02 Haziran 2012, Cumartesi 18:14:38

MADEN İŞÇİLERİ THY'Yİ PROTESTO ETTİ

Türk İş Sendikası’na bağlı maden işçileri Milas-Bodrum Havalimanı’nda Türk Hava Yolları’ndaki işten çıkarmalarla ilgili eylem yaptı...
  • Kim gelsin yerine? Ardesenli mi? Cayelili mi? Gindogdulu mu?
  • acaba işini kaybeden insanlarla ilgili sendika hiç sorumluluk duymuyor mu? sonucun ne olacağı belli olduğu halde piyon gibi ileri sürdüğü insanlar şimdi ne olacak? sendikanın da kendini sorgulaması şart olmuştur.
  • Eeee...buda bitti...sendika masadan kalksin aramizdan temsilci secelim...yonetimle goruselim..
  • YÜZ KARASI DEĞİL KÖMÜR KARASI BÖYLE KAZANILIR EKMEK PARASI,TÜM MADENCİLERİMİZE SAYGI VE SEVGİLERİMİZLE
  • Arkadaslar bılıyorsunuz yasadıgımız gergin gunlerin ardından bizi o veya bu sekilde bekleyen bir TİS süreci var.yasa şuanda onaylamıs oldugundan dolayı bu donem cok zor gececek ve hatta kazanılmıs haklarımızın buyuk bır bolumunu kaybedecegız.Malumunuz isveren eline buyuk bir koz gecirdi ve bu kozu yıllardır kendısıne sılah olarak kulanan meydanlarda turlu hakaretler eden yıllardır kavgalı oldugu bu sendıka yonetımıne karsı kullanacak olması asıkar.Bu durumda cagrımı tekrarlıyorum acilen sendıkada yonetımı uzaklastırılıp yenı bır krız yonetımı kurmak zorundayız.bunun icin ne yapmamız gerekıyorsa bırılerının bize on ayak olması lazım.lutfen konu hakkında goruz bıldırın.
  • Bir k/m olarak suclamayi kabul etmiyorum. Bizim icin insan insandir. Kimseyi dini, dili, irki, rengi ya da maddi gelir seviyesine gore ayirmiyoruz. Zaten bu tur insanlar bu isi yapamaz
  • aşağıladıkları? gocunmuşsun :) karaya AK diyenlerden, faşizme ileri demokrasi diye bahsedenlerden doğru söylemelerini beklemek sanırım saflık olacak.
  • yahu siz hala Metin Külünk abi sayfasından yorum yapmaya bıkmadınız mı? Kaptanları kabin memurlarıyla karşı karşıya getirmeye. çalışanları sendika ile karşı karşıya getirmeye çalışan zavallkı ve utanmaz çabalarınız ancak THY işvereni tarafından kabul görür. Oda paranızı, mamanızı verdiği sürece....Havacılık iş kolu hakkında zerre kadar bilgisi olmayan sizler sadaka kültürü ile yoğrulduğunuzdan Emek mücadelesi, çalışanların hakları, sendika, sendikal mücadele gibi konulardan anlamazsınız. Ufkunuz, aldığınız sadaka , mama kadardır. Defolun Metin KÜLÜNK abinizin yanına sığınma sadakacılar..Hava iş kolundan elinizi ayağını çekin..THY işvereninin Metin Külünk abinize yasa siparişi vermesi gibi size de airport ve airkuleye saçma sapan işçi , emek düşmenı yorumlar yazma siparişi mi verdi..THY çalışanlarının mücadelesini beğenmiyorsanız elnizi ayağını çekin buralardan sadakalarınızı başka yerlerden elde edin. Kahrolsun sadakacı yalakalar!!!
  • Yorumlarini okusalar ohhhh iyiki atılmışlar derler
  • bence yazılanları önemseyerek okuyorlar ve emekçinin yanında olmayan densizlere cevap olsun diye destek veriyorlar. o densizler yorumlarının ne anlama geldiğini bile bilmeden düşünme yoksunu halleriyle yazıyorken cevap olsun diye destekliyorlar.asıl emekçiyi aşagılayanlara inat

Türkiye Maden İş Sendikası Yatağan Şubesi, Tes İş Sendikası Yatağan Şubesi, Tez-Koop-İş Sendikası Muğla Şubesi, Belediye-İş Sendikası Muğla Şubesi, Toley-İş Sendikası Marmaris Şubesi, Harb-İş Sendikası Marmaris Temsilciliği, Yol-İş Sendikası Muğla Temsilciliği 1 ve 2 Nolu Şubeleri, Sağlık-İş Sendikası Muğla Temsilciliği, Haber-İş Sendikası Muğla Temsilciği Milas-Bodrum Havalimanı’nda Türk Hava Yolları şirketindeki işten çıkarmalarla ilgili eylem yaptı.

