29 Kasım 2012, Perşembe 12:20:24

LUFTHANSA UÇAKLARINDA SİMİT SATILACAK

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, bu tıl 12'ncisi düzenlenen Perakende Günleri'nde, markasının başarı sırlarını ve yeni girişimlerini anlattığı bir konuşma yaptı...
  • camaroth 29 Kasım 2012, Perşembe 12:30:09 ne demiş ki bu????????????????????????????????????????????????????
  • arkadaşlar 5 milyon doları fazla buldunuz da AHL AYT ve SAW gibi yeni yapılan terminallerde sizce Simit sarayı gibi yerler açan markalar ne kadar kira ödüyorlar. Bedava değil. İşletmeler Türkiye'deki havaalanlarında en ufak bir hesap hatasında iflas ediyorlar. NYC'de sadece hazır müşteri potansiyeli düşünüldüğünde bu rakamın çok az olduğuna kanaat getirmemiz gerekiyor.
  • 5 milyon dolar kira---kac tane simit satmasi lazim bu kirayi odemek icin?
  • adam simit satiyor ve kendini herkese rakip goruyor, vay bre, narsistligin bukadari. Times Meydanina magaza acacakmis, artik McDonalds ve Starbucks tir tir titriyordur. Ya aslinda sevinirim, acilsin ama oyle buyuk laf ediyorlar ki, isteseniz de inanmiyorsunuz. Simit sat, kendini herkese rakip gor. Bence bu kesin psikologluk bir durum. Ha buarada 204 magazi varmis! yemek yenilen yerlere nezamandan beri magaza diyorsak.
  • %100 türk kuruluşu sahibi tüücü rast gitsin amerika da avrupa da simitlerimizi satsın uçaklarda da satsın güzel olur artık kendi kültürümüze ait yiyeceklerin de dünya semalarına çıkması lazım mış efendim neymiş çin mutfağa geç osmanlı türk mutfağı hiçbir şey değişilmez o kadar..

“Kendimizi herkese rakip görüyoruz” diyen Kavukçu, uçakta da simit satışına başladıklarını açıkladı. THY ve Alman Havayolu Lufthansa’nın iştiraki SunExpress’in başlattığı uygulama hakkında bilgi veren Kavukçu, normalde simit fiyatının kendi kafelerinde 1 TL olduğunu, uçakta ise 2 TL’ye satıldığını belirtti.

Lufthansa’nın catering (yiyecek tedarik) şirketi LSG Sky Chefs ile ortaklık için görüşme halinde olduklarını açıklayan Kavukçu, “Catering konusunda bir ortaklık kurma niyetimiz var. İnşallah anlaşacağız ve artık Lufthansa’nın, hatta Emirates’in uçuşlarında da simit yedireceğiz. THY ile herhangi bir görüşmemiz yok” dedi.

TİMES MEYDANI'NA AÇILACAK

Simit Sarayı’nın 204 mağazası bulunduğunu, 2016 hedefinin 550 olduğunu kaydeden Kavukçu, “Yurtdışında da iyi gidiyoruz. New York, Times Meydanı’nda Planet’in yerine yıllık 5 milyon dolar kira teklif ettik. Umarım bu 500 metrekarelik mağazada olacağız. Yurtdışında müşterimizin yüzde 95’i yabancı” dedi. (Habertürk)

LUFTHANSA UÇAKLARINDA SİMİT SATILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
camaroth 29 Kasım 2012, Perşembe 12:30:09 ne demiş ki bu????????????????????????????????????????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 11 yıl önce
arkadaşlar 5 milyon doları fazla buldunuz da AHL AYT ve SAW gibi yeni yapılan terminallerde sizce Simit sarayı gibi yerler açan markalar ne kadar kira ödüyorlar. Bedava değil. İşletmeler Türkiye'deki havaalanlarında en ufak bir hesap hatasında iflas ediyorlar. NYC'de sadece hazır müşteri potansiyeli düşünüldüğünde bu rakamın çok az olduğuna kanaat getirmemiz gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
5 milyon dolar kira---kac tane simit satmasi lazim bu kirayi odemek icin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abdulgaffar abdulgaffaroglu ~ 11 yıl önce
adam simit satiyor ve kendini herkese rakip goruyor, vay bre, narsistligin bukadari. Times Meydanina magaza acacakmis, artik McDonalds ve Starbucks tir tir titriyordur. Ya aslinda sevinirim, acilsin ama oyle buyuk laf ediyorlar ki, isteseniz de inanmiyorsunuz. Simit sat, kendini herkese rakip gor. Bence bu kesin psikologluk bir durum. Ha buarada 204 magazi varmis! yemek yenilen yerlere nezamandan beri magaza diyorsak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurur duyacağına... ~ 11 yıl önce
bir vatandaşımız global bir harekete girişmiş, siz ise gurur duyup destekleyeceğinize anında köstek... bu ne perhiz ne lahana turşusu... bu konu bin kere yazıldı çizildi burada... millet olarak birbirimizi her platformda desteklemek zorundayız... artık bunu anlayın yahu...
camaroth ~ 11 yıl önce
%100 türk kuruluşu sahibi tüücü rast gitsin amerika da avrupa da simitlerimizi satsın uçaklarda da satsın güzel olur artık kendi kültürümüze ait yiyeceklerin de dünya semalarına çıkması lazım mış efendim neymiş çin mutfağa geç osmanlı türk mutfağı hiçbir şey değişilmez o kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Anlayan var mı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000