10 Ekim 2012, Çarşamba 17:46:48

MNG HAVAYOLLARI VE THY TEKNİK 5 YILLIK ANLAŞMA İMZALADI

MNG Havayolları, THY Teknik A.Ş ile A330-200F kargo uçakları için 5 yıllık komponent pool sözleşmesi imzaladı.
  • Hayırlı olsun ve çok başarılı bir anlaşma . MNG tekniğin convert yaptğqı. 300 -600 uçağı test uçuşunu yaptımı oksa hala hangarda mı ? Kaç ay oldu convert işlemi ? Eğer 330 larında converti sağlanırsa çok büyük bür kazanç kapısı olur .
  • AKLIN Yolu birdir.Her iki Hava Tasimacisida ayni Ucaklari kullandigina göre Güclerini birlestirip Masraflari böyle minimize edebilirler!!! Neden olmasin diger Hava Tasimacilarida Güc Birligi yapip Yedek Parca Teknik Konusunda birbirine Yardimci olabilirler bu MNG ile yapilan Anlasma gibi.Herkes Kendi basina Yedek Parca Depolayip Kapital ve Depolar istigal edilecegine TEK DEPO TEK Elden Yardimlasma Usulu ile hem Maliyetler azalir hemde Yerde Bakim icin Durmalar Minimize edilebilir. DARISI Diger Hava Tasimacilarin Basina.Simdi Tabiki Degerli Yorumcular is basina Gecerler yok Global falan filan yok Adam kayirma,iste bakin AKLIN YOLU ve Yapilmasi gerekenleri. Selamlar Saygilar

THY Teknik A.Ş., MNG Havayolları ile imzaladığı sözleşme ile MNG Havayolları’nın 30 Ağustos 2012 tarihinde filosuna  kattığı ve bundan sonra teslim alacağı A330F kargo uçakları için 5 yılı kapsayan bir süre için anlaşmaya vardı. Sözleşmeye ek olarak THY Teknik A.Ş., MNG Havayolları A330F kargo uçakları için Hat Bakım ve Parça Desteği de sağlayacak ve gelecekteki üs bakım hizmetleri için de görüşmelerini devam ettirecek.

THY Teknik A.Ş. yetkilileri MNG Havayolları’na , Komponent Pool Sözleşmesinin taraflar arasında uzun dönemli iyi ilişkilerin geliştirilmesi ve iş ilişkilerinin daha ileriye götürülmesi için bir adım olduğu belirterek, THY Teknik A.Ş.’ye duyulan güvenceden dolayı memnuniyetlerini ve THY Teknik A.Ş.’nin sağlayacağı hizmetin kalitesi ile MNG Havayolları’nın beklentilerini karşılayacaklarına inandıklarını belirttiler.

MNG Havayolları temsilcileri ise, Türkiye’nin hava kargo kapasitesinde pay sahibi bir havayolu olarak, filolarına A330-200F uçağını kazandırmaktan ve hizmetlerinin kalitesine güvendiklerini, bölgenin en güçlü MRO şirketlerinden biri olan ve THY Teknik A.Ş.’nin de desteğini almaktan memnun olduklarını ifade ettiler.

MNG HAVAYOLLARI VE THY TEKNİK 5 YILLIK ANLAŞMA İMZALADI

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Hayırlı olsun ve çok başarılı bir anlaşma . MNG tekniğin convert yaptğqı. 300 -600 uçağı test uçuşunu yaptımı oksa hala hangarda mı ? Kaç ay oldu convert işlemi ? Eğer 330 larında converti sağlanırsa çok büyük bür kazanç kapısı olur .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
20Denizlili ~ 12 yıl önce
AKLIN Yolu birdir.Her iki Hava Tasimacisida ayni Ucaklari kullandigina göre Güclerini birlestirip Masraflari böyle minimize edebilirler!!! Neden olmasin diger Hava Tasimacilarida Güc Birligi yapip Yedek Parca Teknik Konusunda birbirine Yardimci olabilirler bu MNG ile yapilan Anlasma gibi.Herkes Kendi basina Yedek Parca Depolayip Kapital ve Depolar istigal edilecegine TEK DEPO TEK Elden Yardimlasma Usulu ile hem Maliyetler azalir hemde Yerde Bakim icin Durmalar Minimize edilebilir. DARISI Diger Hava Tasimacilarin Basina.Simdi Tabiki Degerli Yorumcular is basina Gecerler yok Global falan filan yok Adam kayirma,iste bakin AKLIN YOLU ve Yapilmasi gerekenleri. Selamlar Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000