14 Ekim 2009, Çarşamba 14:57:41

Malatya'dan ilk uçuş!

AKP Milletvekili Öznur Çalık, bu yıl hacca gidecek olan hacı adaylarının Malatya Erhaç Havaalanı'ndan bu uçuşu gerçekleştireceklerini, ilk uçuşun 26 Ekim'de yapılacağını söyledi...
  • yakısır guzel malatyamım guzel ınsanlarına malatya da olmasakta her zaman malatya için çalışırız çalışacagız...
  • öznur hanım yakında elazığa malatyadan farklı antalya ve izmir başlıyor .. artık malatya geri kalmasın diye bir havayolu şirketi kurarsınız bu arada elazığdanda başlıyor haz seferleri:))
  • özellikle milletvekillerinin uğraşları, dhmi nin hassasiyeti sonucu bu kadar kısa sürede bitti taksi yolu... helal olsun yapanlara
  • Sayın Çalık bütün icraatlarını sanki Elazığlılara nispet yapar gibi yürütüyor. Elazığla ilgili ne gibi bir çalışma başlayacak olsa, Öznur Hanım hemen sahneye çıkıyor ve Malatya için bu icraatı gerçekleştirerek Elazığın önünü kesmek istiyor. Hac uçuşları Elazığdan yapılacak deniliyordu. Ama görünüyor ki bu fırsatı da Elazığ Malatyaya kaptıracak. Ama Öznur Hanımı tebrik etmek lazım. Bütün suç bizim beceriksiz Elazığ milletvekillerinde. Öznur Hanım 5 Elazığlı milletvekilinin yaptığı icratdan fazla icraat yapıyor. Keşke bizim de Öznur Hanım gibi bir milletvekilimiz olsa idi. Ama bu Elazığın kaderi. Beceriksiz milletvekilirini Meclise göndermekte üzrimize yok. İnşallah bu zinciri kırar bir gün Elazığımız.

Çalık'ın sekreteryasından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Bu yıl Hacca gidecek olan hacı adayları ilk kez gerçekleşecek düzenlemeyle Malatya Erhaç Havalimanından Hac uçuşlarını gerçekleştirecekler. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Malatya Milletvekili Öznur Çalık ilgili kurumlar nezdinde gerçekleştirdikleri takiplere atıfta bulunarak “26 Ekim 2009 tarihinde Hacılarımızı ilk kez hacca Malatyadan uğurlamanın duygusal atmosferini yaşayacağız. Türk Hava Yolları, Devlet Hava Meydanları, Diyanet İşleri Başkanlığı nezdinde gerçekleştirdiğimiz temaslar ve görüşmelerin olumlu sonuçlanması bizi son derece mutlu etmiştir.” dedi.

Hac uçuşlarının Malatya’dan yapılabilmesine olanak sağlayan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Öznur Çalık, Malatya Erhaç Havalimanı Pistinin LCN değerinin 50 olması sebebiyle daha fazla yolcu kapasiteli büyük uçakların piste iniş kalkış yapması mümkün olamadığının ancak yapılan çalışmalarla bu LCN değerinin yükseltildiğini ve pistin yeni LCN değeri ile Hac uçuşlarına elverişli hale getirildiğini belirtti.

Hac ibadeti yapacak olan vatandaşlarımızın bu kutsal yolculuğa memleketlerinden gidecek olmasının son derece mutluluk ve gurur verici bir gelişme olduğunu belirten Öznur Çalık “Bu vesileyle THY Genel Müdür Yardımcısı Sayın Hamdi Topçu, Diyanet İşleri Başkanlığının bağlı olduğu Devlet Bakanımız Sayın Faruk Çelik ve DHMİ Genel Müdürümüz Sayın Orhan Birdal, Diyanet İşleri Başkanımız, emeği geçen milletvekillerimiz ve tüm yetkililerimize teşekkürlerimi sunuyor, Malatyalı Hacılarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti. "

Malatya'dan ilk uçuş!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
yakısır guzel malatyamım guzel ınsanlarına malatya da olmasakta her zaman malatya için çalışırız çalışacagız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
öznur hanım yakında elazığa malatyadan farklı antalya ve izmir başlıyor .. artık malatya geri kalmasın diye bir havayolu şirketi kurarsınız bu arada elazığdanda başlıyor haz seferleri:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
özellikle milletvekillerinin uğraşları, dhmi nin hassasiyeti sonucu bu kadar kısa sürede bitti taksi yolu... helal olsun yapanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Çalık bütün icraatlarını sanki Elazığlılara nispet yapar gibi yürütüyor. Elazığla ilgili ne gibi bir çalışma başlayacak olsa, Öznur Hanım hemen sahneye çıkıyor ve Malatya için bu icraatı gerçekleştirerek Elazığın önünü kesmek istiyor. Hac uçuşları Elazığdan yapılacak deniliyordu. Ama görünüyor ki bu fırsatı da Elazığ Malatyaya kaptıracak. Ama Öznur Hanımı tebrik etmek lazım. Bütün suç bizim beceriksiz Elazığ milletvekillerinde. Öznur Hanım 5 Elazığlı milletvekilinin yaptığı icratdan fazla icraat yapıyor. Keşke bizim de Öznur Hanım gibi bir milletvekilimiz olsa idi. Ama bu Elazığın kaderi. Beceriksiz milletvekilirini Meclise göndermekte üzrimize yok. İnşallah bu zinciri kırar bir gün Elazığımız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000