21 Şubat 2014, Cuma 22:44:03

MİLLETVEKİLİNİ THY UÇAĞINDAN İNDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR!

AK Parti'den istifa eden bağımsız milletvekili Muhammed Çetin'in THY uçağından indirilmek istendiği iddia edildi. İşte detaylar...
  • Arkadaşlar, burada THY den bahsediyoruz. Adı üstnde "Türk" milletinin milli havayolu..Akpnin ya da birilerinin şahsi şirketideğil. Kendileri ile yollarını ayırdı diye birilerine ayrımcılık uygulanırsa burada böyle bir şeyin kapısı açılır. Alakasız şeyler söyleyenlerin de bir gün akp ile yolları ayrılır ve aynı uygulmaya muhatap olurlarsa zannederim olayın vahametini o zaman anlar bu değerli arkadaşlar..Hem her şey bir tarafa nasıl bir ayrımcılık uygulayabilirsiniz ki? burası iran mı, suriye mi, kuzey kore mi? demokratik bir ülkede böyle bir şey olduğunda en baştakilerden başlayarak sorumlular ya istifa eder, ya da özür dileme erdemi gösterirlerdi..Ama ülkemin haline bak..destek verenler bile olmuş...
  • Az bile yapmislar...
  • Müstahak. ..
  • kimin vekili olduğu belli olmayan şahıs hayırdır? bedava bilet ile uçamadın dimi... bu ülkede yaşamak bazılarına fazlaa
  • Akp havayolları ..
  • Thy artık tum turkiye cumhuriyeti milletvekillerini upgrade etmesin sadece akp milletvekillerini upgrade etsin .
  • Bu vekilin sorunu,THY'nin Asya Bankasından paraları çekmesi olmasın...Haşhaşiler epey kızmışlar anlaşılan...
  • DOGRU DEMISLER:-)) SISTEM ARTIK SIZI TANIMIYOR . SIZ EN IYISI PENSILVANI HAZRETLERINE SÖYLEYIN, KENDILERI BIR BEDDUA EDER YOLUNUZ ACILIR. ISTIFANIZ ISABETLI SON DERECE ISABETLI OLMUS.
  • Adam hala otobuste kalmis. Peron demis...
  • Bu tür seyler yasandikça THY bir dünya markasi olamaz. THY, AKP'nin arka bahçesi mi? Iktidarda kim olursa olsun. AKP, ha CHP ha MHP.. ne fark eder? Is dünyasinda bi tür seyler olmamali, olamaz da. Olursa da imaji kisa sürede yerle bir olur. Bu saatten, AKP adina, devlet kurumlari veyahut THY gibi sirketler, bu tür uygulamalar sürdürürse, sonuçlarina da katlanirlar. Sonra arkadan kimse aglamasin.

Zaman gazetesinin internet sitesindeki habere göre; AK Parti'den istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin, THY uçağından indirilmek isteniyor.

Alınan bilgilere göre,  İslamabad uçağında, çok sayıda boş yer olduğu, pilotun uçmayı kabul ettiği halde koltuk numaralarıyla ilgili bir problemden dolayı milletvekili uçaktan indirilmeye çalışılmış. Sorunun devam ettiği belirtiliyor. Çetin, yaşadığı mağduriyeti twitter hesabından duyurdu.

Üç gündür uçuşlarında zorluklar çıkarıldığını dile getiren Çetin, uçakta boş yerler olduğu halde sürekli olarak ertelendiğini ve uçuş sistemin kendisini vekil olarak tanımadığını söyledi. Uçak kalkmadan uçağı durdurduklarını ve indirilmek istendiğini söyleyen vekil, saatli bir programa gittiğini ve bunun sabote edilmek istenmiş olabileceğini dile getirdi.



MİLLETVEKİLİNİ THY UÇAĞINDAN İNDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

zor ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar, burada THY den bahsediyoruz. Adı üstnde "Türk" milletinin milli havayolu..Akpnin ya da birilerinin şahsi şirketideğil. Kendileri ile yollarını ayırdı diye birilerine ayrımcılık uygulanırsa burada böyle bir şeyin kapısı açılır. Alakasız şeyler söyleyenlerin de bir gün akp ile yolları ayrılır ve aynı uygulmaya muhatap olurlarsa zannederim olayın vahametini o zaman anlar bu değerli arkadaşlar..Hem her şey bir tarafa nasıl bir ayrımcılık uygulayabilirsiniz ki? burası iran mı, suriye mi, kuzey kore mi? demokratik bir ülkede böyle bir şey olduğunda en baştakilerden başlayarak sorumlular ya istifa eder, ya da özür dileme erdemi gösterirlerdi..Ama ülkemin haline bak..destek verenler bile olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Az bile yapmislar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Müstahak. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 10 yıl önce
kimin vekili olduğu belli olmayan şahıs hayırdır? bedava bilet ile uçamadın dimi... bu ülkede yaşamak bazılarına fazlaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Akp havayolları ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy artık tum turkiye cumhuriyeti milletvekillerini upgrade etmesin sadece akp milletvekillerini upgrade etsin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAŞHAŞİ VEKİL ~ 10 yıl önce
Bu vekilin sorunu,THY'nin Asya Bankasından paraları çekmesi olmasın...Haşhaşiler epey kızmışlar anlaşılan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim bu adam ~ 10 yıl önce
DOGRU DEMISLER:-)) SISTEM ARTIK SIZI TANIMIYOR . SIZ EN IYISI PENSILVANI HAZRETLERINE SÖYLEYIN, KENDILERI BIR BEDDUA EDER YOLUNUZ ACILIR. ISTIFANIZ ISABETLI SON DERECE ISABETLI OLMUS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adam hala otobuste kalmis. Peron demis...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@ ~ 10 yıl önce
Bu tür seyler yasandikça THY bir dünya markasi olamaz. THY, AKP'nin arka bahçesi mi? Iktidarda kim olursa olsun. AKP, ha CHP ha MHP.. ne fark eder? Is dünyasinda bi tür seyler olmamali, olamaz da. Olursa da imaji kisa sürede yerle bir olur. Bu saatten, AKP adina, devlet kurumlari veyahut THY gibi sirketler, bu tür uygulamalar sürdürürse, sonuçlarina da katlanirlar. Sonra arkadan kimse aglamasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000