07 Mart 2011, Pazartesi 08:28:21

"Mersinlilere bir sürprizimiz var"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, üçüncü köprü, Türk Hava Yolları'nın markalaşması ve yeni havaalanları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
  • Allah aşkına sağlık bakanından bahsetmeyin bana...
  • Oy kokan hareketler bunlar...
  • hakikaten süpriz olurdu:)
  • adananın neyi vardıda ordaki havalimanını kaldırıyorsunuz.gecen yıl aynı havalimanına milyon dolarlık yatırım yapıldı neden peki insanlar vergi veriyor gunu mukurtarıyorlar anlamadım.mersinde yazlıklardan başka bişe yok birde gemi limanı.o limanada ticari mallar geliyor bence bu işte başka bir politika var.
  • bu bakan karadenize hiç bir şey vermedi, bundanda anlaşılacak şey, bu bakan karadenizi hiç sevmiyor, nedenini bilmiyoruz tabii, bari Akdenize birşeyler yapsın
  • evet umarım ilk iniş mersinli bir pilota nasip olur :))) mersine olacak ilk uçuşta da bir mersinli ve bir acenteci olarak ben inmek isterim :)
  • Her zaman derim,sağlık bakanından sonra kabinenin en çalışkan bakanıdır.
  • ya bu kadar gelişme olduğu soylenıyor ama nedense ben memnun olan bır tek kesım goremıyorum herkeş şikayetçi demekki doğru gıden bırsey yok hukumet sadece göz boyamadan başka değil halka yansıyan birşey yok. yoksa hakkari yüksekovaya havalimanı yapsan ne olur yapmasan ne olur sen oraya iş imkanı goturmezsen toprak ağlarındna toprağı halka dağıtmazsan,ordaki petrol kaçakçılığını önleyip benzının verıgısnın 4000 tl altına dusurmeye calısmazsan,ordaki halktan elektrik vergısını ve diğer vergılerı toplamasını yapmazsan bu açtığın havalimanı bana afganistandaki kandaardaki havalimanını andırıyor pilotlerın biran önce havalanmak için can attığı durumu andırdı..kendımde bir uçucu olarak ve afganistana kargo taşıdığım için bu durumu gözlemledim.
  • her nekadar hükemet ile hiçbir görüşüm uyuşmasada gerçekten son bir yıldır mersin yenice arasında demiryolu anlamında anormal derecede bir çalışma var yenicede çok çok çok büyük bir park ve makas sistemi yapılıyor yine tarsusta yine mersindede durum aynı
  • Bir mersinli pilot olarak oraya ilk inisi ben yaparim umarim )))
Ulaştırma Bakanı Yıldırım, 3. köprünün çift katlı olacağını söyledi.Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul’da yapılması planlanan 3. Boğaz Köprüsünü yarın ihaleye çıkaracaklarını belirterek, “Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ulaşım ve iletişim adına neye ihtiyaç varsa ona hizmet verdiklerini belirten Bakan Yıldırım, Türkiye’nin çıkardığı Türk Hava Yolları (THY) “markasının”, bugün Avrupa’nın 4, dünyanın da dokuzuncu büyük şirketi olduğunu söyledi. Yıldırım, “THY artık 950’nin üzerinde ülkeye doğrudan veya dolaylı olarak ulaşabiliyor” dedi. Türkiye’de artık 46 havaalanının faal olduğunu vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu:

Yeni havaalanları gündemde
“Şırnak’a, Bingöl’e, Iğdır’a, Yüksekova’ya havaalanı yapıyoruz. Yine Mersin’e, Çukurova Bölgesel Havaalanı yapıyoruz. Çukurova Bölgesel Havaalanı’nın Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararı dün imzalandı. Ayrıca Mersinlilere bir sürprizimiz var; Yenice bölgesine bir lojistik merkez kuruyoruz.”
"Mersinlilere bir sürprizimiz var"

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Allah aşkına sağlık bakanından bahsetmeyin bana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Oy kokan hareketler bunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hakikaten süpriz olurdu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adananın neyi vardıda ordaki havalimanını kaldırıyorsunuz.gecen yıl aynı havalimanına milyon dolarlık yatırım yapıldı neden peki insanlar vergi veriyor gunu mukurtarıyorlar anlamadım.mersinde yazlıklardan başka bişe yok birde gemi limanı.o limanada ticari mallar geliyor bence bu işte başka bir politika var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu bakan karadenize hiç bir şey vermedi, bundanda anlaşılacak şey, bu bakan karadenizi hiç sevmiyor, nedenini bilmiyoruz tabii, bari Akdenize birşeyler yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet umarım ilk iniş mersinli bir pilota nasip olur :))) mersine olacak ilk uçuşta da bir mersinli ve bir acenteci olarak ben inmek isterim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her zaman derim,sağlık bakanından sonra kabinenin en çalışkan bakanıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya bu kadar gelişme olduğu soylenıyor ama nedense ben memnun olan bır tek kesım goremıyorum herkeş şikayetçi demekki doğru gıden bırsey yok hukumet sadece göz boyamadan başka değil halka yansıyan birşey yok. yoksa hakkari yüksekovaya havalimanı yapsan ne olur yapmasan ne olur sen oraya iş imkanı goturmezsen toprak ağlarındna toprağı halka dağıtmazsan,ordaki petrol kaçakçılığını önleyip benzının verıgısnın 4000 tl altına dusurmeye calısmazsan,ordaki halktan elektrik vergısını ve diğer vergılerı toplamasını yapmazsan bu açtığın havalimanı bana afganistandaki kandaardaki havalimanını andırıyor pilotlerın biran önce havalanmak için can attığı durumu andırdı..kendımde bir uçucu olarak ve afganistana kargo taşıdığım için bu durumu gözlemledim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
her nekadar hükemet ile hiçbir görüşüm uyuşmasada gerçekten son bir yıldır mersin yenice arasında demiryolu anlamında anormal derecede bir çalışma var yenicede çok çok çok büyük bir park ve makas sistemi yapılıyor yine tarsusta yine mersindede durum aynı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir mersinli pilot olarak oraya ilk inisi ben yaparim umarim )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000