11 Temmuz 2009, Cumartesi 08:02:44

Milletvekilinden ek sefer talebi

AK Parti Milletvekili Tahir Öztürk, Anadolu Jet`in Ankara-Elazığ arasında ek bir sefer daha düzenlemesi için yetkililer ile görüşmeler yaptıklarını, bu konuda gerekli çalışmaların başlatıldığını bildirdi.

Öztürk, havaalanı yeni pistinin hizmete açılmasının ardından uçak seferi sayısını artırmak için girişimlerinin devam ettiğini anımsattı.

Bu girişimler sonucunda ilk olarak THY`nin İstanbul-Elazığ arası ek sefer başlattığını belirten Öztürk, ``THY yetkililerle yaptığımız görüşmelerde Anadolu Jet`in, şehrimize yaptığı sefere ek olarak bir sefer daha düzenlemesini istedik. Yetkililer ile yaptığımız görüşmede yolcu potansiyelini de dikkate alarak Anadolu Jet`in Ankara-Elazığ arasına uygun bir saatte yeni bir sefer düzenlemesi noktasında görüş birliğine vardık. Anadolu Jet, ek sefer için çalışma başlattı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yakın bir süreçte Anadolu Jet`in tarifeli yeni sefer düzenleyeceğine inanıyorum`` ifadelerine yer verdi.

Öztürk, ayrıca Sun Express`in Elazığ-İzmir arasında tarifeli sefer başlatması için de görüşmelerde bulunduklarını, firmanın gerekli çalışmaları yapmasının ardından yolcu potansiyeli doğrultusunda bu seferin yapılmasının da gündemde olduğunu duyurdu.

Milletvekilinden ek sefer talebi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000