03 Nisan 2013, Çarşamba 12:35:36

MILES&SMILES ORTAKLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Miles&Smiles program ortakları arasına ODEON Tours da katıldı...

Türk Hava Yolları ve Star Alliance üyesi diğer havayolları uçuşlarından, program ortağı otellerde yapılan konaklamalardan, araç kiralama şirketlerinden ve Miles&Smiles kredi kartı ile yapılan harcamalardan mil kazanabilen Miles&Smiles üyeleri,  ODEON Tours’dan yaptıkları her 100 TL'lik alışveriş karşılığında 50 bonus mil kazanacak.

Türk Hava Yolları’nın Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, “Sadakatin giderek önem kazandığı havacılık sektöründe, son yıllarda dünya çapında hızla yükselen grafiğimize paralel olarak Miles&Smiles Özel Yolcu Programı kapsamında da yeni uygulamalar hayata geçirmekte ve farklı sektörlerde yeni işbirlikleri yapmaktayız. Bu kapsamda; Banka, Sigorta, Otel, Araç Kiralama, Sağlık, Transfer ve Teknoloji sektörlerinden sonra Turizm sektöründe de ODEON Tours ile işbirliği başlatarak bir ilki gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Miles&Smiles’ın avantajlarla dolu dünyasına yeni bir sektör daha eklemekten mutluyuz.”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ODEON Tours İşletme Müdürü Akın Aksu, “ODEON Turizm İşletmeciliği A.Ş., Türk Hava Yolları’nın avantajlarla dolu özel yolcu programı Miles&Smiles’ın seyahat acenteliği tarafındaki ilk program ortağı oldu. Söz konusu anlaşma, bu aydan itibaren hayata geçiyor. ODEON Tours, Miles&Smiles Özel Yolcu Programı üyelerine birçok cazip fırsat sunacak. Şu an için 54 ilde 213 acentemiz ve İstanbul’da bir merkez satış ofisimiz bulunuyor. Tatil satın almak için Türkiye’nin dört bir yanındaki acentelerimizden birine gelen müşterilerimiz, ODEON Tours’dan yapacakları 100 TL'lik alışveriş karşılığında 50 bonus mil kazanacaklar. Örneğin, ODEON Tours’dan alınan 2.000 TL'lik bir tatil karşılığında Miles&Smiles’dan tam 1.000 bonus mil kazandırmış olacağız. Tatil ve seyahat hizmetleri konusunda böyle bir fırsatla sektörde bir ilki daha gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu işbirliğimiz sayesinde Miles&Smiles üyelerine çok avantajlı fırsatlar sunmuş olacağız” dedi.

MILES&SMILES ORTAKLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000