02 Şubat 2010, Salı 13:10:44

LİDERLİK, THY'YE YAKIŞIR!

Avrupa Havayolları Birliği, krize rağmen 3 havayolu şirketinin yolcu sayısını artırdığını açıkladı…
  • bilader o yüzde 60 mil yolcusu öpücük karsiligi puani toplamiyor, biletleri satin alip ucarak puan topliyayip ucuyor bide nerden kar yapiyormus :-) yaw gidin isinize allahini severseniz.. bugün buraya cok bos yazan insan dolu.. hayret.
  • Bedava puan yolcusu ile ucuzcu transit yolcu ile uçak doldurmak marifetse THY bunu başarmıştır.THY karda mı dır?Bir Newyork uçağında hergün Business Sınıfının %60'ı mil yolcusu olursa Kardamıdır? Bu hesapların yapılması gereklidir.
  • yaa arkadaşım her olaya neden burun sokuyosunuz yaa. tamam doluluk oranı yüzde 1 tamam mı thy boş uçuyor ama sürekli kar ediyor oldu mu???? sen napcan doluluk oranını. thy avrupada lh gibi af gibi şirketlerle yarışıyo. sen daha neden bahsediyosun.
  • Doluluk oranlarından ne haber?Doluluk oranlarının devamlı düştüğünü neden açıklamıyorlar?
  • Bu başarılarda sizde varsınız..Büyük katkılarınızla.Ayrılmamalıydınız...
  • Kapatma davasında, AK Parti'nin kapatılmaması yönünde rapor hazırlayan Anayasa Mahkemesi raportörü Osman CAN hakkında da "Nur cemaatinden" söylentileri çıkmıştı, sonradan belli oldu ki, adam agnostikmiş. Bu sosyal demokrat görüşlü vatandaşın da ne yandaşlığı kalır şimdi, ne de yalamalığı... :)
  • diğer iki şirket hangiler..?
  • Temelim senin gülüşünü seviyorum keşke Candanın canına okunmasaydı. Candan Karlıtekinin de bu başarılarda büyük katkısı var, unutmayalım lütfen. Bunları bir sosyal demokratın yazdığını ekleyeyim yandaşlıkla suçlanmayayım.

Birliğe üye ülkeler arasında bulunan Türk Hava Yolları’nın da söz konusu 3 havayolundan biri olduğu değerlendirmede krize rağmen yolcu artışının ne denli başarı olduğuna vurgu yapıldı.

Yolcu sayısı artışında THY’nin yüzde 12.3’lük artışıyla başı çektiği değerlendirme, birlik tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yolcu sayısını artırarak 3 basamak birden yükselip bu alanda 4. sıraya çıkan THY’nin Genel Müdürü Temel Kotil, Birliğin Genel Sekreteri Ulrich Schulte-Strathaus bir araya geldi.

Ulrich Schulte-Strathaus, yılda 25 milyonun üzerinde yolcu taşıyan Türkiye’nin Avrupa havacılığında çok önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek, bu başarının süreceğini umut ettiğini söyledi.

2009 yılının krize rağmen başta Türkiye olmak üzere birkaç şirket açısından iyi geçtiğine işaret eden Ulrich Schulte-Strathaus, açık sema anlaşmaları kapsamında Türkiye’ye yönelecek olan girişimcilerin önlerinin açılacağını ifade etti.

Avrupa Kültür başkenti olan Türkiye’nin THY ağırlıklı başarısının önemli bir örnek olduğunu da ifade eden Ulrich Schulte-Strathaus, 2009 yılındaki tecrübenin gelecekte çok işlerine yarayacağını sözlerine ekledi.

LİDERLİK, THY'YE YAKIŞIR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
bilader o yüzde 60 mil yolcusu öpücük karsiligi puani toplamiyor, biletleri satin alip ucarak puan topliyayip ucuyor bide nerden kar yapiyormus :-) yaw gidin isinize allahini severseniz.. bugün buraya cok bos yazan insan dolu.. hayret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bedava puan yolcusu ile ucuzcu transit yolcu ile uçak doldurmak marifetse THY bunu başarmıştır.THY karda mı dır?Bir Newyork uçağında hergün Business Sınıfının %60'ı mil yolcusu olursa Kardamıdır? Bu hesapların yapılması gereklidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaa arkadaşım her olaya neden burun sokuyosunuz yaa. tamam doluluk oranı yüzde 1 tamam mı thy boş uçuyor ama sürekli kar ediyor oldu mu???? sen napcan doluluk oranını. thy avrupada lh gibi af gibi şirketlerle yarışıyo. sen daha neden bahsediyosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Doluluk oranlarından ne haber?Doluluk oranlarının devamlı düştüğünü neden açıklamıyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu başarılarda sizde varsınız..Büyük katkılarınızla.Ayrılmamalıydınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kapatma davasında, AK Parti'nin kapatılmaması yönünde rapor hazırlayan Anayasa Mahkemesi raportörü Osman CAN hakkında da "Nur cemaatinden" söylentileri çıkmıştı, sonradan belli oldu ki, adam agnostikmiş. Bu sosyal demokrat görüşlü vatandaşın da ne yandaşlığı kalır şimdi, ne de yalamalığı... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
diğer iki şirket hangiler..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Temelim senin gülüşünü seviyorum keşke Candanın canına okunmasaydı. Candan Karlıtekinin de bu başarılarda büyük katkısı var, unutmayalım lütfen. Bunları bir sosyal demokratın yazdığını ekleyeyim yandaşlıkla suçlanmayayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000