06 Mayıs 2014, Salı 09:47:37

MEYDAN KAPANDI THY İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları, Ukrayna'nın Donetsk kentine olan seferlerini iptal etti.
  • Donetsk e 777-300 servisi mi var.??? Putini kizdirsinlar diye Ukraynayi AB ye alacaklar. Türkiye daha çok bekler. Biz de kibrisa Tûrkleri oldürüyorlar diye girdik simdiye kadar Ukraynali askerler 100 tane Rus öldürdü Putin Artik Ecevit gibi girsin ve oralari temizlesin. Bu obamanin ambargosundanda biktik ne bu yahu isine gelmeyene ambargo uyguluyor. Iran küba Suriye Venezuela Kuzey Kore Rusya falan.
  • Dünya lideri ukraynaya da bi el atıversin......
  • ırak libya mısır suriye derken batı ve amerika çirkin yüzünü ukraynada gösterdi çok yazık dünya halkları amerika ve batınınelinde oyuncak olmuş durumda zararı bütün ülkeler çekiyor

THY'nin bugün Ukrayna'nın Donetsk kentine olan seferlerini iptal ettiği duyuruldu. Donetsk meydanının kapalı olması nedeniyle seferlerini iptal eden THY, yolcularını bilgilendirdi.

THY'den yapılan açıklamada:

'Donetsk meydanının gün boyu kapalı olması nedeniyle TK 453 ve TK 545 İstanbul-Donetsk-İstanbul seferleri iptal edilmiştir' ifadeleri kullanıldı.

MEYDAN KAPANDI THY İPTAL ETTİ

Yorumlar

VAY BE ~ 10 yıl önce
Donetsk e 777-300 servisi mi var.??? Putini kizdirsinlar diye Ukraynayi AB ye alacaklar. Türkiye daha çok bekler. Biz de kibrisa Tûrkleri oldürüyorlar diye girdik simdiye kadar Ukraynali askerler 100 tane Rus öldürdü Putin Artik Ecevit gibi girsin ve oralari temizlesin. Bu obamanin ambargosundanda biktik ne bu yahu isine gelmeyene ambargo uyguluyor. Iran küba Suriye Venezuela Kuzey Kore Rusya falan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dünya lideri ukraynaya da bi el atıversin......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
ırak libya mısır suriye derken batı ve amerika çirkin yüzünü ukraynada gösterdi çok yazık dünya halkları amerika ve batınınelinde oyuncak olmuş durumda zararı bütün ülkeler çekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000