04 Nisan 2008, Cuma 08:52:14

Londra'ya uçak bileti kalmadı!

Fenerbahçe'nin haftaiçi Chelsea ile yaptığı maçı kazanmasının ardından taraftarlar Londra uçak biletlerine hücum etti... EasyJet 300 Sterline bilet sattı!

Londra'da bugüne kadar İngiltere'de oynayan hiçbir Türk takımının maçında görülmeyen bir bilet kargaşası yaşanıyor. İlk defa Londra'da hiçbir kuruluşa bilet satma hakkı verilmemesi İngiltere'de yaşayan 400 bine yakın Türk'ü ayağa kaldırdı.

Geçen yıl Newcastle-F.Bahçe maçında bin bilet alan İngiltere Fenerbahçeliler Derneği, bu yıl tek bilet alamamalarına tepki göstererek "Çoğumuz Chelsea tarafından bilet alıp maçı izleyeceğiz" dediler.

THY Londra Bürosu ek seferler koymadığını açıklarken, charter uçaklarının kiralandığı anlaşıldı. Türk taraftarların bir kısmının pazar günü Londra'ya geleceği, büyük kısmının ise Fenerbahçe takımının Londra'ya geleceği pazartesi günü Luton Havalimanı'na inecekleri haberi alındı. İlk maçın Fenerbahçe'nin galibiyetiyle bitmesi üzerine Londra'ya normal seferli uçaklarda tüm koltukların satıldığı kaydedildi. Londra Heathrow Havalimanına günde 3 THY, 3 British Airways seferi var. Türkiye'den çok ucuza günlük sefer yapan Easyjet'in bilet fiyatlarının da 300 Sterline kadar fırladığı ve tükendiği öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet

Londra'ya uçak bileti kalmadı!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000