06 Aralık 2009, Pazar 10:00:20

Milyon dolarlık oyuncular THY farkı ile uçacak!

Teknik ayrıntılarda mutabakata varılırken, tarafların üç hafta içinde anlaşmaya imza atması bekleniyor. Böylece THY, Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Barcelona'nın İspanya dışından 3. sponsoru unvanını alacak...
  • bazilari heralde formaya thy reklami aldi saniyor :))) sampiyonlar ligi macinda deplasmana giderken spikerler thy ile mi geldiler ulkemize dicekler :)))
  • yaaa anlamıyorum sanki thy bilete 100 tl diyor ve yolcuya 200e satıyor. kakalamak buna denir. şirket istediği yere sponsor olur sanane. sponsor olduğu yer de koskoca barca. hayırlı olsun diyeceğine bravo diyeceğine atıp tutuyosun. bu arada 777 ler uçuracakmış barcayı
  • sen marketing yani reklam diye bir kavram taniyormusun?seni tanimayan senle ucmaz!!!
  • millete pahalı bileti kakalayin sonra barcaya sponsor olun, iyi yoldasiniz devammm
  • her 5 yilda bir ucagi dusen THY ile barcanin ucmasi en buyuk reklamdir. ucus guvenligi ve kalitesinin en iyi ispatidir bence.
  • barca su anda fifa sıralamasında bırınci.dunyanın gozu onlarda.eger dogruysa muthıs olur.ıssallah super amatorde 19 yas ortalamasıyla oynayan ve thy adını tasıyıp harıkalar yaratan takımınada sahıp cıkar.
  • Ya cosmayın hemen, her salatalığı olana tuzluk alıpta koşmayın... Bugüne kadar hangi havayolu taşımış barcayı ve biz ne zaman o havayolundan "ooo bunlar barcayı taşıyor diye söz ettik"... Umarım bu yatırım ve çabaya değer...
  • barca formasina kimsenin reklamini almiyor. bilrn bilir ustelik UNICEf e bile ustune para oduyor
  • NERDEN BILSIN ZAVALLILAR NASIL BIR HAVA YOLUYLA UCACAKLARINI. ALLAHA EMANET ARTIK.
  • arkadaslar anlamadigim konu,, thy forma reklaminida aliyormu yoksa sadece arka plandami (stad reklami, basin aciklamasi yapilan bord vs) gozukecek thy nin ismi?

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu, dünyanın en gözde kulüpleri arasında gösterilen Barcelona futbol takımının sponsorluk teklifini kabul etti. Üç hafta içinde imzalanması beklenen anlaşma ile Barcelona'nın 3 yıl 'resmi taşıyıcısı' unvanını THY alacak. Büyük ses getirecek sponsorluk anlaşmasına giden yolda ilk görüşme geçen ay yapılmıştı. THY yönetimi, Barcelonalı yöneticilerin sunduğu sponsorluk teklifini geçen hafta kabul etti. Barcelona'nın isim haklarını pazarlayan Lander Unzueta (Unicef ile Barcelona arasındaki anlaşmayı imzalayan kişi) önceki gün İstanbul'a gelerek Uçuş Operasyon ve Pazarlama departmanından 3 yönetici ile anlaşmanın detaylarını görüştü.

İspanyol yetkililer, THY'den Şampiyonlar Ligi deplasman maçları ile 2010'da Asya'da düzenlenecek ticari turlar için uçak talebinde bulundu. Görüşmede ayrıca, THY'nin, Barcelona'nın 'resmî taşıyıcısı' olması konusunda görüş birliğine varılırken, 'tahsis edilecek uçak üzerine Barcelona takımının logosunun konulması ve uçağa Barcelona isminin verilmesi' gibi teklifler de değerlendirildi. 3 yıllık süreyi kapsaması beklenen sponsorluk anlaşmasının üç hafta içinde imzalanacağı ifade edildi. Barcelona'nın, ikisi Katalan (La Caixa Bankası ve Estrella Damm-Bira markası), ikisi de ülke dışından (Nike ve Audi) olmak üzere 4 resmi ana sponsoru bulunuyor. Anlaşma sağlanması halinde THY, Barcelona'nın 5. ana sponsoru olacak. THY, İspanyol ekibine ilk uçağını, Abu Dabi'de düzenlenecek FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası için 13 Aralık'ta tahsis edecek. Anlaşmanın o tarihe kadar imzalanmaması halinde Katalan ekibi ücret karşılığı uçurulacak. Şampiyona, Barcelona için ayrı bir önem taşıyor. İspanyol ekibi, geçen sezon İspanya şampiyonluğu, Kral Kupası, Süper Kupa, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupası'nı alarak 5'te 5 yapmıştı. Barcelona, FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı da kazanması halinde 6 kupayı da kazanan tek takım olarak dünya tarihine geçecek.

Mustafa GÜN
ZAMAN

Milyon dolarlık oyuncular THY farkı ile uçacak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
bazilari heralde formaya thy reklami aldi saniyor :))) sampiyonlar ligi macinda deplasmana giderken spikerler thy ile mi geldiler ulkemize dicekler :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaaa anlamıyorum sanki thy bilete 100 tl diyor ve yolcuya 200e satıyor. kakalamak buna denir. şirket istediği yere sponsor olur sanane. sponsor olduğu yer de koskoca barca. hayırlı olsun diyeceğine bravo diyeceğine atıp tutuyosun. bu arada 777 ler uçuracakmış barcayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen marketing yani reklam diye bir kavram taniyormusun?seni tanimayan senle ucmaz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
millete pahalı bileti kakalayin sonra barcaya sponsor olun, iyi yoldasiniz devammm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her 5 yilda bir ucagi dusen THY ile barcanin ucmasi en buyuk reklamdir. ucus guvenligi ve kalitesinin en iyi ispatidir bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
barca su anda fifa sıralamasında bırınci.dunyanın gozu onlarda.eger dogruysa muthıs olur.ıssallah super amatorde 19 yas ortalamasıyla oynayan ve thy adını tasıyıp harıkalar yaratan takımınada sahıp cıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya cosmayın hemen, her salatalığı olana tuzluk alıpta koşmayın... Bugüne kadar hangi havayolu taşımış barcayı ve biz ne zaman o havayolundan "ooo bunlar barcayı taşıyor diye söz ettik"... Umarım bu yatırım ve çabaya değer...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
barca formasina kimsenin reklamini almiyor. bilrn bilir ustelik UNICEf e bile ustune para oduyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NERDEN BILSIN ZAVALLILAR NASIL BIR HAVA YOLUYLA UCACAKLARINI. ALLAHA EMANET ARTIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar anlamadigim konu,, thy forma reklaminida aliyormu yoksa sadece arka plandami (stad reklami, basin aciklamasi yapilan bord vs) gozukecek thy nin ismi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000