27 Mayıs 2008, Salı 08:11:30

MNG, UPS ile başardı

Türkiye’nin hava kargo taşımacılık şirketlerinden olan ve tarifeli kargo servisini 2001’den bu yana sürdüren MNG Havayolları, UPS uçuşlarında yüzde 100 tarifeye bağlı kalıp başarılı bir performans sergiledi.
  • Tel Aviv güzel destinasyon.Hem genelde gündüz gidiyoruz,biraz gözümüz gönlümüz açılıyor,(genelde gece uçtuğumuz için)hemde FAA geçerli olduğundan Heavy muamelesi görüyoruz:) Tarifeli seferler daha artarak menzil genişleyecek,tabi önce A330F ların gelmesi lazım.Bu gıcır gıcır kuşlarıda dört gözle bekliyoruz:)
  • Bravo MNG heryerde başarılı olmaya devam ediyor. Başarıların devamını dilerim.

Türkiye’nin hava kargo taşımacılık şirketlerinden olan ve tarifeli kargo servisini 2001’den bu yana sürdüren MNG Havayolları, UPS uçuşlarında yüzde 100 tarifeye bağlı kalıp başarılı bir performans sergiledi. Şirket, ABD’li lojistik devi United Parcel Service International (UPS) ile haftada 6 defa düzenli olarak Köln ve Tel Aviv’e kurye ve genel kargo taşımacılığı yapıyor. Uçuşlarındaki tarifeye başarılı şekilde bağlı kalan şirket, UPS ile Türk Hava Yolları, Lufthansa, Air France, DHL, Cargolux, Pakistan Havayolları Emirates ve Royal Mail ile iş ilişkilerini de sürdürüyor. Türkiye’de hava kargo kapasitesinin yüzde 85’ini elinde tutan MNG, 1997’den bu yana da tarifeli kargo servisini sürdürüyor.

MNG, UPS ile başardı

Yorumlar

plt_MNGA300 ~ 16 yıl önce
Tel Aviv güzel destinasyon.Hem genelde gündüz gidiyoruz,biraz gözümüz gönlümüz açılıyor,(genelde gece uçtuğumuz için)hemde FAA geçerli olduğundan Heavy muamelesi görüyoruz:) Tarifeli seferler daha artarak menzil genişleyecek,tabi önce A330F ların gelmesi lazım.Bu gıcır gıcır kuşlarıda dört gözle bekliyoruz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoda ~ 16 yıl önce
Bravo MNG heryerde başarılı olmaya devam ediyor. Başarıların devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000