21 Aralık 2014, Pazar 08:05:46

MALİYE BAKANI'NDAN TC-TUR YANITI

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanlığına alınan uçağın 185 milyon dolara alındığını, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın sigortasının yapılmadığını bildirdi.
  • Bu ucak en azından 1 yıl önce alınmıstır?? Soru neden lease back yapılmadı? Neden satın alındı ? THY üzerinden alınsaydı iyi olmasmıydı her ne ise kolay gelsin
  • türkiye ürettiği pamuklu ürünlerin ham maddesi olan pamuk ithalatı için 10 yılda 14 milyar dolar ödemiştir. bunun %50 si amerika dan, %40 ı ise yunanistandan olmuştur. söylemek istediğim şu, milletin giydiği atlet ve külotun ham maddesi için bile dışa bağımlı hale gelmişsin, daha uçak konuşuyorsun, osmanlı hayali kuruyorsun, buğday örneği de olabilirdi ama bu günün önemine binaen daha anlaşılabilir.
  • camaroth ne kullaniyorsun bizede soyle her haberin altinda seffafmis gibi yanli yorumlarinla bitiyorsun sıktın
  • Ortalama 10-15 bin maaş alıp hala bu kişileri eleştirebiliyorsunuz ya sizi gerçekten anlamıyorum.Hakaret vari yazmak istemiyorum ama lütfen biraz daha geniş çaplı düşünün. Bir yunanlı, israilli gibi düşünmeyi bırakında atalarınız olan osmanlı gibi düşünün ve destek verin demiyorum köstek olmayın yeter. Haaaa! istediğinizi yapın bu yoldan bizi alıkoyamayacaksınız zaten de ... İş işten geçtikten sonra refaha büyük güç olduktan sonra kıymet bileceksiniz ona yanarım... Neyse bencil kafatasçı arkadaşlarım sektör sizin elinizde değil artık bu yüzden kaygınız bunun farkındayız.
  • net hatırlarım rahmetli Turgut özel da özel uçak aldığında çıldıranlar oldu.. neden alınmasın anlamıyorum, yurt dışı ülkelerine seyahatler oluyor adam gibi gitmek var nedir sıkıntı anlamıyorum. muhalefet lideri kılıcdaroğlu yeni genel başkan olunca hemen altına son model audi a 8 çekti eski genel başkanın aracı mercedese binmem dedi bizde yedik sonra etro gömlek giydi 700 milyonluk onu da yedik yok ya..akrabalarını ssk ya yerleştirmiş onu da yedik herşey ortada net olarak.
  • Gel ben senin zamanını veririm bizim SİVASTA çok:)sizin gibilerin tek yaptığı farkında olmadan ıngiliz zihniyetine piiyon olmak.SİRF MÜSLÜMAN OLDUĞU İCİN KAFİRE BOYUN EGMEDİGİ İCİN ECDADİMİZA YANİ OSMANLIYA GERİ DONECEGİMİZ İCİN BUTUN BU ABARTİLAR.HA ŞUNUDA SOYLİM BİZ yani ÖZÜNE DONEN GERCEK MİLLETE KALMİS İSTEDİĞİNI IKTİDAR YAPMAK
  • Helal REİSİ CUMHURMUZA arkandayiz UZUN ADAM ,sen dik durmaya devam et en kral uçağı alırız sana HAMDOLSUN ÖLÜMDEN BASKA HERSEYE GÜCÜMÜZ YETER İLAHİ RİZA DAHİLİNDE
  • Siz cumhurbaşkanınıza a-380 alın , o Aksaray'ı yıkıp yerine sırçadan hatta o da yetmez altından bir saray daha yaptırın. O Karaman'da kömür madeninde şehit olan işçinin babası ayağında delik gıslavetle gezsin , siz kendiniz öğle yemeklerinizi iki liralık ekmek arası tavuk dönerle geçiştirin. Yeterki cumhurbaşkanınız lüks içinde yaşasın.
  • Saray ve uçak konusu baydi. Benim paramla diye lafa başlanmasi artık mide bulantısı yaptı. O ucak 20 yıl saray 80 yıl kullanılacak. Biraz rahatlayin ne Peçe ne fes gitmeyeceksiniz.
  • Ulkenin 110'u% arkanizdayiz. Airbus 4500 alinsin.

Maliye Bakanı, Genel Kurul’da 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı’nın 10. Maddesi üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Genel Kurul’da milletvekilleri, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın seçilmesinden hemen sonra tahsis edilen uçak hangi bütçeden kaç paraya alındı?” diye sordu. Vekiller, Cumhurbaşkanlığı Sarayına sigorta yaptırılıp yaptırılmadığı sorusunu da yöneltti.

Maliye Bakanı, Cumhurbaşkanlığına alınan uçağın 185 milyon dolara alındığını belirterek, “Alınan uçak 185 milyon dolara alınmıştır. THY tarafından satın alındı, daha sonra devlete, THY buradan herhangi bir zarar etmeyecek belki de üzerine karını koyup verecektir” derken, “Başbakanlık para ödeyecek” dedi. (Gerçekgündem)

