04 Mart 2011, Cuma 10:28:35

MELEKLER ŞEHRİNE NE KADARA UÇACAĞIZ?

Türk Hava Yolları, Amerika’da Los Angeles’a ilk uçuşunu gerçekleştirdi...
  • bizler 10 yil oncesini gorduk kac tane ucagimiz vardi kac yere gidiyorduk su an 150nin ustunde ucaklarimiz var ve ucus agi genisletilmis olarak gozler onunde bunu bile bile hala gecmisi ovuyor ve ornek gosteriyorsunuz bundan daha iyisini yapabiliyorsaniz siz gelin ceo olun.
  • Uçaklar modern ama ya zihniyet ? Bulun profesyonel bir CEO bakın sizi nerelere taşır. Bunlarla bu işler olmuyor. Örnek mi ? Sn Cem Kozlu.
  • ermeniler kudursun. yayılıyoruz amerikaya
  • Yolcu sayıları business dahil 150- 160 pax civarında. İleri rezervasyonlar desen rezalet. Bu hat öyle 2-3 saatlik kısa uçuşlara benzemez. Zarar ederse Allahına kadar eder. Bu iş sadece Kobe'yle Mobe'yle de olmaz. Gelir yönetimi otursun adam gibi protokol ücretleri çıkarsın, Pazarlama tarafı da tuzluk gibi oturmayıp Türkiye'deki operatörlere LAX hattı için nasıl gruplar yaptırırlar bu hattı nasıl sattırırla onun derdine düşsün. Öyle reklam yaptık bitti mantığıyla daha çook boş uçar bu hat..
  • Ne ermeniler, ne rumlar ne de içimizdeki irlandalılar bizi durduramaz işde o kadar ThY ile gurur duyuyoruz ne mutlu thy lim diyene Los Anegles herkes ThY DEN söz ediyor, caddelerde panolarda reklamlar ortalığı yıkıyor çatlayın patlayın ortadan ikiye ayrılın. Herkes THY ile uçacak..Modern hem de en modern uçaklarla uçacağız işde o kadar..
  • ilk gun, ucagin ancak yarisi dolmus. umarim hep boyle gitmez. cok iyi bir hat ve iyi pazarlamak lazim.
  • Sanki pahalı gibi. Tüm sezon bu fiyat mı geçerli?
  • Helal olsun THY seni kim tutar bee sağol gerici yobaz olduğun için cumhuriyet tarihinde yapılmayanı 8 yılda yaparak ellerine sağlık,, 65 uçaktan 150 uçağa çıkardığın için binlerce Türk gencine hatta dünya insanına iş, aş, yolcularına ise konfor, güvenli uçuş, Türk mutfağını sunduğun için.. Ne kadar gerici olduğunu bu yolla gösterdiğin için sağol.. Sadece senmi THY 2002 den sonra özel şirketlerede binlerce iş imkanı ve uçak şirketlerini Ticaret odalarında cirolarından dolayı birinci sıraya koyduğun için sağol AKP insanların örümcek kafalarına hitap edemiyorsan ne yapsanda ama bilen bilir senin kıymetini, ben havacı çalışan olarak altı yıldır senin sayende işimi buldum, gerici yobaz AKP sağol desteklerin için.Diklenmeyeceğiz ama dik duracağız
  • Hayırlı olsun.inşallah herzaman dolu gider dolu gelir.Ben kaç yolcuyla gitti kaç yolcuyla döndü talep nasıl aslında onu merak ettim.havacılık camiasından bilen varsa açıklarsa sevinirim.inşallah lufhansa gibi dolu uçar hep.
  • Hayırlı Olsun
Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada; THY, dün 4’üncü uçuş noktası olan Los Angeles’a gerçekleştirdiği ilk uçuşunu kutluyor. Direkt uçuşlar, Los Angeles’dan İstanbul’a Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada 4 sefer Boeing 777-300ER filosu ile gerçekleştirilecek.

Los Angeles uçuşlarının tarifeli uçuş saatleri şöyle olacak;

İstanbul – Los Angeles Kalkış / Varış
Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar 11:10 15:25
Los Angeles – İstanbul Kalkış / Varış
Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar 17:55 17:10 (+1)
(Tüm saatler yereldir.)

Başlayan yeni direkt seferleri kutlamak üzere Türk Hava Yolları, Los Angeles’dan Istanbul’a 30 Nisan 2011 tarihinden önce satın alınan tüm biletler için olağanüstü indirimler uygulayacak. Los Angeles’dan İstanbul’a gidiş-dönüş tüm vergiler dahil 752,00$’dan başlayan fiyatlarla seyahat edilebilecek.