Türk İş Muğla İl Temsilcisi Süleyman Girgin, havacılık sektöründe grev yapılmasını yasaklayan düzenlemenin cumhurbaşkanı tarafından veto edilmesinin beklendiğini ifade ederek; “Hava yolu emekçileri demokrasiye sahip çıkmışlardır, demokratik haklarına sahip çıkmışlardır, grev haklarına sahip çıkmışlardır. Bu nedenle işten çıkartılmaları kabul edilemez.” dedi.

Sendika üyelerinin sloganlarıyla kesilen açıklama, olaysız biçimde son buldu.

MADEN İŞÇİLERİ THY'Yİ PROTESTO ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Sendika kalksin diyene ~ 12 yıl önce
Kim gelsin yerine? Ardesenli mi? Cayelili mi? Gindogdulu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aklın yolu ~ 12 yıl önce
acaba işini kaybeden insanlarla ilgili sendika hiç sorumluluk duymuyor mu? sonucun ne olacağı belli olduğu halde piyon gibi ileri sürdüğü insanlar şimdi ne olacak? sendikanın da kendini sorgulaması şart olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ruzgari..... ~ 12 yıl önce
Eeee...buda bitti...sendika masadan kalksin aramizdan temsilci secelim...yonetimle goruselim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MADENCİLERİMİZ ~ 12 yıl önce
YÜZ KARASI DEĞİL KÖMÜR KARASI BÖYLE KAZANILIR EKMEK PARASI,TÜM MADENCİLERİMİZE SAYGI VE SEVGİLERİMİZLE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tum tk lılara ~ 12 yıl önce
Arkadaslar bılıyorsunuz yasadıgımız gergin gunlerin ardından bizi o veya bu sekilde bekleyen bir TİS süreci var.yasa şuanda onaylamıs oldugundan dolayı bu donem cok zor gececek ve hatta kazanılmıs haklarımızın buyuk bır bolumunu kaybedecegız.Malumunuz isveren eline buyuk bir koz gecirdi ve bu kozu yıllardır kendısıne sılah olarak kulanan meydanlarda turlu hakaretler eden yıllardır kavgalı oldugu bu sendıka yonetımıne karsı kullanacak olması asıkar.Bu durumda cagrımı tekrarlıyorum acilen sendıkada yonetımı uzaklastırılıp yenı bır krız yonetımı kurmak zorundayız.bunun icin ne yapmamız gerekıyorsa bırılerının bize on ayak olması lazım.lutfen konu hakkında goruz bıldırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Skywalker ~ 12 yıl önce
Bir k/m olarak suclamayi kabul etmiyorum. Bizim icin insan insandir. Kimseyi dini, dili, irki, rengi ya da maddi gelir seviyesine gore ayirmiyoruz. Zaten bu tur insanlar bu isi yapamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prometheus ~ 12 yıl önce
aşağıladıkları? gocunmuşsun :) karaya AK diyenlerden, faşizme ileri demokrasi diye bahsedenlerden doğru söylemelerini beklemek sanırım saflık olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadakacı Rumuz'a ~ 12 yıl önce
yahu siz hala Metin Külünk abi sayfasından yorum yapmaya bıkmadınız mı? Kaptanları kabin memurlarıyla karşı karşıya getirmeye. çalışanları sendika ile karşı karşıya getirmeye çalışan zavallkı ve utanmaz çabalarınız ancak THY işvereni tarafından kabul görür. Oda paranızı, mamanızı verdiği sürece....Havacılık iş kolu hakkında zerre kadar bilgisi olmayan sizler sadaka kültürü ile yoğrulduğunuzdan Emek mücadelesi, çalışanların hakları, sendika, sendikal mücadele gibi konulardan anlamazsınız. Ufkunuz, aldığınız sadaka , mama kadardır. Defolun Metin KÜLÜNK abinizin yanına sığınma sadakacılar..Hava iş kolundan elinizi ayağını çekin..THY işvereninin Metin Külünk abinize yasa siparişi vermesi gibi size de airport ve airkuleye saçma sapan işçi , emek düşmenı yorumlar yazma siparişi mi verdi..THY çalışanlarının mücadelesini beğenmiyorsanız elnizi ayağını çekin buralardan sadakalarınızı başka yerlerden elde edin. Kahrolsun sadakacı yalakalar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen sonuna kadar haklisin ~ 12 yıl önce
Yorumlarini okusalar ohhhh iyiki atılmışlar derler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
bence yazılanları önemseyerek okuyorlar ve emekçinin yanında olmayan densizlere cevap olsun diye destek veriyorlar. o densizler yorumlarının ne anlama geldiğini bile bilmeden düşünme yoksunu halleriyle yazıyorken cevap olsun diye destekliyorlar.asıl emekçiyi aşagılayanlara inat

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000