13 Ekim 2011, Perşembe 07:42:31

LEBLEBİ TANITIMINDA THY DÖNEMİ

Kula Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Kula Belediyesi ortaklığında gerçekleşen "Kula Leblebisini Yaşatıyoruz" projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
  • nohut erzincanda üretiliyo.alıyosunuz leblebi yapıyosunuz sonra.leblebi yemesek 1 numarayız diye yutturacaksınız..
  • Memleketimin insani, koftenin, pidenin,helvanin vb farkli yorelerde farkli sekilde yapilmasi ve anilmasi ne kadar normal ise leblebide o kadar normal. Zaten Kula leblebisi demisler. Bu kadar fesatlik millete zarar. Biraz hosgoru ve genis ufuklu olalim lutfen. Saygilar
  • Agalar beyler hatirlatmaya gerek varmi bilmiyorum LEBLEBI CORUMUN leblebi tanitacaklarmis )))))
Manisa'nın Kula Belediyesi Ek Hizmet Binası konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Kula Belediyesi Başkan Vekili İsmail Kavas,KOSGEB müdürü Recep Özçelik Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Yiğen İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı Leblebiciler Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Karcıoğlu, ile kamu kurum kuruluşları temsilcileri yanında projenin ana konusu olan Leblebi üreticileri ile, ayrıca çeşitli oda temsilcileri, bankalar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Oda Başkanı Ali Yiğen yaptığı açılış konuşmasında, projenin amacının Kula leblebisinin Kula'da imal edildiğini ve Türkiye'de tüketilen leblebiler arasında en iyi leblebinin Kula leblebisi olduğunu ispatlamak için bu projeyi hazırladık dedi. Ayrıca Kula leblebisinin yurt içi ve yurt dışı pazarının ve tüketim hacminin arttırılmasını sağlamak olduğunu söyledi. 

Toplantıda Kula leblesinin tanıtımı için deniz, kara ve havayollarına da teklif götürüleceği ifade edilirken havayolu konusunda THY ile görüşüleceği açıklandı.

Türk Hava Yolları'nın Türkiye'nin en önemli havayolu olduğu konusuna vurgu yapılırken, THY ile Kula leblebisinin tanıtım konusunda görüşüleceği ve bu anlamda önceliklerinin tercihlerinin Türk Hava Yolları olacağı vurgulandı.
LEBLEBİ TANITIMINDA THY DÖNEMİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
nohut erzincanda üretiliyo.alıyosunuz leblebi yapıyosunuz sonra.leblebi yemesek 1 numarayız diye yutturacaksınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Memleketimin insani, koftenin, pidenin,helvanin vb farkli yorelerde farkli sekilde yapilmasi ve anilmasi ne kadar normal ise leblebide o kadar normal. Zaten Kula leblebisi demisler. Bu kadar fesatlik millete zarar. Biraz hosgoru ve genis ufuklu olalim lutfen. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Agalar beyler hatirlatmaya gerek varmi bilmiyorum LEBLEBI CORUMUN leblebi tanitacaklarmis )))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000