30 Ocak 2014, Perşembe 08:50:54

LODOS AHL'YE GERİ DÖNDÜ

İstanbul’da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle dün Atatürk Havalimanı’na inişe geçen bir THY uçağı pisti pas geçti.
  • Sana Allah akil fikir versin
  • BENİM YAŞIM 37 , BENDEN NE KABİN MEMURU OLUR, NE DE BAŞKA BİR PERSONEL. ADIMI AÇIKÇA YAZAMAYACAK BİR ÇEKİNCEM DE YOK. ALLAH DEMEYİ ALLAH SİZE DE NASİP ETSİN. SAYGILARIMLA.
  • allah askina bu isin kaderle ne ilgisi var? bunu da bagladiniz ya yazilmissa olurmus.
  • Once emniyet sonra hareket. Can tasiyan herkese selam olsun.
  • Boyle durumlari pngorup tatile ayrilmak gerek :) bu sene ne kar gordum, nede lodos. Guzel hava insani olmak ne guzel hrhe. Arkadaslarima kolay gelsin
  • Rabbim esirgesin,tüm pilotlarımızı,ekiplerimizi,yolcularımızı ve uçaklarımızı kazadan,beladan korusun.Emniyetli uçuşlar
  • ALLAH SİZLERİ KORUSUN SORUMLULUĞUNUZ BÜYÜK..

İstanbul’da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle dün Atatürk Havalimanı’na inişe geçen bir THY uçağı pisti pas geçti.

Şiddetli lodos hava trafiğini de olumsuz etkilemeye devam ediyor. İstanbul'da şiddetli rüzgar nedeniyle çatılar, brandalar uçarken hava ve deniz trafiği de olumsuz etkilendi. Şiddetli rüzgar nedeniyle Atatürk Havalimanı'na inmeye çalışan uçaklar zor anlar yaşadı. Rüzgar nedeniyle bir THY uçağı da pisti pas geçti. İnişe geçen Türk Hava Yolları'na ait (THY) yolcu uçağı, lodos nedeniyle pisti pas geçti. Yeniden havalanan uçak bir süre sonra iniş yaptı.

Öte yandan inişe geçen bazı uçakların da lodos nedeniyle beşik gibi sallandığı görüldü.





LODOS AHL'YE GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

34e ~ 10 yıl önce
Sana Allah akil fikir versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞAFAK YILDIRIM ~ 10 yıl önce
BENİM YAŞIM 37 , BENDEN NE KABİN MEMURU OLUR, NE DE BAŞKA BİR PERSONEL. ADIMI AÇIKÇA YAZAMAYACAK BİR ÇEKİNCEM DE YOK. ALLAH DEMEYİ ALLAH SİZE DE NASİP ETSİN. SAYGILARIMLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
allah askina bu isin kaderle ne ilgisi var? bunu da bagladiniz ya yazilmissa olurmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Once emniyet sonra hareket. Can tasiyan herkese selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lodos ~ 10 yıl önce
Boyle durumlari pngorup tatile ayrilmak gerek :) bu sene ne kar gordum, nede lodos. Guzel hava insani olmak ne guzel hrhe. Arkadaslarima kolay gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rabbim esirgesin,tüm pilotlarımızı,ekiplerimizi,yolcularımızı ve uçaklarımızı kazadan,beladan korusun.Emniyetli uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
34 ~ 10 yıl önce
ben kadere inanırım kardeşim, yazıldıysa olur önüne geçemezsin, Allah korur korumaz o o nun bileceği iş. Ecelin gelirse gidersin Ha senin yapacağın tek şey personelini eğitmen olur. Kazalara karşı tedbirini alırsın. Havacılıkta senin dediğin gibi kamyon yazılarına yer yoktur. Senin bu zihniyetinden de Emniyetli uçuş çıkmaz
irlandalılara ~ 10 yıl önce
yorumumu beğenmeyenler neyi beğenmedi;kaza bela gelsin mi istiyorlar?Yoksa esenliği insandan yüce bir varlıktan istememden mi?Dini kullanıp rant elde etmek isteyenlere ben de karşıyım ama onlara tepkili olmak benim imanımı,duamı neden etkilesin ki?
lfa ~ 10 yıl önce
Adam ne güzel dua etmiş neden rahatsız oldun ki? Ayrıca ona akıl vermek sana mı düşüyor sanane? Bu kadar din düşmanı olmayın öldükten sonra lazım olabilir..
34'e ~ 10 yıl önce
Hayırdır 34 kafan bi milyon olmuş senin iyi değilsin galiba? Allah deyince niye ürperdin şeytanla bi samimiyetin var herhalde.. Ağzım var diye laf konuşanlar vardır işte sen bunun en güzel örneğisin biliyorsun değil mi? İnsanlar gayet iyi niyetli bir şekilde içtenlikle dua etmişler amin deyip geçeceğine uzattın da uzattın.. Müslümanlara yobaz diyorsunuz ya asıl yobaz sizsiniz insana saygısı olmayanın hiç birşeye saygısı olmaz..
34 ~ 10 yıl önce
Dua göstermelik edilmez Allah ile kul arasında kalır. İlk defa mı lodos gördük Biri Rabbim diye yazmış Biri Allah Korusun demiş Burası Dini bir forum mu? Birazdan çıkar biri Abdesimizde de Namazımızda da şüphemiz yok derse ne olacak. 19:41:13e Ben azla yobaz kelimesi kullanmadım Ben sadece Allah Büyük derim O herkesi görür Dini sömürge haline getirenleri de Geçin bunları.
lfa ~ 10 yıl önce
Adamda ne öz güven varmış. Kimin ne yazıp yazamayacağına karar verebileceğini sanıyor. Sana sorduğumu hatırlamıyorum..
ŞAFAK YILDIRIM ~ 10 yıl önce
ALLAH SİZLERİ KORUSUN SORUMLULUĞUNUZ BÜYÜK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
34 ~ 10 yıl önce
İçinde Allah geçen cümle kurduğun için işin TK da garanti. Hani ismini de açıkça yazmışsın. Başvuru sırasında gösterirsin de.
34 e ~ 10 yıl önce
Ne oldu ya ALLAH demekte mi yasak oldu geçmişteki zorbalık dönemlerindeki gibi? ALLAH ıslah etsin hepimizi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000