02 Ağustos 2012, Perşembe 10:07:34

MNG’DE AIRBUS 330-200 HEYECANI

MNG Havayolları’nın filosuna katılacak ilk Airbus 330 -200 tipi uçak şirket renklerine boyandı. Uçak yakında İstanbul’a getirilecek.
  • İKRAMİYELER NERDE İKRAMİYELER??
  • Nazif bey zevklerinden ziyade önce iş yaptırdığı insanların paralarını ödesin ondan sonra zevkleriyle uğraşsın derim.
  • gereksiz alım diyen bi arkadaş vardı.çok güldüm ya. Adamların işi bu,yıllardır yapıyolar.onlar bilmiyorlar,sen biliyosun bu işi....neyse önemli değil zaten.ben bu motor renklerini beğenmiyorum.eski gösteriyor uçağı.motorlar beyaz olsa,üzerindeki ördek lacivert olsa nasıl olurdu??
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • Sn. Güzel olarak yorum yapan bey efendi Arka kuyrukta ördeğin bacakları yok, motor kapaklarında var Renk konusunta TC - MNC gibi olmalıydı ( Sarı Lacivert ) Sn. M.Nazif bey'in bu renklerden haberdar değil. Görünce beğenmiyecektir. O zevk sahibidir, seçmeyi bildiğinden eminim., İlk 10000 bakımında renk değişir. Hayırlı Olsun. Azda olsa birleri için istihdamdır..
  • Selam
  • Onu bunu bilmemde boyama 10 numara olmuş
  • MNG ile ULS ve MY CARGO karsilastirilabilir mi ? Yani MNG hakkinda bilgisi olanlar , nasil bir sirketdir ? MY CARGO daki gibi sorunlar varmidir ? B4 ile devam edeceklermi ?
  • UPS'e TLV - IST - CGN uctuklarından kapasite yetmiyormuş, UPS adına belki aynı güzergahta uçurulabilir A-330. Aynı sıkıntıyı DHL de yaşıyormuş kargoya pek yer veremiyorlarmış. Yok illa biz ALA; DEL, KBL, filan ucarız diyorlarsa her iki havayolunun 50 den fazla 300-600 siparişleri var. Belki UPS 777-200 Freıghter ile CGN-IST-TLV// TLV-IST-CGN belki de CGN-IST-DXB gidiş dönüş te olabilir. DHL ve UPS kendilerinin uçma olasılıkları yuksekmiş..
  • MNG bilmiyor ama gereksiz alım diyen arkadas daha iyi biliyor.Fikirlerinizi sunun havayolu sirketlerine,kesin ihtiyaclari vardir size..

MNG Havayolları, filosunda bir ilki yaşamaya hazırlanıyor. Bir kaç yıl önce Avrupalı uçak üreticisi Airbus’tan sipariş edilen A330-200 tipi uçak, uçuş testlerini tamamladı.

MNG Havayolları renklerine boyanan uçak TC-MCZ tescilini aldı. Teslimat için son hazırlıkları yapılan uçağın önümüzdeki günlerde Türkiye’ye getirilerek MNG Havayolları filosuna katılması bekleniyor.

MNG Havayolları filosunda Airbus 300’lerin yanı sıra bir de kargo dönüşümlü Boeing 737-400 tipi uçak bulunuyor.

Airbus 330 tipi kargo uçaklardan şu anda Türkiye'de sadece Türk Hava Yolları filosunda var.

AirportHaber

MNG’DE AIRBUS 330-200 HEYECANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

mng ~ 12 yıl önce
İKRAMİYELER NERDE İKRAMİYELER??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nazif bey ? ~ 12 yıl önce
Nazif bey zevklerinden ziyade önce iş yaptırdığı insanların paralarını ödesin ondan sonra zevkleriyle uğraşsın derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
gereksiz alım diyen bi arkadaş vardı.çok güldüm ya. Adamların işi bu,yıllardır yapıyolar.onlar bilmiyorlar,sen biliyosun bu işi....neyse önemli değil zaten.ben bu motor renklerini beğenmiyorum.eski gösteriyor uçağı.motorlar beyaz olsa,üzerindeki ördek lacivert olsa nasıl olurdu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 12 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel DEĞİL ~ 12 yıl önce
Sn. Güzel olarak yorum yapan bey efendi Arka kuyrukta ördeğin bacakları yok, motor kapaklarında var Renk konusunta TC - MNC gibi olmalıydı ( Sarı Lacivert ) Sn. M.Nazif bey'in bu renklerden haberdar değil. Görünce beğenmiyecektir. O zevk sahibidir, seçmeyi bildiğinden eminim., İlk 10000 bakımında renk değişir. Hayırlı Olsun. Azda olsa birleri için istihdamdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi şirket olursa olsun bir gurbetçi olarak ülkemin uçaklarından gurur duyuyorum ~ 12 yıl önce
Selam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 12 yıl önce
Onu bunu bilmemde boyama 10 numara olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLGİ ~ 12 yıl önce
MNG ile ULS ve MY CARGO karsilastirilabilir mi ? Yani MNG hakkinda bilgisi olanlar , nasil bir sirketdir ? MY CARGO daki gibi sorunlar varmidir ? B4 ile devam edeceklermi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba Diyorum ~ 12 yıl önce
UPS'e TLV - IST - CGN uctuklarından kapasite yetmiyormuş, UPS adına belki aynı güzergahta uçurulabilir A-330. Aynı sıkıntıyı DHL de yaşıyormuş kargoya pek yer veremiyorlarmış. Yok illa biz ALA; DEL, KBL, filan ucarız diyorlarsa her iki havayolunun 50 den fazla 300-600 siparişleri var. Belki UPS 777-200 Freıghter ile CGN-IST-TLV// TLV-IST-CGN belki de CGN-IST-DXB gidiş dönüş te olabilir. DHL ve UPS kendilerinin uçma olasılıkları yuksekmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 12 yıl önce
MNG bilmiyor ama gereksiz alım diyen arkadas daha iyi biliyor.Fikirlerinizi sunun havayolu sirketlerine,kesin ihtiyaclari vardir size..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000