28 Şubat 2013, Perşembe 16:49:55

LUFTHANSA UÇAĞI PİST BAŞINDAN DÖNDÜ!

Lufthansa'nın İstanbul-Frankfurt seferini yapmaya hazırlanan uçağı arıza nedeniyle pist başından döndü.
  • Uçak denilindiği an bitiyorum ölüyorum korkudan. Teknik bakımdan bilgili veya pilot olan bir büyüğüm uçak hakkında bilgilendirebilir mi acaba? Şayet bindiğim uçak arıza var diye geri dönseydi mümkün değil bi daha binemezdim o uçağa. Teşekkür ederim.
  • 320'nin on takimlari: Bir ask ve nefter hikayesi.
  • Olaki bu Olay THY'nin Basina gelseydi,VAY HALiNE !!! Hemen Agzi Olan Konusur Gözü Gören Sallardi Yorumlari.Varsa yoksa THY !!! Derdiniz nedir bu Kadar Klaviye Cengaverleri is'siz Simulatör Pilotlari. Meyva veren AGACI Taslayama devam edin SiZ !!! Gidin SiZi Ucan Beygir Cin Ali Kurtarsin belki alir Siz'i Tekneye sallarsiniz O'nun Küregini.Yoksa Hasetliginizden Catlayin. Herseye ragmen Allah Kazasiz KIRIMSIZ Ucaslar Nasip Eylesin,ha bunuda Kötülemeyin THY'deki Suudi Arabistan Ucuslari gibi,neymis DUA ALLAH ile KUL arasinda imis !!! DUA Etmesini Bilmeyen Kac kisi var su MEMLEKETTE bir bilseniz!!! Ama Sizin icin Önemli degil;varsa yoksa THY ile DERDiNiZ
  • LH 1299 o :)
  • Sanırım TK operate bir uçak olsa gerek.. Lufthansa IST üzerinden 1 ile başlayan 4 haneli rakamlardan oluşuyor.

Atatürk Havalimanı’ndan kalkış için hazırlanan LH7063 sefer sayılı Airbus A320 tipi yolcu uçağı, ön iniş takımında meydana gelen arıza nedeniyle pist başından geri dönmek zorunda kaldı. 

Pist başından dönen Lufthansa uçağı apronda park pozisyonuna alındı. THY Teknik ekiplerinin müdahalesinden sonra uçak kalkış için tekrar pist başına gitti. Türk Hava Yoları'yla ortak olarak gerçekleştirilen uçuş yaklaşık 1 saatlik gecikmeyle gerçekleştirilebildi.

LUFTHANSA UÇAĞI PİST BAŞINDAN DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Uçaktan korkuyorum ~ 11 yıl önce
Uçak denilindiği an bitiyorum ölüyorum korkudan. Teknik bakımdan bilgili veya pilot olan bir büyüğüm uçak hakkında bilgilendirebilir mi acaba? Şayet bindiğim uçak arıza var diye geri dönseydi mümkün değil bi daha binemezdim o uçağa. Teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320'nin on takimlari ~ 11 yıl önce
320'nin on takimlari: Bir ask ve nefter hikayesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tesbitci ~ 11 yıl önce
Olaki bu Olay THY'nin Basina gelseydi,VAY HALiNE !!! Hemen Agzi Olan Konusur Gözü Gören Sallardi Yorumlari.Varsa yoksa THY !!! Derdiniz nedir bu Kadar Klaviye Cengaverleri is'siz Simulatör Pilotlari. Meyva veren AGACI Taslayama devam edin SiZ !!! Gidin SiZi Ucan Beygir Cin Ali Kurtarsin belki alir Siz'i Tekneye sallarsiniz O'nun Küregini.Yoksa Hasetliginizden Catlayin. Herseye ragmen Allah Kazasiz KIRIMSIZ Ucaslar Nasip Eylesin,ha bunuda Kötülemeyin THY'deki Suudi Arabistan Ucuslari gibi,neymis DUA ALLAH ile KUL arasinda imis !!! DUA Etmesini Bilmeyen Kac kisi var su MEMLEKETTE bir bilseniz!!! Ama Sizin icin Önemli degil;varsa yoksa THY ile DERDiNiZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa ~ 11 yıl önce
LH 1299 o :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH7063? ~ 11 yıl önce
Sanırım TK operate bir uçak olsa gerek.. Lufthansa IST üzerinden 1 ile başlayan 4 haneli rakamlardan oluşuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000