29 Aralık 2012, Cumartesi 22:09:54

MEHMETÇİK İLK UÇUŞUNU BUGÜN YAPTI

MİLLİ Savunma Bakanlığı ile Türk Hava Yolları (THY) arasında imzalanan protokol gereği, Amasya’da acemi görevlerini tamamlayan 161 er, Merzifon Havaalanı’ndan yeni birliklerine katılmak üzere THY ile Kars’a gitti.
  • askerleri polisi doktor dağda bayırda şehirde ovada terörist avlar öldürür şehit eder, terhis olan askeri konvoylar bombalanır silahsız askerler ölür. çare olarak yurt içinde karayolu ile asker sevkiyatını başaramayacağını anlayan iktidar son çare uçakla asker sevkiyatı yapıyor, bunu da halka yaranmak için sanki hizmet amacı ile yapıyormuş gibi lanse edip kendi eliyle duyurusunu yapıyor... GEL DE BUNLARI KINAMA 30 Aralık 2012, Pazar 17:08:45 YAZANA ANLAT. ARKADAŞIM ŞAKAMISIN? SAFMISIN? DÜNYAYI GEÇ ÜLKEDENDEMİ HABERİN YOK SENİN? NEDEN YAŞIYORSUN? SORUMLULAR ANKARADA ARKADAŞIM ŞAKAMISIN SEN?
  • Uçak 777 değil. Resim alakasız. Muhtemelen A320 veya 321'dir.
  • Yazik.. gercekten cok yazik. Insanlarin hayatiyla oynamak bu kadar mi ucuz olmaya basladi? Bu ucuslar niye yapiliyor? Güvenlik icin. Peki siz ne yapiyorsunuz? Iki üc gün icinde Merzifon'dan 1200 asker sevkiyati olacakmis. Vay be. Davullu zurnali gönderin, gazetelere verin bari. Teröristler gelsin vursun ucagi. Ondan sonra sorumluyu ara. Sorumlu mu olmak icin araniyorsunuz ey Airporthaber yetkilileri!!!
  • bayan kabin memuru olmuyormuş bu seferlerde neden anlamadım.
  • Güvenliğimizi sağlayacak askerlerimizin yolda güvenliğini sağlayamadığımız için havayolu ile gönderiyoruz. Vatandaşımızın güvenliğini siz düşünün .Usta işi bu olsa gerek
  • Merzifon'dan Kars'a 777 mi kalkmış?

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın katıldığı protokolle er ve erbaşların sivil havayolları ile taşınmasını kapsayan protokol gereği, bugün Amasya’da acemi görevlerini tamamlayarak usta birliklerine teslim olacak 161 er, Merzifon Havaalanı’ndan THY uçağı ile Kars’a gönderildi.

Ücretsiz olarak Kars’a gönderilen askerlerden bazılarına uçak korkusu nedeniyle sakinleştirici iğne yapıldı.

Merzifon’dan üç gün içinde bin 200 askerin THY uçağı ile usta birliklerine sevkiyatlarının yapılacağı belirtildi.

MEHMETÇİK İLK UÇUŞUNU BUGÜN YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

prometheus ~ 11 yıl önce
askerleri polisi doktor dağda bayırda şehirde ovada terörist avlar öldürür şehit eder, terhis olan askeri konvoylar bombalanır silahsız askerler ölür. çare olarak yurt içinde karayolu ile asker sevkiyatını başaramayacağını anlayan iktidar son çare uçakla asker sevkiyatı yapıyor, bunu da halka yaranmak için sanki hizmet amacı ile yapıyormuş gibi lanse edip kendi eliyle duyurusunu yapıyor... GEL DE BUNLARI KINAMA 30 Aralık 2012, Pazar 17:08:45 YAZANA ANLAT. ARKADAŞIM ŞAKAMISIN? SAFMISIN? DÜNYAYI GEÇ ÜLKEDENDEMİ HABERİN YOK SENİN? NEDEN YAŞIYORSUN? SORUMLULAR ANKARADA ARKADAŞIM ŞAKAMISIN SEN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih Kü ~ 11 yıl önce
Uçak 777 değil. Resim alakasız. Muhtemelen A320 veya 321'dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KINAMA ~ 11 yıl önce
Yazik.. gercekten cok yazik. Insanlarin hayatiyla oynamak bu kadar mi ucuz olmaya basladi? Bu ucuslar niye yapiliyor? Güvenlik icin. Peki siz ne yapiyorsunuz? Iki üc gün icinde Merzifon'dan 1200 asker sevkiyati olacakmis. Vay be. Davullu zurnali gönderin, gazetelere verin bari. Teröristler gelsin vursun ucagi. Ondan sonra sorumluyu ara. Sorumlu mu olmak icin araniyorsunuz ey Airporthaber yetkilileri!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 11 yıl önce
bayan kabin memuru olmuyormuş bu seferlerde neden anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güri ~ 11 yıl önce
biraz daha düşünürsen neden olmadığını anlayabilirsin
Güvenlik ~ 11 yıl önce
Güvenliğimizi sağlayacak askerlerimizin yolda güvenliğini sağlayamadığımız için havayolu ile gönderiyoruz. Vatandaşımızın güvenliğini siz düşünün .Usta işi bu olsa gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
her asker ~ 11 yıl önce
her askere giden senin guvenligini mi sagliyor? Guldurme adami. Bizim bu kadar askere bakacak paramiz yok. Zaten hepsi sefil yasiyor. Bunlar reklam. Tum askerleri ucakla sevk edemezler. Buna gucleri yetmez. Reklam bunlar. Belirli merkezlerde belirli donemlerde gostermelik apilacaktir. Turkiye'de kac kisinin silah altinda oldugu bile belli degil. Rakamlari sakliyorlar. Cunku hizmetci lazim.
777 ~ 11 yıl önce
Merzifon'dan Kars'a 777 mi kalkmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 11 yıl önce
777 nereden çıktı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000