19 Nisan 2012, Perşembe 17:06:05

LODOS THY'Yİ İSG'YE SAVURDU

Türk Hava Yolları olumsuz hava koşulları için ek tedbirler aldı.
  • Sirket mailinden resmen copy-paste yapilmis. Buraya aninda haberi sizdiran arkadas ek sözlesmeni tekrar oku derim. Cok gec olmadan...
  • Tam tersi olsa Pegasus Atatürk'e inebilir mi?
  • Bu arkadasımız verimsizliginden ötürü şirketten sutlanmis bir kırma badem biyiklidir.. Ayrıca ahlaksız davranislarida olmuştur. Yaptıgı yorumları çok görmeyin..
  • O diil de burada millet THY'na nefret kustukca adamlar daha da buyuyor, daha da cok odul aliyor, daha da dunya capinda kabul ve saygi goruyorlar.. Ah ulkemin guzel havaciligi ah..
  • sefer kayması vs onemli değilde. asıl problem. kocaman uluslararası bir meydanda sadece odostan ruzgar esiyor diye ( herhangi bir kotu havakoşulu firtina vs yok ) trafik alt üst oluyor. olaganustu gecikmeler ve iptaller oluyor. buyuk bir şirket baska bir meydana seferlerini kaydiriyor. TAM ANLAMIYLA REZALET. rezalet dhmi açısından , thy nin her isteğine evet demek meydan kapasitesi uzerinde slot vermek , rezalet thy açısından hiç bir şey hesaplamadan plansızca buyumek.
  • isg'ye 5 sefer kaydı diye birilerinin ödleri patlamış :)) korkunun ecele faydası yok.
  • Sabiha gökçene kaydırdığı 5 adet seferle Pegasus umu batıracakmış,sanki Sabiha gökçenden uçuş yapmak istese SLOT vermiyorlar.Sanki fırsat doğmuşda SABİHA GÖKÇEN e kaydırmış,taksimden AHL ye gitmek minimum 45dk,taksimden Sabihaya gitmekde 45dk,inanmayan denesin.
  • Canım arkadaşım,tabiki THY yi vuracakiAHL den THY nin günde yaklaşık 600 seferi var, Lufthansa,British gibi günde 2 sefer yapsa tabiki bu kadar etkilenmez.Ayrıca bu kadar açıkca ortadayken halen bazılarının ''THY nin suçu'' demesi çok ilginç,neymiş efendim THY plansız büyüyor,çok sefer yapıyormuş,şimdi Malatya'ya,Diyarbakır'a,Erzurum'a v.s seferleri kesse veya azaltsa kıyameti kopartırsınız,amacınız bağcı dövmek,çıldırın
  • Bu kaydırılan seferlerin arasında Ankara seferleride var.Sabiha Gökçen den karayoluyla Ankara ya gitmek daha kolay.Yazık..Çok yazık...
  • yorumları görüyorumda uzuluyorum. kimse demiyoki allah gostermesin bı kazada neler olabilir diye... onlem alınıyor ondada kabahat. en iyisi otobusle gitsinler yaaa...suc thy de her yere ucak kaldırırsan boyle olur ıste
İstanbul’da uçuş operasyonunu etkileyen hava şartları nedeniyle Türk Hava Yolları 21-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği uçuşlar için bazı tedbirler aldı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle havayolu ulaşımında yaşanabilecek olası aksaklıkları minimum düzeye indirmek için, 21-22-23 Nisan tarihlerinde bazı uçuşlar iptal edilirken bazı uçuşlar da Sabiha Gökçen Havalimanı’na kaydırıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na kaydırılan uçuşlar şöyle;



* Günde 2 sefer olarak uygulanmakta olan Denizli hattında sabah seferi Sabiha Gökçen’e kaydırıldı.

** Günde 2 sefer olarak uygulanmakta olan Malatya hattında akşam seferi Sabiha Gökçen’e kaydırıldı.

*** Saat 23:20’de uygulanmakta olan İstanbul-Merzifon seferleri aynı gece 01:30’da Sabiha Gökçen havalimanına kaydırıldı.

Yurtiçi seyahat edecek olan yolcular, uçuşlarını Sabiha Gökçen meydanından planlanan bu seferler ile gerçekleştirebilecek. Dış hatlara devam edecek bağlantılı yolcuların rezervasyonları, dış hat uçuşlarına bağlantı verecek şekilde en yakın çevre illerdeki meydanlara alındı. Bu bağlamda dış hat bağlantılı yolcuların rezervasyonları, Denizli için İzmir’e, Adıyaman için Gaziantep’e, Erzincan için Trabzon ve Erzurum’a, Malatya için Elazığ’a, Merzifon için ise Samsun’a aktarıldı.
LODOS THY'Yİ İSG'YE SAVURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 12 yıl önce
Sirket mailinden resmen copy-paste yapilmis. Buraya aninda haberi sizdiran arkadas ek sözlesmeni tekrar oku derim. Cok gec olmadan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tam tersi olsa Pegasus Atatürk'e inebilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu arkadasımız verimsizliginden ötürü şirketten sutlanmis bir kırma badem biyiklidir.. Ayrıca ahlaksız davranislarida olmuştur. Yaptıgı yorumları çok görmeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O diil de burada millet THY'na nefret kustukca adamlar daha da buyuyor, daha da cok odul aliyor, daha da dunya capinda kabul ve saygi goruyorlar.. Ah ulkemin guzel havaciligi ah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sefer kayması vs onemli değilde. asıl problem. kocaman uluslararası bir meydanda sadece odostan ruzgar esiyor diye ( herhangi bir kotu havakoşulu firtina vs yok ) trafik alt üst oluyor. olaganustu gecikmeler ve iptaller oluyor. buyuk bir şirket baska bir meydana seferlerini kaydiriyor. TAM ANLAMIYLA REZALET. rezalet dhmi açısından , thy nin her isteğine evet demek meydan kapasitesi uzerinde slot vermek , rezalet thy açısından hiç bir şey hesaplamadan plansızca buyumek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
isg'ye 5 sefer kaydı diye birilerinin ödleri patlamış :)) korkunun ecele faydası yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sabiha gökçene kaydırdığı 5 adet seferle Pegasus umu batıracakmış,sanki Sabiha gökçenden uçuş yapmak istese SLOT vermiyorlar.Sanki fırsat doğmuşda SABİHA GÖKÇEN e kaydırmış,taksimden AHL ye gitmek minimum 45dk,taksimden Sabihaya gitmekde 45dk,inanmayan denesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Canım arkadaşım,tabiki THY yi vuracakiAHL den THY nin günde yaklaşık 600 seferi var, Lufthansa,British gibi günde 2 sefer yapsa tabiki bu kadar etkilenmez.Ayrıca bu kadar açıkca ortadayken halen bazılarının ''THY nin suçu'' demesi çok ilginç,neymiş efendim THY plansız büyüyor,çok sefer yapıyormuş,şimdi Malatya'ya,Diyarbakır'a,Erzurum'a v.s seferleri kesse veya azaltsa kıyameti kopartırsınız,amacınız bağcı dövmek,çıldırın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu kaydırılan seferlerin arasında Ankara seferleride var.Sabiha Gökçen den karayoluyla Ankara ya gitmek daha kolay.Yazık..Çok yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yorumları görüyorumda uzuluyorum. kimse demiyoki allah gostermesin bı kazada neler olabilir diye... onlem alınıyor ondada kabahat. en iyisi otobusle gitsinler yaaa...suc thy de her yere ucak kaldırırsan boyle olur ıste

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000