin bir tane değil birden fazla başarılı part145 kuruluşuna ihtiyacı var. Çeşitlilik başta sektörden ekmek kazanan bizlerin lehine. Tekrar her ikisine de hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgin ~ 10 yıl önce
Hüseyin Kardeşim hayırlı olsun başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batıramadı ~ 10 yıl önce
Yavuz Bey mytechnic bir türlü batıramadı, fakat sımdıkı hamilesi gayet başarılı :).

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000