03 Aralık 2013, Salı 11:32:32

LUFTHANSA GİTTİ OMAN AIR GELDİ

Oman Air ve Türk Hava Yolları, Umman - İstanbul hattında gerçekleşecek seferleri kapsayan code share anlaşması imzaladı.
  • HAYIRLI UĞURLU OLSUN
  • lufthansaya verilecek en güzel cevap staalliance ittifakından ayrılıp başka ittifaklara geçmektir.
  • Bu anlasmalar cok yerinde. One World Alliance üyesi sirketler ile diyalogu yükseltip Star Alliance denilen üyelerinin birbirine celme taktigi bir organizasyondan ayrilkmakta büyük avantajlar var. Esnek bir siyaset izlenmeli!
  • Haiti'ye de uçuş bekliyoruz.
  • Lufthansa'yı kaybet ve Oman gibi toplam uçak sayısı 30 bile olmayan tuhaf bir şirketle işbirliği yap ve bunu " başarı ve kazanç " olarak anlat. THY yöneticilerinin kafası İETT kafasından bir türlü kurtulamadığı için şirketin " Dünya Şirketi " ( ! ) olmasını bu kadar anlıyorlar demek ki.
  • Sanırım THY Araplara Doğru Kayıyor. Yine Sözümün Arkasındayım Yine Diyorum. Star Alliance İttifakından Çıkmak Lazım Artık. SkyTeam Veya Oneworld İttifakı Bizim İçin Daha İyi Olur. SkyTeam'de KLM-Air France-Delta İş Birliği Gerçekten Süper. Keza Aeroflot, Alitalia Gibi Seçkin Şirketler Var. Oneworld İttifakında İse British Airways-American-Japan İş Birliği Var Ki Şuan Star Alliance İttifakına Üye İki Şirket TAM İle U.S Airways'te Buraya Geliyorlar. Son Olarak Qatar Airways'te Buraya Katıldı. Star Alliance Parçalanıyor. Lufthansa Bu Günleri Mumla Arayacak..

Oman Air ve Türk Hava Yolları, Umman-İstanbul hattında gerçekleşecek seferleri kapsayan code share anlaşması imzaladı.

Anlaşma,  Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ve Oman Air CEO’su Wayne Pearce tarafından Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binasında imzalandı.

Codeshare anlaşması yolculara İstanbul-Muskat ve Muskat- İstanbul hattında; Türk Hava Yolları ve Oman Air tarafından sunulan kalitesi onaylanmış ürün ve hizmet imkanı sağlayacak ve seferler Türk Hava Yolları tarafından icra edilecek.

Oman Air CEO’su Wayne Pearce: “Yönetim ve çalışanlarının özverili çalışmaları sayesinde ve güçlü ve vizyoner liderliği altında, Türk Hava Yolları, dünya çapında tanınan bir küresel taşıyıcı haline gelmiştir. Yüksek seviye konfor, lüks ve hizmet sunan bir üne sahip Türk Hava Yolları, Oman Air için ideal bir ortaktır. Her iki havayolu da şu anda müşterilerimiz için göze çarpan seçenekler sunmaktadır. Oman Air,  şu anda Orta Doğu,  Avrupa,  Asya ve Afrika genelinde 43 seçkin güzergaha sefer icra etmekte olup, Türk Hava Yolları ise dünyada en fazla uluslararası güzergaha sefer icra eden havayoludur. Bugün imzalanan codeshare anlaşması her iki havayolunun müşterilerine büyük kolaylık sağlayacak, müşteri hizmetlerinde mükemmelliğe ulaşmayı taahhüt etmiş olan Oman Air ve Türk Hava Yolları arasında giderek artan yakın bağlantıların son adımı olacaktır.” Şeklinde konuştu.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü  Doç. Dr. Temel Kotil : "Biz Oman Air ile codeshare anlaşmasını  imzalamaktan son derece memnunuz  Her iki havayolunun da geniş uçuş ağıyla yolcularına sunduğu seyahat fırsatlarını maksimize etmek amacıyla birlikteliğimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Oman Air çok genç bir filoyla, başarılı bir şekilde genişlemeye ve üstün müşteri hizmeti sunmaya, devam ediyor. Türk Hava Yolları ve Oman Air'in ortaklığının, sadece hızla büyüyen Umman’daki ticari perspektifle değil, aynı zamanda teknik ve eğitim alanlarında da her iki taşıyıcı için büyük fayda getireceğine inanıyorum. " şeklinde konuştu.



LUFTHANSA GİTTİ OMAN AIR GELDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
lufthansaya verilecek en güzel cevap staalliance ittifakından ayrılıp başka ittifaklara geçmektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyoner ~ 10 yıl önce
Bu anlasmalar cok yerinde. One World Alliance üyesi sirketler ile diyalogu yükseltip Star Alliance denilen üyelerinin birbirine celme taktigi bir organizasyondan ayrilkmakta büyük avantajlar var. Esnek bir siyaset izlenmeli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Port-au-Prince ~ 10 yıl önce
Haiti'ye de uçuş bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 10 yıl önce
Lufthansa'yı kaybet ve Oman gibi toplam uçak sayısı 30 bile olmayan tuhaf bir şirketle işbirliği yap ve bunu " başarı ve kazanç " olarak anlat. THY yöneticilerinin kafası İETT kafasından bir türlü kurtulamadığı için şirketin " Dünya Şirketi " ( ! ) olmasını bu kadar anlıyorlar demek ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bekir Kurt ~ 10 yıl önce
THY, Lufthansa'yı neden kaybetti? Stratejik bir açıdan bakılırsa, Lufthansa, THY'nin bir gün kendisinin en büyük ve güçlü rakiplerinden birisi olacağını THY'nin son yapmış olduğu ataklarla gördü ve bunu kendi çapında engellemeye çalışıyor. Şunu açıkça belirtmeliyim ki, 'Lufhansa'nın kucağına' oturup, Lufthansa'yı geçmek, aynı kulvarda bir dünya şirketi olmak mümkün değil. THY'nin hamleleri risklide olsa, doğru yaptıkları kanaatindeyim. Bana kalsa THY farklı ittifaklarla şartları zorlamalı ve ayrıca bir AB Havayolu'ndan hatırı sayılır hisseleride alabilmeli. Mücadele edilmeden kazanılamayacağı gibi, yürümeden de mesafe katedilemeyeceği kesin.
Turkish Airlines ~ 10 yıl önce
Sanırım THY Araplara Doğru Kayıyor. Yine Sözümün Arkasındayım Yine Diyorum. Star Alliance İttifakından Çıkmak Lazım Artık. SkyTeam Veya Oneworld İttifakı Bizim İçin Daha İyi Olur. SkyTeam'de KLM-Air France-Delta İş Birliği Gerçekten Süper. Keza Aeroflot, Alitalia Gibi Seçkin Şirketler Var. Oneworld İttifakında İse British Airways-American-Japan İş Birliği Var Ki Şuan Star Alliance İttifakına Üye İki Şirket TAM İle U.S Airways'te Buraya Geliyorlar. Son Olarak Qatar Airways'te Buraya Katıldı. Star Alliance Parçalanıyor. Lufthansa Bu Günleri Mumla Arayacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000