MALİYE BAKANI'NDAN TC-TUR YANITI

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu ucak en azından 1 yıl önce alınmıstır?? Soru neden lease back yapılmadı? Neden satın alındı ? THY üzerinden alınsaydı iyi olmasmıydı her ne ise kolay gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pamuk ~ 9 yıl önce
türkiye ürettiği pamuklu ürünlerin ham maddesi olan pamuk ithalatı için 10 yılda 14 milyar dolar ödemiştir. bunun %50 si amerika dan, %40 ı ise yunanistandan olmuştur. söylemek istediğim şu, milletin giydiği atlet ve külotun ham maddesi için bile dışa bağımlı hale gelmişsin, daha uçak konuşuyorsun, osmanlı hayali kuruyorsun, buğday örneği de olabilirdi ama bu günün önemine binaen daha anlaşılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
camaroth ne kullaniyorsun bizede soyle her haberin altinda seffafmis gibi yanli yorumlarinla bitiyorsun sıktın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sektörtehlikede ~ 9 yıl önce
Ortalama 10-15 bin maaş alıp hala bu kişileri eleştirebiliyorsunuz ya sizi gerçekten anlamıyorum.Hakaret vari yazmak istemiyorum ama lütfen biraz daha geniş çaplı düşünün. Bir yunanlı, israilli gibi düşünmeyi bırakında atalarınız olan osmanlı gibi düşünün ve destek verin demiyorum köstek olmayın yeter. Haaaa! istediğinizi yapın bu yoldan bizi alıkoyamayacaksınız zaten de ... İş işten geçtikten sonra refaha büyük güç olduktan sonra kıymet bileceksiniz ona yanarım... Neyse bencil kafatasçı arkadaşlarım sektör sizin elinizde değil artık bu yüzden kaygınız bunun farkındayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
net hatırlarım rahmetli Turgut özel da özel uçak aldığında çıldıranlar oldu.. neden alınmasın anlamıyorum, yurt dışı ülkelerine seyahatler oluyor adam gibi gitmek var nedir sıkıntı anlamıyorum. muhalefet lideri kılıcdaroğlu yeni genel başkan olunca hemen altına son model audi a 8 çekti eski genel başkanın aracı mercedese binmem dedi bizde yedik sonra etro gömlek giydi 700 milyonluk onu da yedik yok ya..akrabalarını ssk ya yerleştirmiş onu da yedik herşey ortada net olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SORU YA CEVAP ~ 9 yıl önce
Gel ben senin zamanını veririm bizim SİVASTA çok:)sizin gibilerin tek yaptığı farkında olmadan ıngiliz zihniyetine piiyon olmak.SİRF MÜSLÜMAN OLDUĞU İCİN KAFİRE BOYUN EGMEDİGİ İCİN ECDADİMİZA YANİ OSMANLIYA GERİ DONECEGİMİZ İCİN BUTUN BU ABARTİLAR.HA ŞUNUDA SOYLİM BİZ yani ÖZÜNE DONEN GERCEK MİLLETE KALMİS İSTEDİĞİNI IKTİDAR YAPMAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 9 yıl önce
Bu saçmalığınıza Osmanlı özentiliğinize cevap yazacağım, ama ne yazdığınızı imla ve anlatım hatalarından dolayı anlayamadım. Fakat şu kadarını söyleyeyim Osmanlı özentisi olmak, kafasını kuma görerek gerçekleri göremeyen kuştan fazla değildir. Bırakın bu Osmanlı zırvalarını da, gerçekleri görün....haa tabi...kafanızı gömdüğünüz kumdan çıkarabilirseniz.
Uyan ~ 9 yıl önce
ve tarih kitaplarını bir daha oku istersen. Osmanlı diye göklere çıkardığın ecdadın ülkeyi kafire teslim etmişti, sarayını, kayığını, makam at arabasını, kendi saltanatını korumak için. Son ecdad başı Vahdettin de, işbirlikçisi olduğu ve Osmanlı'yı bölüp darmadağın eden İngiliz'lerin gemisi ile tüymüştü. Sonra bugün adını silmek amacıyla kapatmayı planladığınız havaalanına ismi verilen kişi ve arkadaşları halkı ile birlik olup kafirleri kovup son kalanları da denize dökmüştü, sen özgür doğ, kafir doğma müslüman doğ, orucunu tut, ezanını rahatça oku, namazını özgürce kıl diye. Sonra tekke'den başka hiçbir şey yapılmamış ülkeni sanayileştirmiş, kalkındırmıştı ülkenin gelecek nesilleri, çocukları ekonomik özgürlüğünü kazansın, kafire bir daha mahkum olmasın diye. Şimdi tekrar düşün bu güzel insanların yaptıklarını inkar edip, senin geleceğini kafirlere satmış olan Osmanlı'ya dönmeyi.
ADAMIN DIBI DIBI ~ 9 yıl önce
Helal REİSİ CUMHURMUZA arkandayiz UZUN ADAM ,sen dik durmaya devam et en kral uçağı alırız sana HAMDOLSUN ÖLÜMDEN BASKA HERSEYE GÜCÜMÜZ YETER İLAHİ RİZA DAHİLİNDE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Siz cumhurbaşkanınıza a-380 alın , o Aksaray'ı yıkıp yerine sırçadan hatta o da yetmez altından bir saray daha yaptırın. O Karaman'da kömür madeninde şehit olan işçinin babası ayağında delik gıslavetle gezsin , siz kendiniz öğle yemeklerinizi iki liralık ekmek arası tavuk dönerle geçiştirin. Yeterki cumhurbaşkanınız lüks içinde yaşasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
umrunda mı ~ 9 yıl önce
Merak ediyorum bu bahsettiklerin gerçekten umurunda mı ? Kusura bakma ama hiç öyle olduğunuzu düşünmüyorum
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Saray ve uçak konusu baydi. Benim paramla diye lafa başlanmasi artık mide bulantısı yaptı. O ucak 20 yıl saray 80 yıl kullanılacak. Biraz rahatlayin ne Peçe ne fes gitmeyeceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ulkenin 110'u% arkanizdayiz. Airbus 4500 alinsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000