26 Haziran 2008, Perşembe 08:57:05

MİLLİ MAÇ İSYANI

Anadolu Jet'in Ankara-Trabzon seferini yapacak uçağı rötara girince milli maçı izleyemeyecek olan yolcular isyan etti. Bazı yolcular THY görevlileriyle tartıştı.
  • benim anlamadigim ve gecen gun karsilastigim olayi paylasmak isterim.. istanbul cikisli ankara tk ile ucan yolcu devami AJ ise bagajini esb de almak ve gidip tekrar check in yaptirmak zorunda.. nasil bir mantik isletmecilik ve zulumdur bu... nasil oluyorda bagajlari son noktaya kadar baglamiyor ya da baglayamiyorsunuz..TK anadolu jet e gicik mi oluyor :)
  • ve nasıl tarife allak bullak oluyor ya uçak sayısı ya da uçak tipi acil değiştirilsin ankara cıkışlı anadolujetin bir masası bile yok bir yetkilisi bile yok herkes işletmeden bir haber daha çok mağdur olunur
  • Anadolujet bu beş B-737 400 uçak ile bu tarifeyi uygulamakta zorluk çeker. Gecikmede olur iptalde.Zaten kalitesi düşük bir uygulama birde gecikmelerle yerlerde sürünür.

Ankara’dan Trabzon’a gidecek olan Anadolu Jet'in saat 20.30'da kalkacak uçağı gecikme yapınca ortalık fena karıştı.

Esenboğa Havalimanı'ndan Trabzon'a gitmesi gereken TK 938 sefer sayılı uçağın bir saat gecikme yapacağı anonsu yolcuları isyan ettirdi. Evlerinde milli maçı izleme hayali kuran yolcular ikinci bir anonsla iyice yıkıldı. Uçak bu kez 40 dakika daha rötarlı kalkacaktı.  İkinci rötar anonsuyla THY Yolcu Hizmetleri Şefliği’nin yolunu tutan bazı yolcular, gecikmeyi protesto ederek yetkililerle tartıştı. THY yetkilileri ile yolcuların tartışmalarına neden olan gecikmenin ise Batman'dan gelecek uçağın gecikmesinden kaynaklandığı anlaşıldı.

Uçağın gelmesiyle sefer 22:10’da gerçekleştirildi ancak yolcular Türk milli maçını izleyemedi.

MİLLİ MAÇ İSYANI

Yorumlar

ESKI TOPRAK ~ 16 yıl önce
benim anlamadigim ve gecen gun karsilastigim olayi paylasmak isterim.. istanbul cikisli ankara tk ile ucan yolcu devami AJ ise bagajini esb de almak ve gidip tekrar check in yaptirmak zorunda.. nasil bir mantik isletmecilik ve zulumdur bu... nasil oluyorda bagajlari son noktaya kadar baglamiyor ya da baglayamiyorsunuz..TK anadolu jet e gicik mi oluyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzrumuz ~ 16 yıl önce
ve nasıl tarife allak bullak oluyor ya uçak sayısı ya da uçak tipi acil değiştirilsin ankara cıkışlı anadolujetin bir masası bile yok bir yetkilisi bile yok herkes işletmeden bir haber daha çok mağdur olunur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron kedisi ~ 16 yıl önce
Anadolujet bu beş B-737 400 uçak ile bu tarifeyi uygulamakta zorluk çeker. Gecikmede olur iptalde.Zaten kalitesi düşük bir uygulama birde gecikmelerle yerlerde sürünür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000