24 Ekim 2012, Çarşamba 10:04:57

MİLLERLE ALIŞVERİŞ DE YAPILABİLECEK

Garanti Bankası ve Türk Hava Yolları, Miles&Smiles kredi kartlarına Millerle Alışveriş özelliğini ekledi...
  • senin hesap da tammis ha.... demek ki harcadigin her 250 tl icin 1 tl odul kazaniyon, ne var bunda ki? her iki liraya 1 lira mi olmali alisveris?
  • Boyle soygunculuk mu olur,alis veris yaparken 2 tl icin 1 mil kazaniyoruz,sonra 1 tl icin 125 mil veriyoruz.:);)neremizle gulelim bu vaziyete :)

Bu sayede Miles&Smiles kredi kartı sahipleri, Miles&Smiles Özel Yolcu Programı üye hesabında biriken milleriyle ödül bilet almaya devam ederken, alışveriş de yapabilecek. Uygulama, ilk olarak ATU Duty Free mağazaları, program ortağı Shell istasyonları ve Turkcell İletişim Merkezleri’nde başlayacak. Ardından, mevcut Miles&Smiles özel yolcu programı ortaklarının yanı sıra kredi kartı kullanıcılarının en çok tercih ettiği markaları da kapsayacak şekilde genişleyecek. Böylelikle Miles&Smiles kredi kartı sahipleri, 1 TL için 125 mil harcayarak, en çok tercih edilen markalardan  alışveriş yapabilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Akın, “Türkiye’nin tek gerçek mil programına sahip Miles&Smiles kredi kartı, bugün 400 bini aşkın müşterisiyle alanında lider konumda. Sık seyahat eden yolcuların her türlü ihtiyacını karşılayan Türk Hava Yolları’nın tek ve resmi kredi kartı olan Miles&Smiles, bundan böyle müşterilerimize milleriyle alışveriş yapma imkanını da tanıyacak. Uzun zamandır beklenen yeni hizmetimizin büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Müşterilerimizin seyahat ve alışveriş alışkanlıklarını dikkate alarak, yeni uygulamalar geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Türk Hava Yolları’nın Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu ise “Sadakatin giderek önem kazandığı havacılık sektöründe, Türk Hava Yolları olarak Miles&Smiles Özel Yolcu Programı kapsamında müşteri memnuniyetini yükseltecek bir uygulamayı hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Uygulamayla, Garanti Bankası ile 13 yıldır yürüttüğümüz Miles&Smiles kredi kartı işbirliğinde yeni bir dönem başlatıyoruz. Artık, Miles&Smiles kredi kartı sahipleri, Miles&Smiles üye hesabında biriken millerini alışverişlerde de kullanabilecek. Böylece, üyelerimiz sadece uçuşla ilgili değil, uçuş harici günlük hayatlarında da, Miles&Smiles özel yolcu programını aktif olarak kullanabilecek. Yakın zamanda, üyelerimizin en çok beklediği uygulamalardan biri olan, ödül bilet vergilerinin mille ödenmesi özelliğini de hayata geçireceğiz.” dedi.

MİLLERLE ALIŞVERİŞ DE YAPILABİLECEK

Yorumlar

speedy ~ 11 yıl önce
senin hesap da tammis ha.... demek ki harcadigin her 250 tl icin 1 tl odul kazaniyon, ne var bunda ki? her iki liraya 1 lira mi olmali alisveris?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orly ground ~ 11 yıl önce
Boyle soygunculuk mu olur,alis veris yaparken 2 tl icin 1 mil kazaniyoruz,sonra 1 tl icin 125 mil veriyoruz.:);)neremizle gulelim bu vaziyete :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000