28 Mayıs 2014, Çarşamba 10:38:29

MODADİŞU'DA ÖLDÜRÜLEN DOĞAN ESKİ SAT KOMANDOSUYDU

Türk Hava Yolları’na (THY) güvenlik hizmeti veren şirkette güvenlik şefi olarak görev yapan Saadettin Doğan'ın cenazesi yarın Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy'de toprağa verilecek. Peki, Saadettin Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...
  • klavyeyi ziyan etmeyen şahsiyet birde asker akrabalarından bahsetsene. biz mi olacakmışz. peeh
  • Banana Republice o kadar fazla idiniz ki Türk Deniz Kuvvetlerinin budama operasyonuna sizin üstün başarınız ile karar verildi.ABD Afganistan'da "Operation Red Wings"ile aynı anda muadiliniz olan ve kaybettikleri 19 Navy Seals ve 1 Chinook helikopteri için gerçeğe yakın olduğu söylenen LONE SURVIVOR filmini yapıp, tek sağ kurtulanın hikayesini görsel ve yazılı basında işlerken; Banana Repuclic' de tek kurşun atmadan kimsenin burnunu kanatmadan Yunan Genelkurmay Baskanını istifa ettiren tim olarak düzmece suçlarla yargılandınız ve Ali Türkşen gibi kiminiz hapsedildi.Umarım esas bu millete hakkını sen helal etmişsindir güzel insan , nur içinde yat.
  • Ülkesi ve Milletine hizmeti canından aziz bilen asil Kahraman, seni tanıma şerefine erişmemiş olsamda kalbimde, dualarımda yaşayacaksın. Allah'ın rahmeti üzerine olsun, Nur içinde yat.
  • Bir halttan anlamayan cahil cuhedaya yakışan bir yorum, cenaze arkasından bile saydırmış geri zekalı
  • allah rahmet eylesin. dogrudan thy personeli degil sanirim.
  • zaten bu sektörde emekli askerden ve asker akrabalarından daha bol ne var?

Türk Hava Yolları’na (THY) güvenlik hizmeti veren bir firmanın Güvenlik Şefi Saadettin Doğan, Somali’nin başkenti Mogadişu’daki silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Somali’nin başkenti Mogadişu’da THY aracına düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski SAT Komandosu Deniz Kıdemli Başçavuş Saadettin Doğan, Poyrazköy Davası’nın sanıklarından biriydi.

15 YILA KADAR HAPSİ İSTENEN DOĞAN, KARDAK’A ÇIKAN EKİPTE DE GÖREV YAPTI

Doğan’ın “Ergenekon silahlı terör örgütü üyesi olmak” iddiasıyla 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları isteniyordu. Yargılama sürecinde Saadettin Doğan hiç tutuklanmadı. 85 sanıklı Poyrazköy Davası’nın tutuksuz sanığı Doğan’ın avukatı da yoktu. Doğan aynı zamanda "Kardak Krizi" sırasında kayalıklara çıkan ekipten de biriydi.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

42 yaşında hayatını kaybeden Saadettin Doğan’ın cenazesi yarın Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy’de toprağa verilecek.

YARGILANDIĞI DAVA EYLÜL AYINDA GÖRÜLECEK

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ve Saadettin Doğan’ın da sanıkları arasından bulunduğu Poyrazköy Davası’nın dosyası, TMK 10. madde ile yetkili mahkemeler ile eski özel yetkili mahkemelerin kaldırılması üzerine, Kartal’daki İstanbul Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Bu mahkemede başlayacak yargılamanın ilk duruşması ise 18 Eylül’de yapılacak. (Sözcü)

MODADİŞU'DA ÖLDÜRÜLEN DOĞAN ESKİ SAT KOMANDOSUYDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

ziyan ~ 10 yıl önce
klavyeyi ziyan etmeyen şahsiyet birde asker akrabalarından bahsetsene. biz mi olacakmışz. peeh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
Banana Republice o kadar fazla idiniz ki Türk Deniz Kuvvetlerinin budama operasyonuna sizin üstün başarınız ile karar verildi.ABD Afganistan'da "Operation Red Wings"ile aynı anda muadiliniz olan ve kaybettikleri 19 Navy Seals ve 1 Chinook helikopteri için gerçeğe yakın olduğu söylenen LONE SURVIVOR filmini yapıp, tek sağ kurtulanın hikayesini görsel ve yazılı basında işlerken; Banana Repuclic' de tek kurşun atmadan kimsenin burnunu kanatmadan Yunan Genelkurmay Baskanını istifa ettiren tim olarak düzmece suçlarla yargılandınız ve Ali Türkşen gibi kiminiz hapsedildi.Umarım esas bu millete hakkını sen helal etmişsindir güzel insan , nur içinde yat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MG ~ 10 yıl önce
Ülkesi ve Milletine hizmeti canından aziz bilen asil Kahraman, seni tanıma şerefine erişmemiş olsamda kalbimde, dualarımda yaşayacaksın. Allah'ın rahmeti üzerine olsun, Nur içinde yat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir halttan anlamayan cahil cuhedaya yakışan bir yorum, cenaze arkasından bile saydırmış geri zekalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
allah rahmet eylesin. dogrudan thy personeli degil sanirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ee ~ 10 yıl önce
zaten bu sektörde emekli askerden ve asker akrabalarından daha bol ne var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
1. Bir o kadar emekli polis (çeşitli rütbelerden) mevcut 2. Bu adamlar güvenlik konusunda şüphe götürmez deneyimler edinmişlerdir. Onların olmasından daha doğal ne olabilir? Siz mi olacaktınız? 3. Yorumunuz tamamen amaçsız. Klavyeyi ziyan etmişsiniz.
it ~ 10 yıl önce
önce bir rahmet dile de söyleyeceklerini sonra söylersin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000