Los Angeles yolcuları, Türk Hava Yolları'nın yeni kabin sınıfı “Comfort Class” ve son teknoloji ile donatılmış Boeing 777-300ER uçakları ile olağanüstü hizmet kalitesini yaşayacaklar. Comfort Class, yolcularına, business sınıfı konforunun lüks ve ekonomi sınıfının hesaplı imkanlarını birlikte sağlamakta. 116 cm’lik (46 inch) diz mesafesi ve 49 cm’lik (19,5 inch) oturma alanına sahip Comfort Class, yolcularına, diğer havayolları ile karşılaştırıldığında mümkün olan en geniş diz ve koltuk alanı sunuyor. Comfort Class’ta her bir koltuk 10,6 inch koldan açılan (in arm) ve üzerinde iPod ya da USB bağlantı noktaları bulunan monitörler ile donatılmıştır. Internet, GSM ve Live TV uygulamaları Comfort Class yolcuları için yakın zamanda hizmete sunulacak.

Türk Hava Yolları ve uçuş tarifeleri ilgili tüm bilgilere www.thy.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.
MELEKLER ŞEHRİNE NE KADARA UÇACAĞIZ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
bizler 10 yil oncesini gorduk kac tane ucagimiz vardi kac yere gidiyorduk su an 150nin ustunde ucaklarimiz var ve ucus agi genisletilmis olarak gozler onunde bunu bile bile hala gecmisi ovuyor ve ornek gosteriyorsunuz bundan daha iyisini yapabiliyorsaniz siz gelin ceo olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçaklar modern ama ya zihniyet ? Bulun profesyonel bir CEO bakın sizi nerelere taşır. Bunlarla bu işler olmuyor. Örnek mi ? Sn Cem Kozlu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ermeniler kudursun. yayılıyoruz amerikaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yolcu sayıları business dahil 150- 160 pax civarında. İleri rezervasyonlar desen rezalet. Bu hat öyle 2-3 saatlik kısa uçuşlara benzemez. Zarar ederse Allahına kadar eder. Bu iş sadece Kobe'yle Mobe'yle de olmaz. Gelir yönetimi otursun adam gibi protokol ücretleri çıkarsın, Pazarlama tarafı da tuzluk gibi oturmayıp Türkiye'deki operatörlere LAX hattı için nasıl gruplar yaptırırlar bu hattı nasıl sattırırla onun derdine düşsün. Öyle reklam yaptık bitti mantığıyla daha çook boş uçar bu hat..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne ermeniler, ne rumlar ne de içimizdeki irlandalılar bizi durduramaz işde o kadar ThY ile gurur duyuyoruz ne mutlu thy lim diyene Los Anegles herkes ThY DEN söz ediyor, caddelerde panolarda reklamlar ortalığı yıkıyor çatlayın patlayın ortadan ikiye ayrılın. Herkes THY ile uçacak..Modern hem de en modern uçaklarla uçacağız işde o kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ilk gun, ucagin ancak yarisi dolmus. umarim hep boyle gitmez. cok iyi bir hat ve iyi pazarlamak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sanki pahalı gibi. Tüm sezon bu fiyat mı geçerli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Helal olsun THY seni kim tutar bee sağol gerici yobaz olduğun için cumhuriyet tarihinde yapılmayanı 8 yılda yaparak ellerine sağlık,, 65 uçaktan 150 uçağa çıkardığın için binlerce Türk gencine hatta dünya insanına iş, aş, yolcularına ise konfor, güvenli uçuş, Türk mutfağını sunduğun için.. Ne kadar gerici olduğunu bu yolla gösterdiğin için sağol.. Sadece senmi THY 2002 den sonra özel şirketlerede binlerce iş imkanı ve uçak şirketlerini Ticaret odalarında cirolarından dolayı birinci sıraya koyduğun için sağol AKP insanların örümcek kafalarına hitap edemiyorsan ne yapsanda ama bilen bilir senin kıymetini, ben havacı çalışan olarak altı yıldır senin sayende işimi buldum, gerici yobaz AKP sağol desteklerin için.Diklenmeyeceğiz ama dik duracağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayırlı olsun.inşallah herzaman dolu gider dolu gelir.Ben kaç yolcuyla gitti kaç yolcuyla döndü talep nasıl aslında onu merak ettim.havacılık camiasından bilen varsa açıklarsa sevinirim.inşallah lufhansa gibi dolu uçar hep.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayırlı Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000