15 Ekim 2013, Salı 17:35:41

LBC PİLOTLARIMIZIN YENİ GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLADI

Lübnan televizyonu LBC, Beyrut'ta 9 Ağustos'ta kaçırılan iki Türk pilotun görüntülerini yayınladı. Türk pilotlar sağlıklı olduklarını ancak biran önce evlerine dönmek istediklerini belirtiyor.
  • Bu ülkede TALPA denilen "güya " pilotlar derneği var. Aslında ispark ın otopark degnekcilerinden bir farkı olmayan. Bireysel direnişlerin ses getirmediği arada yok olup gittigi bir ülkedeyiz. Kalabalıklaşmadan istediğimizi alamıyor ve ses getiremiyoruz. Eminim kabinden kacırılan olsaydı, onlar çoktan ses getirmişti. #FREEDOMFORTURKISHPILOTS
  • Allah ailelerinize kavuşmanızı nasip etsin sağ sağlim ve en kısa zamanda. Bu görüntüleri izlerken içim sızladı, gözlerim doldu... Ailelerinizi düşünemiyorum bile. Çok üzücü.
  • Herseyi siyasete baglayan ,herkonuda hukumeti elestiri malzemesi yapanlar ,sizne yaptinizzzzzzz,..
  • Apo'yu getirenler Sincan'da,Silivri'de...Teroristler disarida...
  • 1999 yilinda APO yu getiren MIT nerde? Hani cak bes diyen reklam yapanlar nerdesiniz? Bu Pilot kardeslermiz bizim vatandasimiz, Sayin Devlet büyükleri nerdesiniz?... sizler rahat rahat bayrami kutlarken, bu kardeslerimiz ailelerinden uzakta esirler! Insallah bu mubarek günlerde ailelerine kavusurlar,dualarimiz üstlerinde olsun, hayirli bayramlar!
  • Ağladım... İnşallah bir an evvel dönerler evlerine canlarım. Allah sevdiklerine bağışlasın....
  • yukaridan okuyorlar farkettinizmi?
  • Yazik arkadaslarimiza beyin yikamasi yapmislar ve bizim bos adamlar toplulugu halen nasil daha kücülüp araplarin GÖz`üne gireriz diye hesap yapiyorlar !!! YAZIKLAR OLSUN !!!
  • Düşişleri bakanı davidoğlunu rehine olarak verip iki pilotumuzu geri alalım.Bu tablodan sorumlu biri olarak bari bir işe yaramış olur...
  • 3 gun beyrut'a uçuş yapılmasın, 4. gün o pilotlar evlerinde olurlar.

Lübnan televizyonu LBC, Beyrut'ta 9 Ağustos'ta silahlı kişilerce kaçırılan THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca'nın görüntülerini yayınladı.

Lübnan televizyonu LBC'nin yayınladığı videoda ilk önce Türk pilot Murat Akpınar konuşuyor. Akpınar konuşmasında şunları söylüyor: "Benim adım Murat Akpınar. Bugün 14 Ekim 2013. Bayrama sadece bir gün kaldı ve ben evimde olmak isterdim. Sağlığım iyi."

Yarım dakikalık videoda daha sonra Murat Ağca görülüyor. Ağca da videoda şunları söylüyor: "Benim adım Murat Ağca. Bugün 14 ekim. Arife günü. Sağlığım yerinde ve güvendeyim. Ailemi, çocuklarımı ve ülkemi özledim. Hepinize Kur'an'dan bir ayetle seslenmek istiyorum: Olan birşey için üzülmeyin, o belki sizin için hayırdır."

İŞTE PİLOTLARIMIZIN YENİ GÖRÜNTÜLERİ

LBC PİLOTLARIMIZIN YENİ GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Kokpit ~ 10 yıl önce
Bu ülkede TALPA denilen "güya " pilotlar derneği var. Aslında ispark ın otopark degnekcilerinden bir farkı olmayan. Bireysel direnişlerin ses getirmediği arada yok olup gittigi bir ülkedeyiz. Kalabalıklaşmadan istediğimizi alamıyor ve ses getiremiyoruz. Eminim kabinden kacırılan olsaydı, onlar çoktan ses getirmişti. #FREEDOMFORTURKISHPILOTS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin amiri ~ 10 yıl önce
Allah ailelerinize kavuşmanızı nasip etsin sağ sağlim ve en kısa zamanda. Bu görüntüleri izlerken içim sızladı, gözlerim doldu... Ailelerinizi düşünemiyorum bile. Çok üzücü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Herseyi siyasete baglayan ,herkonuda hukumeti elestiri malzemesi yapanlar ,sizne yaptinizzzzzzz,..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
En azından oy vermedik.
sen ~ 10 yıl önce
peki sen ne yaptın, hüloooğğğğ
okuyucu ~ 10 yıl önce
KAFANI KUMA GÖMME.ÜLKENİ BÖLDÜ SAVUNDUĞUN HÜKÜMET SEN ÇOK İYİBİŞEYMİ YAPTIN BU GERİCİLERİ ÜLKENİN BAŞINA GETİRMEKLE ???İYİDÜŞÜN.
.... ~ 10 yıl önce
Apo'yu getirenler Sincan'da,Silivri'de...Teroristler disarida...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dus agent ~ 10 yıl önce
1999 yilinda APO yu getiren MIT nerde? Hani cak bes diyen reklam yapanlar nerdesiniz? Bu Pilot kardeslermiz bizim vatandasimiz, Sayin Devlet büyükleri nerdesiniz?... sizler rahat rahat bayrami kutlarken, bu kardeslerimiz ailelerinden uzakta esirler! Insallah bu mubarek günlerde ailelerine kavusurlar,dualarimiz üstlerinde olsun, hayirli bayramlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OKK ~ 10 yıl önce
Komutanı Engin Aln idi içeride.Getiren ve sorgulayan Hasan Atilla Uğur içeride.Kardak'a çıkan SAT tim komutanı Ali Türkşen ve askerleri içeride.Daha sayayım mı?Askeri gemilerinizi yürütecek serdümen bile bulamayacaksınız bekleyin ve görün.
... ~ 10 yıl önce
3 tane üstün ceserat ve feragat madalyası almış tek Türk subayı olan MUSTAFA LEVENT GÖKTAŞ'ı unutma...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ağladım... İnşallah bir an evvel dönerler evlerine canlarım. Allah sevdiklerine bağışlasın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
one minit ~ 10 yıl önce
yukaridan okuyorlar farkettinizmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BÜLOOOO ~ 10 yıl önce
Yazik arkadaslarimiza beyin yikamasi yapmislar ve bizim bos adamlar toplulugu halen nasil daha kücülüp araplarin GÖz`üne gireriz diye hesap yapiyorlar !!! YAZIKLAR OLSUN !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi bayramlar ~ 10 yıl önce
Düşişleri bakanı davidoğlunu rehine olarak verip iki pilotumuzu geri alalım.Bu tablodan sorumlu biri olarak bari bir işe yaramış olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 gun ~ 10 yıl önce
3 gun beyrut'a uçuş yapılmasın, 4. gün o pilotlar evlerinde olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000