19 Ekim 2011, Çarşamba 11:01:46

MOTOR PALLERİ HASAR GÖRDÜ

Türk Hava Yolları'nın TK 1821 sefer sayılı İstanbul- Paris Charles De Gaule uçağının motoruna kuş girdi, uçak Atatürk Havalimanı'na geri döndü..
  • 10 seneden beri " BU THY YAKINDA BATAR " laflarını duyuyorum , okuyorum . Söylenenlerin ve yazılanların aksine THY yükseliyor da yükseliyor.. İsteyen arşivleri tarasın. Daha 1 sene önce ne yapacak THY bu koca 777 leri , bu uçakları nasıl dolduracak , merak etmeyin THY'nin batışı yakın diyenler şimdi nerede acaba ??
  • sonu "bilmeden yorum yapmayin" ile biten yorumlara gicik oluyorum. size ne, adam istedigini yazar.
  • ucakta 71 yolcu 12 murettebat vardı 8 15 te kalkıs esnasında olay oldu on dıkme kalkarken pıstın sonunda olan kus surusu havalanınca sag motora sadece carpmak suretıyle olay meydana geldı kuleden de pıstın sonundakı kus olulerı teyıt edılınce 8 45 te meydana gerı ınıs yapıldı olayı merak edenlere gercek yasananlar aynen boyledır
  • Tarifeli uçuş yolcu sayısı bilgisini gösteren bir web sitesi mevcutmudur?
  • ARKADAŞLAR UÇAGIN DONUS RAKAMINI VERIYORM SIZE, BOSUNA ATIP TUTMAYIN,GERCEK RAKAM 0/ 28/256. 28 BUSINESS VE 256 EKONOMI YOLCUSUYLA DONUS YAPTI UCAK!!! BILMEDEN BOSUNA KONUSMAYINZ LUTFEN. RAKAMLAR GERCEKTIR!
  • işe yeni giren öğretmenlik mezunlarına motor itemi vermiyolar.her yanlışı üstümüze atmayın
  • Yazık ki ne yazık sırf koca A330'lar boşta yatmasın diye 3 saatlik ist-cdg parkuruna bile gönderiliyor hem de 71 yolcu için. 737-700 ile veya A319 ile yapılacak sefer. Dönüş falan hikaye kimse kimseyi kandırmasın 71 gidişi olan uçağın dönüşte 270 yolcusu olmaz.
  • Bence asil uygunsuz olan sey kusun oraya girmesi. Birisi buna dur desin.
  • Resimdeki veya hangardaki uygunsuzlukları tespit etmek veya sorgulamak ilgi kişilerindir, alakasız yorum yazanları kınıyorum.. İnsan faktörleri dersinde herkes uyumuş belliki.. Bütün yorumlar yıkıcı cümlelerle dolu, kime neye bu öfke ? Yapıcı olup, çözüm üretirseniz ne bu kazalar olur ne de ülkemiz zarar görür. Söz konusu olan şirketin adı değil, sonuçta TC'nin öz varlığıdır.. Ben 20 yaşında biri olarak bunları düşünebiliyorsam, ilgili kişileri daha duyarlı düşünmeye davet ediyorum. Lütfen..
  • 1 aydan beri CDG uçuslari 773 333 332 ile yapiliyor. Paristen Mekkeye giden yolcular THY ile IST aktarmali Suudi Arabistana uçuyor. Millet Paristen yalniz Istanbula uçmuyor.
Türk Hava Yolları ait Airbus A330 tipi İstanbul-Paris seferini yapan yolcu uçağının motoruna kuş girince, uçak Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

Bu sabah Atatürk Havalimanı'ndan Paris'e gitmek üzere havalanan TC-JND kuyruk tescilli "Antalya" Airbus A330 tipi THY uçağı kalkışından kısa bir süre sonra motoruna kuş girdi. 

71 yolcusu bulunan uçak bakıma alınırken, yolcular 10:45'te TK 1823 sefer sayılı İstanbul - Paris seferini yapacak bir başka uçakla gönderildi.

©AirportHaber Özel








(Foto: Murat Can Güllü)
MOTOR PALLERİ HASAR GÖRDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 13 yıl önce
10 seneden beri " BU THY YAKINDA BATAR " laflarını duyuyorum , okuyorum . Söylenenlerin ve yazılanların aksine THY yükseliyor da yükseliyor.. İsteyen arşivleri tarasın. Daha 1 sene önce ne yapacak THY bu koca 777 leri , bu uçakları nasıl dolduracak , merak etmeyin THY'nin batışı yakın diyenler şimdi nerede acaba ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sonu "bilmeden yorum yapmayin" ile biten yorumlara gicik oluyorum. size ne, adam istedigini yazar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ucakta 71 yolcu 12 murettebat vardı 8 15 te kalkıs esnasında olay oldu on dıkme kalkarken pıstın sonunda olan kus surusu havalanınca sag motora sadece carpmak suretıyle olay meydana geldı kuleden de pıstın sonundakı kus olulerı teyıt edılınce 8 45 te meydana gerı ınıs yapıldı olayı merak edenlere gercek yasananlar aynen boyledır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tarifeli uçuş yolcu sayısı bilgisini gösteren bir web sitesi mevcutmudur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ARKADAŞLAR UÇAGIN DONUS RAKAMINI VERIYORM SIZE, BOSUNA ATIP TUTMAYIN,GERCEK RAKAM 0/ 28/256. 28 BUSINESS VE 256 EKONOMI YOLCUSUYLA DONUS YAPTI UCAK!!! BILMEDEN BOSUNA KONUSMAYINZ LUTFEN. RAKAMLAR GERCEKTIR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işe yeni giren öğretmenlik mezunlarına motor itemi vermiyolar.her yanlışı üstümüze atmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazık ki ne yazık sırf koca A330'lar boşta yatmasın diye 3 saatlik ist-cdg parkuruna bile gönderiliyor hem de 71 yolcu için. 737-700 ile veya A319 ile yapılacak sefer. Dönüş falan hikaye kimse kimseyi kandırmasın 71 gidişi olan uçağın dönüşte 270 yolcusu olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence asil uygunsuz olan sey kusun oraya girmesi. Birisi buna dur desin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Resimdeki veya hangardaki uygunsuzlukları tespit etmek veya sorgulamak ilgi kişilerindir, alakasız yorum yazanları kınıyorum.. İnsan faktörleri dersinde herkes uyumuş belliki.. Bütün yorumlar yıkıcı cümlelerle dolu, kime neye bu öfke ? Yapıcı olup, çözüm üretirseniz ne bu kazalar olur ne de ülkemiz zarar görür. Söz konusu olan şirketin adı değil, sonuçta TC'nin öz varlığıdır.. Ben 20 yaşında biri olarak bunları düşünebiliyorsam, ilgili kişileri daha duyarlı düşünmeye davet ediyorum. Lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1 aydan beri CDG uçuslari 773 333 332 ile yapiliyor. Paristen Mekkeye giden yolcular THY ile IST aktarmali Suudi Arabistana uçuyor. Millet Paristen yalniz Istanbula uçmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000