19 Nisan 2009, Pazar 07:41:38

Malta'ya vize almak artık kolay

2007 yılında kurulan DEİK Türk-Malta İş Konseyi ikili ülke ilişkilerinde çalışmalarına hızlı başladı.
  • Bu Laleli'nin Thy'den kuyruk acısı var herhalde hehehe
  • UÇAN EŞEĞİN RÜYASINDA GÖRECEĞİ YER DİYEREK YORUMDA BULUNAN SAYGIDEĞER YORUMCUYA TAVSİYEM FAZLA UYUMAMASI.EĞER UÇMAKTAN YORULUPTA UYKUYA DALARSADA BARİ SÜRESİNİ FAZLA UZUN TUTMASIN!ZİRA MALTA KÜÇÜK BİR ÜLKE.ORAYI GÖREYİM DERKEN UYKUNUN SONU AKDENİZİN SULARINDA BİTEBİLİR!GERÇİ ATLAR KADAR OLMASADA EŞEKLER DE BİRAZ YÜZER AMA HEM UÇMAK HEM YÜZMEK ZOR ZANAAT!
  • "Uçan eşek"in rüyasında göreceği yerlerden biri daha... :D

THY ile yapılan görüşmelerin ardından, geçtiğimiz yaz başlayan ortak uçuş seferleriyle birlikte iki ülke arasındaki uçuş sayısı da ivme kazandı.

Konu hakkında bilgi veren DEİK/Türk-Malta İş Konseyi Başkanı Halis Çakmak, vizeden önce Türkiye ve Malta arasında kayda değer bir trafik olduğunu belirterek, “Ancak, vize alamamak büyük sıkıntı yaratıyordu. Şimdi bunlar çözüldü. Artık üç iş günü içinde Malta vizesi alınabiliyor” dedi.

Malta'ya vize almak artık kolay

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu Laleli'nin Thy'den kuyruk acısı var herhalde hehehe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
UÇAN EŞEĞİN RÜYASINDA GÖRECEĞİ YER DİYEREK YORUMDA BULUNAN SAYGIDEĞER YORUMCUYA TAVSİYEM FAZLA UYUMAMASI.EĞER UÇMAKTAN YORULUPTA UYKUYA DALARSADA BARİ SÜRESİNİ FAZLA UZUN TUTMASIN!ZİRA MALTA KÜÇÜK BİR ÜLKE.ORAYI GÖREYİM DERKEN UYKUNUN SONU AKDENİZİN SULARINDA BİTEBİLİR!GERÇİ ATLAR KADAR OLMASADA EŞEKLER DE BİRAZ YÜZER AMA HEM UÇMAK HEM YÜZMEK ZOR ZANAAT!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Uçan eşek"in rüyasında göreceği yerlerden biri daha... :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000